Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
Advertisements

Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Digitální učební materiály ŠIII/2 HUDEBNÍ VÝCHOVA
Vy a ty: Changing Personal Pronouns In each of the following sentences, replace vy with ty, and vice versa. Remember to keep the pronoun in the correct.
Jana Páclová 8.A. INFO o GCH Vznik v roce 1996 Pochází z Kalifornie Jejich název je převzatý z dětské knížky the Girls of Good day Orpanage V češtině.
Barbora Málková Hudební výchova ZŠ Dr. Malíka Chrudim © 2011
Něco o nich První zakladatelé této nu-metalové skupiny jsou Michael Kenji Shinoda a Bradford Philip Delson. Bydleli poměrně blízko sebe v Agoura Hills,
Další AUTOR O hře. V Nadýmači utonulo hodně lidí pravda nebo ležpravdalež.
Marketing v EU PokerStars
OSOBNÍ ZÁJMENA ČÍSLA MNOŽNÉHO
Všem lidem na celém světě přeji…
Americký autor science fiction a fantasy Hlavními tématy jeho tvorby jsou tajemství, dobrodružství a konspirace *22.června 1964, Exeter, New Hampshire,
Linkin Park.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Nyní má kapela čtyři členy.
21. ROČNÍK ČERVENCE 2012 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO AREÁLU.
19. ROČNÍK ČERVENCE 2010 NEJSTARŠÍ FUTSALOVÝ TURNAJ NA MORAVĚ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ OD ROKU 1992 KONANÝ TRADIČNĚ V PŘÍJEMNÉM PROSTŘEDÍ HÁZENKÁŘSKÉHO.
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Moje oblíbená punková a rocková skupina
Guns N´Roses.
The Rolling Stones.
Rolling Stones Rocková legenda.
John Legend *1978 *Springfield *Ohio *zpěvák *textař *spisovatel
Moji nejlepší kamarádi
TV trh s reklamou – nyní a potom Digimedia 2007 Květen 2007.
Proč lidé píší viry?. ...před dávnými časy Helloween.1376 Virus napsany specialne pro inzenyra ZAKA ze SPS ******************* Nepodlehejte panice, mate.
Daniel Landa se narodil v Praze. V roce 1990 se oženil s Mirjam Müller, která je původem z Německa. Spolu vychovávají dcery Anastázii (1998)
Poslechněme píseň: Buď na mě hodná. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Co tohle znamená? What does this mean?. Všichni ví kdo jsem. Everyone knows who I am.
LED ZEPPELIN Aktivní: Žánry: Blues Rock, Heavy Metal, Hard Rock, Folk Rock.
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Possessive Pronouns In each of the following sentences, change the possessive pronouns from singular to plural and vice versa. Vzor: Mám jeho sešity. Mám.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
František Soudek Kvarta 2014/15 All rights reserved.
Nejznámější písně: Pánu Bohu do oken, Cesta
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P11_2.17 Tematická oblast:Dějiny hudebního umění Beatles Typ: DUM – test Předmět: Hudební výchova Ročník: 1.,3. r. (6leté),
Učební materiál vznikl v rámci projektu INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE, který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Chtěl/a bych být jako… Jsme skupina kamarádů a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
By FedeX. Brad Delson a Mike Shinoda se znají už asi deset let, spolu chodili už na školu v Californii. Tam Delson taky potkal Roba Bourdona, budoucího.
Vítejte!!!!!!!!! Vítejte v mých nowinách!Jsem moc ráda že mi paní ředitelka dovolila dělat své nowiny. Hned na začátek vám sem dám obsah a potom huráá.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
Vážený pane učiteli, dovolte mi, abych Vám popřál k Vašim narozeninám vše nejlepší, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním životě. Také Vám přeju.
Líbit se In the following sentences, translate the English in parentheses into Czech, using the correct form of líbit se. Vzor: Jak (do you like) ta kniha?
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Vytvořila: Kateřina Barešová IX.B
 Pekla jsem cukroví BYLY VÁNOCE  Chtěla jsem upéct dort  1. dort měl úspěch  2. dort měl úspěch  3. znovu měl úspěch  Mé největší dílo – fotky.
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Tento materi á l byl vytvořen r á mci projektu EU pen í ze š kol á m Operačn í ho programu Vzděl á v á n í pro konkurenceschopnost Název školy: Základní.
FAMILY = RODINA. pes kočka sestra bratr maminka dcera tatínek syn.
Integrovaná střední škola v Semilech 28. října 607, Semily.
Multimédia- zvuk , TV, příslušenství
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Název školy: Základní škola Netvořice Autor:. Mgr
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_15_HIP_HOP_RAP Dějiny hudby
/mít něco rád, rád něco dělat/
LINKIN PARK SLIPKNOT STRÁNKY O LINKIN PARK STRÁNKY O SLIPKNOT VIDEO:
Mgr. Lenka Vrzáňová VY_32_INOVACE_5B_14_PUNK Dějiny hudby 8. ročník
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Tento materiál byl vytvořen rámci projektu EU peníze školám
Katy Perry.
Otázka za 100 bodů Jak se jmenuje hlavní postava knihy Harry Potter? Harry Potter.
SVĚTOVÁ POPULÁRNÍ A ROCKOVÁ HUDBA
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Co napsat do písku, a co vytesat do kamene.
JOHN LENNON ( ) Imagine wave.
Going to/ will překlad.
Transkript prezentace:

Vybral jsem si tuto prezentaci, protože se mi tato kapela libi a je to muj styl hudby..Podle me jedna z nejlepsich kapel a hodne znama... Něco jsem nachystal a snad Vas to zaujme a bude se Vam to libit..

Tato kapela v podstatě vznikla v roce 1993, kdy se dva kamarádi, Anders Colsefini a Shawn Crahan, rozhodli založit skupinu. Ovšem vše nešlo tak, jak chtěli, proto se kapela rozpadla a znovu se dala dohromady v roce Poté za své vlastní peníze vydali své první album Mate, Feed, Kill, Repeat. Vydalo se ho 1000 kusů a ihned bylo vyprodáno.

Mate. Feed. Kill. Repeat. (1996) Slipknot(1999)‏ Iowa(2001)‏ Disasterpieces (2002)‏ Vol.3 The Subliminal Verses (2004)‏ All Hope is Gone (2008) ‏

Corey Taylor Mick Thomson Craig Jones Jim Root Chris Fehn Paul Gray Joey Jordison Sid WilsonShawn Crahan

Stará maska... Nová maska.. (2008)‏ Bez masky...

Zdroje: Obrázky – Google Thank you for watching..