Nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže X. Ročník soutěže 6. prosince 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Nejúspěšnější účastníci v XI. ročníku soutěže XI. Ročník soutěže prosince 2012.
Projekční a architektonická kancelář Stavební a obchodní společnost
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Prezentace firmy Srpen 2006
Studijní program Stavební inženýrství
HISTORICKÝ VÝVOJ 1900 Výrobková normalizace, vojenský průmysl
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Fakulta stavební Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava 17. listopadu 15, Ostrava – Poruba.
Výrobce toroidních komponentů značky
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL. Cíle projektu Vytvořit v Uherském Brodě regionální centrum pro další vzdělávání pedagogů - oblast strojírenství.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Centrum vzdělávání pedagogů odborných škol. Zahájení projektu: Ukončení projektu: Délka realizace projektu:19 měsíců.
Projekt: Regionální centrum pro volnočasové aktivity, tělovýchovnou, kulturní a spolkovou činnost Předběžná studie proveditelnosti.
Facility management ČSN EN
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Integrovaný plán rozvoje města Ústí nad Labem - Centrum Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj „Vize přestane být snem“
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Role stavebního spoření na trhu financování bydlení v ČR
Autoškola STOPKA Svět řidičů. Kdo jsme Autoškola Pánek vznikla v roce 1992, od roku 2008 nový obchodní název Autoškola STOPKA Autoškola Pánek vznikla.
Čistá mobilita, elektromobilita Ing. Luděk Sosna, Ph.D. ředitel odboru Strategie ELEKTROMOBILITA ve veřejné dopravě, Praha,
PRAHA PRO AFRIKU Projekt podpory rozvoje města a venkova v Etiopii.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
Sustainable Construction and RES in the Czech Republic Irena Plocková Ministry of Industry and Trade CR, Na Františku 32, Praha, CR.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
Outsourcing a Facility Management
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka a montáže.
Roneli – franchisa ve stavebnictví. Roneli (staví např. na Ukrajině, v Rusku, Kazachstánu a Gruzii) Generální dodávky staveb - stavby občanské, průmyslové,
Zhodnocení naplnění 2. Komunitního plánu sociálních služeb města Olomouce v letech Zdislav Doleček Olomouc.
Partnerství a spolupráce v oblasti bydlení PCRBF.
Systém managementu jakosti QMS
Firemní prezentace. Něco o nás Předmětem podnikání je stavební činnost s prioritním zaměřením na provádění dopravních, občanských, bytových, inženýrských.
Jindřichohradecké místní dráhy, a.s. Dvacet let působení v regionu Tak trochu jiná dráha.
Struktura stavebního trhu Obr. č. 1:. Interakce stavebního trhu s vnějším okolím Obr. č. 2:
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Dodavatelsko- odběratelské vztahy při realizaci stavby
Rozdělení pozemních staveb do typologických skupin
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
ŘÍZENÍ STAVEBNÍHO DÍLA I Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Institute of Technology And Business In České Budějovice.
PRAKTICKÉ PŘÍKLADY ÚSPĚŠNÝCH INOVAČNÍCH PROJEKTŮ
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM Ing. Lucie Veselá.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Aktuální údaje o stavební výrobě a bytové výstavbě Tisková konference Stavebnictví.
Přednáška Akce: Přednášející: RNDr. Věra Palkovská | starostka | město Třinec| TFM Město Třinec a Facility Management.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Rekonstrukce bývalé textilní továrny v Hejnicích Ještědská stavební společnost spol. s r.o.
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Umístění Věznice Nové Sedlo V současné době realizuje Vězeňská služba ČR ve Věznici Nové Sedlo projekt, který je financován z EHP a Norských fondů 2009.
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
Podnikatelská zóna Š t e r n b e r k
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání
3. kolo Programu rozvoje venkova 2014 – 2020
Člen skupiny HAVEX 1.
Současný počet tramvají v evidenci DPMO a. s.
Transkript prezentace:

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže X. Ročník soutěže 6. prosince 2011

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 85 rentabilita tržeb % 11,7 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 2 196,0 ATLANTA,a.s. v roce 2010

