P ř íru č ka TRP Ě LIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Změň, co změnit můžeš, ostatní nech být..
Advertisements

Chceš se taky jednou ú č astnit mnoha republikových závod ů, jezdit na sout ě že do zahrani č í a možná se jednou ú č astnit i Olympiády? K tomu t ě m.
Střední zdravotnická škola, Národní svobody Písek, příspěvková organizace Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:VY_32_INOVACE_KOUTENSKA_16.
Dobrý den, vítám vás u po ř adu Vodní sv ě t. Jelikož m ů j partner na uvád ě ní po ř adu ješt ě zatím nedorazil budu si muset poradit sama, pokud nep.
LÁSKA.
VÝZNAMOVÉ POMĚRY MEZI HLAVNÍMI VĚTAMI
Projektový den Evropa ve škole, škola v Evrop ě ZŠ a MŠ T ě šetice, , p ř ísp ě vková organizace.
Hrad Chenonceau, mistrovské dílo francouzské renesance, je známý pro nádhernou polohu na ř ece Cher. Tento nádherný hrad z šestnáctého století je.
Co napsat do pisku Co vytesat do kamene.
Mgr. Michal Oblouk PŘÍMÁ A NEPŘÍMÁ ŘEČ. PŘÍMÁ ŘEČ reprodukuje to, co n ě kdo ř ekl nebo si myslel, p ř ímo, doslova obsahuje č asto oslovení osoby, ke.
Letošní spá č i – Jarda, Honza, Markétka, Martinka, Standa, Št ě pán, Jirka a Martin. Najdete vet ř elce? (já to nejsem )
SHODA PŘÍSUDKU S PODMĚTEM
Nábo ž enství  islám  nejmladší z 3 tzv. abrahamových nábo ž enství  druhé nejrozší ř en ě jší nábo ž enství  Korán  monoteismus  46 stát ů  Šárí‘a.
Žena (návod pro muže).
 Co d ě láme  Jak jsme pokro č ili  Selek č ní metody  K ř í ž ení  Problémy, na které jsme narazili  O co se pokusíme nyní  Co d ě láme  Jak.
ŽIVOT VE STŘEDOVĚKU Vlastivěda pro 4. ročník Gabriela Mikulková 2011.
Jirka Pospíšil, AC Rousínov, Spolu s Bohem… Jirka Pospíšil, AC Rousínov, PŘEKONÁVÁME PROBLÉMY.
Projekt Socrates Řecko Španělsko Itálie Petra Laníková.
Pica pica Straka obecná.
Ud ě lej si č as! Udělej si čas na lásku … Je to tajemství věčného mládí.
Ž ivot je škola Dostal jsi t ě lo. M ůž eš je mít rád nebo nenávid ě t, ale je tvou jedinou jistotou, ž e je budeš mít a ž do konce ž ivota.
ALKO JÓGA PRAVIDELNÝM PROCVIČOVÁNÍM DOVEDETE PROVEDENÍ JEDNOTLIVÝCH POZIC K DOKONALOSTI.
Hudba: Songbird – Barbara Streisand Pozorování-poznání a život.
Základní pou č ky Použijte podle svého uváženíPoužijte podle svého uvážení.
word – Tabulky podle normy
(principy funkce a oblasti vyu ž ívání tabulkových procesor ů, struktura tabulky, vzorce a funkce obecn ě, adresace bun ě k - relativní a absolutní editace.
Bezobratlí.
OTČE Centrum pro katechezi Olomouc, Modlitba Páně při mši svaté „Když jsme byli pokřtěni, nepřijali jsme ducha otroctví, abychom se znovu báli,
Jsou v ž ivot ě chvíle, kdy nám p ř ítomnost druhého velmi chybí, a stále by jsme jej cht ě li mít p ř i sob ě.
Doufám, že mi ho pošleš zpátky! Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !!
Centrum pro katechezi Olomouc, Nem ůž eme ho vid ě t o č ima kolem sebe, proto ž e je neviditelný. Nem ůž eme ho vid ě t ani rozumovou úvahou, proto.
Automatická presentace se zvukem
Víte, kdo já jsem? Manuel et musical Soy alguien con quien convives a diario Já jsem ta, se kterou žijete celý den.
Skoro denn ě dostávám od svých p ř átel maily. Jsou rozli č né. N ě které krati č ké, jen tak pro informaci, nebo upozorn ě ní, ale také n ě které,
Chci vám ř íci - DĚKUJI ! Za všechny ty v ě ci, o které jsem sice nikdy nežádal,
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
Vyrobilo centrum pro katechezi samota, - bezradnost, - neví s kým bojuje, - neví proti č emu bojuje, - neví, jak má bojovat, - neví, co je jeho.
Blecha obecná Vypracoval: Jiří Herrgott
AIRSOFT.
Asertivita Olga Bürgerová.
Photo by Aneta Brožovská Present by Aneta Brožovská.
-Dalším hr ů zostrašným místem je práv ě „uli č ka smrti“ -Pro č zrovna „uli č ka smrti“? -Šlo o to, ž e z podzemní místnosti vyšla nap ř. č ty řč.
Vánoční přání příchází z Molenburku
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … Lidské t ě lo VY_32_INOVACE_7.
Toto je jeden z nejkrásn ě jších a nejsympati č t ě jších mail ů, který práv ě obíhají… P ř ekrásný týden p ř átelé !! Š ť astný p ř átelský týden !
M a y a A n g e l a a j e j í m o u d r á s l o v a K l i k e j.
ZŠ a MŠ Olšovec, p ř ísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … PTÁCI VY_32_INOVACE_10.
Peter Griffin ja zhruba č ty ř iceti letý mu ž. Pracuje jako d ě lník v továrn ě na hra č ky. Jeho nejoblíben ě jší č inností je koukání na televizi,
Je závislost na práci Workholismus je choroba typická p ř edevším pro yuppis.
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
Zuby Autor: Mgr. Iva Hirschová VY_32_INOVACE_10_Chrup Vytvo ř eno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení podmínek.
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk - 4.ročník Autor: Mgr.Michaela Krbušková SLOVNÍ DRUHY Co u ž známe ? Jaké slovní druhy mohou vyjad.
Projekt:OP VK Č íslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Autor:Mgr. Alena P ř ibíková Č íslo DUM:P ě Datum ov ěř ení ve výuce:
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov, p ř ísp ě vková organizace AUTOR: Mgr. Martina Steyerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Hudební výchova – 8. ro č ník TÉMA: Rock.
Na výb ě r máte ze t ř í mo ž ností. Pokud se pro jednu z nich rozhodnete, naje ď te na ni šipkou myši a klikn ě te. Bude-li Vaše odpov ěď chybná, z ů.
Stříhání malých a velkých dětí. Technika stříhání dětských vlasů. Bezpečnost práce a ochrana zdraví. EU-3-3.
Josef Procházka08 VKZ (Výchova ke zdraví) P08B0308P.
Nosorožec dvourohý  Nosorožec se jeden druhému spíš vyhýbají, proto spolu ani moc „nemluví“. Samci na sebe výhr ů žn ě funí nebo frkají. Zvuky, které.
Michalíková Hor č íková 2. Ro č ník VSRR Bc. Aristoteles.
CESTA KE ZDRAVÍ A ŽIVOTNÍ HARMONII
Příručka TRPĚLIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand.
K U F R Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým.
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
1. KORINTSKÝM 13 Pro dnešek! Waliczkovi ♫ Zapněte reproduktory
Přeji Ti sílu všech živlů
Zábavná M A T E M A T I K A ☺ D Á L E.
Posun snímku automaticky.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Vegyed igénybe az időt Udělej si čas!.
Přeji Ti sílu všech živlů
Transkript prezentace:

