Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Going to/ will překlad.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Going to/ will překlad."— Transkript prezentace:

1 Going to/ will překlad

2 Zavolám mu večer v sedm. Už ho znovu nepozve. Tento rok nebudu slavit své narozeniny. Nebudeš věřit jak dobře vypadá. (on) Myslíš, že se mu bude líbit ten dárek? Doufám, že přijedou včas. Přijde v pondělí na oběd. Co děláš dneska večer? Bude rozumět tomu vzkazu? V létě navštívíme jeho tetu v Americe.

3 1. Zavolám mu večer v sedm. I´ll call him at 7p.m./ at 7 o´clock this evening. 2. Už ho znovu nepozve. She is not going to invite him again. 3. Tento rok nebudu slavit své narozeniny. I am not going to celebrate my Bday. 4. Nebudeš věřit jak dobře vypadá. (on) You will not believe how well (good) she looks. 5. Myslíš, že se mu bude líbit ten dárek? Do you think (that) he will like the present?

4 6. Doufám, že přijedou včas.
I hope that they will come on time. 7. Přijde v pondělí na oběd. She is going to come for lunch/ dinner on Monday. 8. Co děláš dneska večer? What are you doing tonight?/ this evening? 9. Bude rozumět tomu vzkazu? Will he understand the message? 10. V létě navštívíme jeho tetu v Americe. In the summer we´re going to visit his aunt in America.


Stáhnout ppt "Going to/ will překlad."

Podobné prezentace


Reklamy Google