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Stavební a obchodní společnost ATLANTA byla založena zápisem do obchodního rejstříku jako společnost s ručením omezeným a k byla transformována bez likvidace na akciovou společnost se základním jměním 42 milionů Kč. ATLANTA, a.s. má stabilní postavení na trhu a garantuje jak dokonalou profesionální úroveň a vysokou kvalitu odvedených prací, tak záruku za provedené dílo. Společnost sídlí v Novém Šaldorfu 162; ve firemním areálu je rovněž umístěna prodejna stavebnin. Firma disponuje kompletními prostředky těžké, střední i malé mechanizace k provádění zemních stavebních a bouracích prací, vlastní dopravní a těžební stroje včetně kontejnerové dopravy.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Stavební a obchodní společnost ATLANTA byla založena zápisem do obchodního rejstříku jako společnost s ručením omezeným a k byla transformována bez likvidace na akciovou společnost se základním jměním 42 milionů Kč. ATLANTA, a.s. má stabilní postavení na trhu a garantuje jak dokonalou profesionální úroveň a vysokou kvalitu odvedených prací, tak záruku za provedené dílo. Společnost sídlí v Novém Šaldorfu 162; ve firemním areálu je rovněž umístěna prodejna stavebnin. Firma disponuje kompletními prostředky těžké, střední i malé mechanizace k provádění zemních stavebních a bouracích prací, vlastní dopravní a těžební stroje včetně kontejnerové dopravy.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Je od roku 2002 držitelem certifikátu kvality ČSN EN ISO:2001. V roce 2006 byl zaveden a certifikován systém ČSN EN ISO 14001:2005 a systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci OHSAS 18001:1999. Firmu provází desítky zdárně realizovaných staveb z oblasti  občanské vybavenosti  bytové výstavby a výstavby rodinných domů  průmyslových objektů  rekonstrukcí a oprav Potvrzením vysoké kvality a profesionálního přístupu je skutečnost, že firma provádí zakázky na základě opakovaných poptávek pro řadu známých společností ze soukromého sektoru. Společnost podporuje rozvoj sportu v regionu (fotbal, hokej, plavání…), jakož i neziskové sociální organizace (fond ohrožených dětí, oblastní charita…).

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Bytový dům Jarošova ul. Znojmo Vinice Hnanice před rekonstrukcí

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Mikulov Komenského před rekonstrukcí

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Bytový dům Jarošova ul. Znojmo sklípek Hnanice

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 33 rentabilita tržeb % 0,91 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 3 779,7 BELSTAV PRAHA s.r.o. v roce 2010

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže BELSTAV PRAHA nabízí:  kompletní realizaci staveb  revitalizaci panelových, bytových domů  opravu a sanaci fasád historických budov  realizaci specializovaných stavebních prací vše v odpovídající odbornosti s vysokým stupněm kvality

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Kozí 2009

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Famfulíkova 2010 Okřínecká 795

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Pod Vodárnou

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 55 rentabilita tržeb % 3,0 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 3 619,9 H-INTES s.r.o. v roce 2010

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Společnost H-INTES s.r.o. je dodavatelem stavebních prací na trhu inženýrských a dopravních staveb. Současný společník a hlavní majitel firmy pan Ing. Bořivoj Horák začal podnikat ve stavebnictví po revoluci nejprve jako fyzická osoba. Postupně po dostudování škol se zapojily i jeho dcera a syn a firma se přeměnila na s.r.o. Dnes je firma významným dodavatelem dopravních staveb na Mladoboleslavsku i ve vzdálenějším okolí. Mimo své hlavní náplně dopravních staveb založila dvě dceřiné společnosti na údržbu komunikací, všechny plně certifikované. I přes svůj rozvětvený systém řízení si stále zachovává ráz rodinné firmy a klade důraz na flexibilitu a odbornost při plnění požadavků od investorů. Rok 2010 byl pro firmu zásadní v tom, že po několika letech plánování a následné výstavby, se podařilo dobudovat logistický areál „Studénka“. Drobná výstavba a kosmetické úpravy probíhají dodnes, ale život firmy dostal novým areálem pohodlnější zázemí s vyšší efektivitou práce.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Parky „Lidové sady“ v Liberci