P ř íru č ka TRP Ě LIVOSTI Hudba: Songbird – Barbara Streisand

Pozoroval jsi n ě kdy chování pták ů, když se jim neda ř í?

V pr ů b ě hu mnoha dní si p ř ipravují hnízda, ukládají materiál č asto p ř inesený z velké dálky…

... A když skon č ili a jsou p ř ipraveni snést vají č ka, bou ř ka nebo n ě jaký zlý č lovek č i n ě jaké zví ř e jim ho zni č í a shodí na zem všechno, co s takovou námahou vytvo ř ili.

Co ud ě lá pták ? Vzdá se svého úkolu?

V ů bec ne! Znovu a znovu za č íná, až dokud se první vají č ka neobjeví v hnízd ě.

N ě kdy se stane ješt ě d ř íve, než se vylíhnou ptá č ata, že n ě jaké zví ř e, dít ě, bou ř ka znovu zni č í hnízdo, ale tentokrát i s jeho cenným obsahem …

Je t ě žké za č ínat znovu od nuly… ale i p ř esto ptá č ek nikdy neml č í, nevzdáva se, pokra č uje ve zp ě vu a v budování, staví a zpívá…

M ě l jsi n ě kdy dojem, že Tv ů j život, Tvá práce, Tvá komunita nejsou tím, o č em jsi snil? M ě l jsi n ě kdy chu ť vyk ř iknout: „dost!, mé úsilí nestojí za to, je toho na mne p ř íliš mnoho“?

Jsi unaven z toho, že musíš znovu za č ínat, denn ě bojovat, že ztrácíš svou sebed ů v ě ru, že nenapl ň uješ své cíle, které jsou už na dosah ruky?

Život T ě n ě kdy takto zkouší, ale nikdy se nevzdávej, vlož svou nád ě j do budoucnosti a odevzdej se. Netrap se, když v boji utržíš n ě jakou ránu,.. je t ř eba s tím po č ítat. Posbírej kousky nad ě je, znovu ji vybuduj a znovu se odevzdej.

Pohle ď te na nebeské ptactvo: neseje, nežne, nesklízí do stodol, ap ř ece je váš nebeský Otec živí. Což vy nejste o mnoho cenn ě jší? -Ježíš (ze zápisu dle Matouše)