Motto víkendu - Recyklace Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
• V posledním víkendu o prázdninách jsme jeli do Českého Krumlova.
Advertisements

Jak jezdí trpaslíci na prázdniny Vytvořil : Zdeněk Janků.
Kde vzít energie k nadpřirozenému? Viktor Baláž, Vyškov,
Kateřina Čiháková Ekocentrum Říčany Rýdlova 271/14 Říčany
Proč vlastně stavět rozhlednu na Milíři ?  Už dříve tam stála = obnovení tradice  Milíř má 283 m = nejvíc v okolí = krásný výhled  Přes Milíř vedou.
Druhy přísudku Skladba věty.
Technika,tak jak ji vidím já…
Nejprve si Přečtěte pozorně text
Pěkně vyčertěné Vánoce na skanzenu 2009 přímo v nepřímém přenosu.
Den Země Dvaadvacátého dubna lidé na celém světě opět oslaví Den Země - svátek naší modré planety. Svátek to není příliš starý, daly mu vzniknout studentské.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
SPOLEČENSKÁ KRONIKA narozeninstarosty Ondřeje Na návsi Ondřejovy Lhoty se konala velkolepá oslava 27. narozenin místního starosty.
Autor: Mgr. Helena Nováková
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Pro velmi bystré hlavy ! Námořník vzpomínal, že při poslední plavbě kolem Evropy vyplouval se svou lodí z Petrohradu za krásného slunečného rána první.
S e t k á n í To je on našeho srdce champion,ten který nás vždy svolá.
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
ZIMNÍ VÝPRAVA BĚŽKY PÁTEK - PŘÍJEZD V pátek jsme statečně odvláčely všechny batohy a lyže do Mařenic. Zastávka byla sice přímo ve vesnici,
PODZIM POD ZELENOU HOROU memoriál Jiřího Sedláčka 30. ročník významné turistické akce ve dnech v Nepomuku.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Karlova Studánka – 1.7. Sbíráme se, snad někam pojedeme.
8. 9. – Jednoho letního zářijového dne jsme se po dlouhém víkendu sešli před budovou Gymnázia J. S. Machara v Brandýse v 8 hodin. Byla zima.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Svatý syn, přišel na svět, provázel lid, třicet tři let ač ještě mlád, ač plný sil, kříž smrti mé zakusil, zakusil. Ref.: němý jak Beránek šel vstříc smrti.
Adaptační kurz
KRONIKA OBCE Ondřejova Lhota Tak do třetice jsem tu s básní zase v tomhle podivném letním čase. Chci ještě jednou poděkovat a jenom pár slov krátkých.
1. Jak zdlouhavě se vlekly dny a obzor zdál se nekonečný, jen zdálky bylo slýchat hlas, jenž únavou se sotva třás. Ó, myslete na Kanaán, kdo jste cestou.
Která věta je správně Český jazyk 5. ročník ZŠ Základní škola Jakuba Jana Ryby Rožmitál pod Třemšínem Efektivní výuka pro rozvoj potenciálu žáka projekt.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
Základní škola Chvaletická pro vás vytvořila prezentaci, která se fotila přímo v hodině tvořivé dílny, kde šikovné ruce slečen ze sedmých tříd, pod dozorem.
Lyžařský výcvikový kurz
Byla to zábava. Při čekání na vlak jsme přemýšleli, jaké to tam bude.Všichni jsme byli natěšení.
Šumava Více obrázků najdete na Veletrh ITEP
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
1 Priority budoucího vývoje knihoven - jak je financovat? Vít Richter Knihovny a strukturální fondy EU II Vsetín 24. dubna 2007 Vít Richter Národní knihovna.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
 Dne se uskutečnil výlet třídy 6.A. Jeli jsme do botanické zahrady a do IQ parku v Liberci.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Ježíšův den Podle plakátu La giornata di Gesu, příloha časopisu Dossier Catechista, Elledici, Torino. Obrazy: Guerrino Pera.
1. Září 2013 Naše tábořiště Pionýrské skupiny Nepomuk v Přebudově.
Ohlédnutí za třetí třídou. Kdopak to ťuká na dveře? No jo, měsíc září je tady. Máme novou třídu, v prvním patře. Tady půjde učení samo.
Naše třída od Třída Takhle jsme vypadali v první třídě!:o)Docela jsme zlobili.
Perfective v. Imperfective Choose the appropriate form of the verb (either perfective or imperfective) to complete the following sentences. For some sentences.
27. – 31.srpna 2012 Příměstském tábor v Nepomuku byl zaměřen na ručn í pr á ce a turistiku. Každý den byl věnov á n jednomu ročn í mu obdob í. Začínali.
Všechny naše lumpárny První minuty Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!! Tak, už se vzdalujeme od rodičů! SKVĚLÝ!!!
Taneční víkend 16. – aneb Jak tři okouzlující slečny z Prostějova opět poctily Třebíč svou návštěvou...
Velká cesta cestujeme s mapou v ruce. Co je třeba k cestě? mapa informace o daných zemích cestovní doklady peníze dobrou kondici.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Tip na jarní výlet Zell am see.
RF Zpomalování v prostředí tvořeném několika druhy jader Předpoklad: energie neutronů E
Návštěva prodejny zemědělské techniky. Náš den začal srazem ve škole. V plném počtu jsme se odebrali k dopravnímu prostředku- mikrobusu a vyrazili jsme.
Život na louce – Včely TÝDEN U PŘEDŠKOLÁKŮ
CARP TOUR 2007 Carp team …..Žďár nad Sázavou…...
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Toto je jedna z otázek z přípravného testu studijních předpokladů pro uchazeče o přijetí na vysokou školu:
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
2. ro č ník gastronomické sout ěž e pro ž áky u č ebních obor ů vzd ě lání kategorie „E“ „ SRDCE NA TALÍ Ř I“
Kovářství včera DNES MAS Sdružení Růže MAS Pomalší LEADER-Loucko.
NAŠE WEBRANGERSKÁ CESTA A PROJEKT BUĎ NA NETU SAFE!!! MATEUSZ WOJNAROWICZ JAN LUKOVSKÝ.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Regulátory veřejného osvětlení RPR Plus!
Pracovní stáž v Londýně
DOVOLENÁ Fornůsková, Luběnová 8. A.
Den Země 3.A – 25. dubna.
ADÉLA KUTILOVÁ studentka kvarty Růžená / anglický tábor
Druhy přísudku Skladba věty.
Úderem 8. hodiny jsme vyrazili do ZOO
Dny dětského čtení u nás
Transkript prezentace:

Motto víkendu - Recyklace

Cesta na chatu Jelikož chata byla vysoko v horách a museli jsme sebou vzít i popelnice, byla to vyčerpávající cesta Na horskou chatu Polanu se sjeli skauti z Valmezu, Hranic a Vsetína… Všichni plní energie jsme tedy vyrazili s popelnicemi v rukou … Pozn. Autora: Bylo to nejdelších 800m co jsem kdy šel …

Naše chaty Horské chaty vypadaly velice slibně Krb, krásné matrace, kuchyňka a skvělé “žebřiny“ na věšení mokrého prádla …

Sobota Začínalo se tzv. miniškolami… Po miniškolách přišla na řadu Ekonomika Starosta Polany byl po stavbě čističky Velmi společensky unaven … starostovi Muchovi ovocný čaj opravdu chutnal (poznámka organizátorů )

Na tvořivé miniškole: „PC tvoření“ pro Vás vytvořil Komár Studio Komár s.r.o. Rádcovák 2007 Polana