Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Technika,tak jak ji vidím já…
Advertisements

Nejprve si Přečtěte pozorně text
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Výuková podpora pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami
Přeji ti, aby sis našel čas k odpočinku, relaxaci a snění....
Bakteriologie Určování bakterií.
Přesvědčujeme sami sebe, že život bude lepší, jakmile se oženíme nebo vdáme, až budeme mít první dítě, potom další. Pak jsme otrávení, protože naše děti.
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Abraham Maslow (1908 – 1970). Abraham Maslow Americký psycholog, psychiatr a filozof Zakladatel humanistické psychologie.
VY_32_INOVACE_PSYPS14860ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Králík Flegy Skokan.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Stres Vypracovala:Terezie Stránská
Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Efektivní učení.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE _2211_VO8 KONFLIKT A STRES © Mgr. Jana Báčová, 2012Masarykova základní škola Zásada, okres Jablonec nad Nisou.
Náročné životní situace
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Začátek  Psal se rok 1503  Leonardo se chystal na svou každodenní procházku. Bylo slunečné poledne, když se procházel po předměstí rodné Florencie,
Každý den jsme trochu starší…
ŠABLONA: III/2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT
VY_62_INOVACE_1_2_01 „Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová.“ Finanční plánování.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psychologie učení.
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Exekutivní funkce Literatura:  Moraine Paula. Helping Students Také Control of Everyday Executive Functions.  Učebnice psychologie.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov Autor: Simona Lehrausová Datum/období: Podzim 2013 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Duševní hygiena. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené,
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
Teorie a metodika výchovy Lekce 4: Pedagogika volného času a zážitková pedagogika Mgr. Katřina Lojdová
Co to vlastně je ?  Způsobuje nevratné změny v mozkových buňkách a úbytek mozkové hmoty.  Varovným signálem bývá, že člověk začne trpět neobvyklou ztrátou.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Ekonomika – základní pojmy.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
Zdraví především !!! Jako tvůj přítel mám povinnost tě seznámit s následujícími informacemi !!! Pokračuj kliknutím …
Jaro je tady, pojďte na vycházku,nebo na fotbal
Zátěž a rizika povolání a optimismus učitele
Chorvatsko 2009.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Režim dne I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
VNÍMÁNÍ A PŘÍSTUPNOST PROSTŘEDÍ
FENG SHUI.
VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_16_8. ročník_Volný čas – sběratelství
Paměť a soustředění.
ZDRAVÍ JAKO HODNOTA.
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
15 DŮVODŮ PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO
Jak začínají hádky ? středa, 2. ledna :27
Každý den jsme trochu starší…
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Víš, proč se snubní prsten, používá na čtvrtý prst?
O dborné U čiliště a Z ákladní Š kola praktická Holešov
Přídavná jména přivlastňovací
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Rekreace a věk Miroslav Kyselý.
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
Transkript prezentace:

Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl a uděláte něco dobrého pro své zdraví. Procházky představují něco obyčejného, co může praktikovat téměř každý, kdo má jen chvilku času. Vyrazit lze kamkoli podle vlastního uvážení – a rozhodně tím pomůžete svému zdraví i mysli. Několik nejprospěšnějších důvodů, proč častěji chodit na procházky: Zmírňují deprese. Procházky v přírodě jsou prokazatelně spojeny s lepším duševním zdravím a celkově také pozitivním myšlením, čím se snižuje výskyt depresí a také se mírní pocity stresu a napětí. Po velmi namáhavém pracovním dni nebo nějakém negativním zážitku tak nejen lékaři doporučují relaxační procházku, klidně i později večer.. Posilují imunitu Není ničím výjimečným, že mnozí lidé tráví celé dny zavřeni v kancelářích a jeden z mála pohybů venku tvoří přechod z kanceláře do auta a poté domů Dlouhé hodiny strávené v prostoru spolu s dalšími lidmi představují doslova semeniště celé řady bakterií a bacilů, a člověk tak snáze onemocní. Zlepšují soustředěnost a rozhodování. Nemůžete se soustředit na nějaký konkrétní úkol, případně se neumíte rozhodnout, co máte udělat dřív? Zkuste to na chvíli odložit a jděte se projít. O ničem nepřemýšlejte, jen prostě jděte.. I příroda na obrázku pomáhá. Patříte mezi jedince, kteří opravdu nemají čas chodit na procházky, nebo se vám jednoduše nechce? Tak se podívejte na moje obrázky s přírodními motivy. Pohled na přírodní motivy vyvolává v lidech větší pocity štěstí a uspokojení. Snad vám i tyto moje různorodé obrázky z přírody vyvolají alespoň maličký pocit štěstí a uspokojení.

BROUZDÁNÍ po Vysočanech a okolí

KONEC