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Modernizace parkovacích míst ve vnitrobloku ulic Na Radouči a Jana Palacha v Mladé Boleslavi

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Parkoviště „U Penzionu“ v Mladé Boleslavi

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže ING. ZDENĚK TOMEK – STAVEBN Í FIRMA a.s. w w w. z d e n e k t o m e k. c z

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže ING. ZDENĚK TOMEK – STAVEBNÍ FIRMA a.s. v roce 2010 HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci35 rentabilita tržeb %4,5 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč)2 967,9

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Našim zákazníkům zajišťujeme komplexní služby: kompletní projektovou a architektonickou přípravu díla, inženýrskou činnost, realizaci celé stavby „na klíč“ a smluvně zajištěný pozáruční servis formou pravidelných kontrol po celou záruční dobu. Zaměřujeme se především na projekci a realizaci průmyslových staveb. V případě zájmu zákazníka dodáváme vybavení interiéru či vybavení průmyslových objektů požadovanou technologií.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže KOVOLASER 2010 výrobní hala se zděnou administrativní přístavbou

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže REKONSTRUKCE OBJEKTU Horní náměstí 8, Olomouc rekonstrukce 3. a 4. podlaží na zdravotnické zařízení

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

JB Stavební, s.r.o.v roce 2010 HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 26 rentabilita tržeb % 0,665 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 6 733,0

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže JB Stavební, s.r.o. – jihomoravská firma s dvanáctiletou historií Společnost vznikla 17. listopadu V průběhu následujících dvanácti let se počet zaměstnanců firmy více než zdvacetinásobil. Průměrná migrace zaměstnanců u nás dosahuje 10%. Své lidi si zkrátka pečlivě vybírá a hledá ty, kteří odvádí zadanou práci zodpovědně a s plným nasazením. Nabízí kompletní dodávky staveb v oblasti průmyslového a občansko- administrativního pozemního stavitelství. Nosným programem je provádění občanských a průmyslových staveb, rekonstrukce a opravy objektů a zateplování fasád nejnovějšími technologiemi. Disponuje potřebnou mechanizací a technikou pro základní a dokončovací práce a provádí veškeré vrtací, řezací i demoliční práce. Při realizaci zakázky disponuje (kromě standardního vybavení) vlastní autodopravou, lešením, bedněním i malou mechanizací a zařízením staveniště.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Nejlepší reference - uskutečněné zakázky a loajalita klientů. V zakázkách je generálním dodavatelem v 95% případů. Zakázky realizuje především v regionu Jihomoravského kraje, řadu zakázek však provádí po celé České republice. Mottem společnosti je individuální a precizní přístup ke každému jednotlivému klientovi. V naší firmě přistupují v principu stejně ke každému typu zakázky: k malému rodinnému domu i k velké průmyslové hale. Proto se můžete spolehnout na vyváženost ceny i kvality. JB Stavební, s.r.o. – jihomoravská firma s dvanáctiletou historií

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

Navláčil stavební firma, s.r.o. v roce 2010 HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 47 rentabilita tržeb % 6,8 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 2 527,3

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže na trhu od roku 1992 jako první stavební firma v ČR získali britský certifikát Investor in People působí ve Zlínském kraji a okolí Zaměření : Rodinná stavební firma realizace průmyslových objektů, skladových a prodejních hal výstavba technicky náročných rodinných domků

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

Kongresové centrum

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže dům Klabalka dům Nivy

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Procter a Hynek

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže PROCKERT & HYNEK, a.s. v roce 2010 HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 56 rentabilita tržeb % 4,4 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 2 585,9

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Stavební firma PROCKERT & HYNEK, a. s. nevznikla na základě žádného privatizačního projektu státní či jiné organizace. Jedná se o nový subjekt, který v době vzniku neměl žádné základní prostředky a rovněž žádné zaměstnance, výchozím stavem byl pouze podnikatelský záměr dvou společníků resp. zakladatelů akciové společnosti vybudovat moderní stavební firmu schopnou dynamického růstu a neustálého vývoje. Historie společnosti se datuje již od kdy byla založena uzavřením společenské smlouvy mezi společníky pány Ing. Petrem Prockertem ze strany jedné a Ing. Liborem Hynkem ze strany druhé společnost PROCKERT & HYNEK stavební, s r.o. Dne založena akciová společnost PROCKERT & HYNEK,a.s..

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže. Nosnou výrobní činnost tvoří dodávka potrubních systémů v provedení ocel, plasty. Převážná část objemu prací společnosti spočívá ve výstavbě, rekonstrukcích a přeložkách plynovodů všech tlakových hladin. společnost PROCKERT & HYNEK a.s. má vybudován:  systém řízení jakosti v souladu s ČSN EN ISO 9001:2009  systém řízení kvality procesu svařování kovů podle ČSN EN :2006  systém environmentálního managamentu podle normy ČSN EN ISO 14001:2005  systém managementu bezpečnosti a ochrany zdraví při práci v souladu s normou OHSAS 18001:2008

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 81 rentabilita tržeb % 4,1 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 2 262,0 Průmstav Náchod s.r.o. v roce 2010

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Specializací firmy byly, jak již název napovídá, průmyslové stavby. V současné době přibyly ve výrobním programu stavby občanské, bytové a zemědělské. Od roku 2006 vždy mezi 10 finalisty v Královéhradeckém kraji, v soutěži Firma roku, kterou vypisují Hospodářské noviny. V letošním roce v soutěži Stavební firma roku 2010 v kategorii II – středně velké stavební firmy zaměstnanců umístili na 2. místě.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 195 rentabilita tržeb % 1,3 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 1 209,5 PRVNÍ STAVEBNÍ CHRUDIM a.s. v roce 2010

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Společnost PRVNÍ STAVEBNÍ CHRUDIM a.s.  vznikla v roce 1992 z Okresního stavebního podniku  představuje regionální stavební firmu se schopností zajišťovat komplexní výstavbu, a to nejen v místě sídla organizace, ale prakticky po celém území České republiky.  schopna poskytovat rovněž projekční práce  disponuje vlastním parkem nákladních vozidel, jeřábů a zemních strojů pro provádění veškerých zemních prací Stavební činnost je zastoupena středisky hlavní stavební výroby i prakticky všemi hlavními obory pomocné stavební výroby.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže : Dále PRVNÍ STAVEBNÍ CHRUDIM a.s. disponuje vlastním obchodním střediskem, jež působí v oboru stavebních materiálů a instalační topenářské techniky. Sídlo společnosti, obchodní středisko a projekce jsou situovány v Chrudimi. V areálu Slatiňany jsou zastoupena střediska z přidružené stavební výroby, dopravy a mechanizace a rovněž zde působí ekonomický úsek společnosti. PRVNÍ STAVEBNÍ CHRUDIM a.s. získala za rok 2010 ocenění stavba roku Pardubického kraje za rekonstrukci muzea barokních soch v Chrudimi.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Muzeum barokních soch v Chrudimi – Město Chrudim

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Rekonstrukce klášterních zahrad v Chrudimi – Město Chrudim

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Domov pro seniory Heřmanův Městec - oprava fasády zámku a další stavební práce.

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže

HV (tis.Kč) TRŽBY (tis.Kč) TRŽBY za stav činnost (tis.Kč) AKTIVA (tis.Kč) zaměstnanci 70 rentabilita tržeb % 21,3 TRŽBY/zaměstnanci (tis.Kč) 4 135,2 S T A K O společnost s ručením omezeným v roce 2010

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže Tereziánský dvůr Hradec Králové

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže : součástí Tereziánského Dvora je divadlo Drak

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže luxusní bydlení v centru Hradce v Tereziánském Dvoře

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže KOSATEC Integrační centrum sociálních aktivit v Pardubicích

nejúspěšnější účastníci v X. ročníku soutěže rezidence park Třebeš Hradec Králové