U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Kampaň pro ženy s rakovinou prsu 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt „2009 – Rok smíření“ Martin Špryňar generální tajemník Sdružení Kampaň Jedeme v tom spolu II.
Advertisements

Sociální služby SOZ.
sdružení onkologických pacientů Ostrava
Orientace firmy FitVitalita s.r.o v aktuálním podnikatelském prostředí
Poslání Intervenčního centra
Autoevaluace školy Základní škola a Mateřská škola Karla Klostermanna Železná Ruda, p.o. Zahradní Železná Ruda Ctirad Drahorád, ředitel školy.
Hosting informačního systému K2
Stacionární terénní práce ve Věznici Jiřice Občanské sdružení Semiramis.
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví Moravskoslezského kraje KRIZOVÉ CENTRUM OSTRAVA ul. Nádražní 196, Moravská Ostrava tel.: ,
Centrum celoživotního vzdělávání
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
ELTODO CUP První jarní homerun
Sociálně-aktivizační služba pro rodiny s dětmi
Párování nabídek a poptávek a spolupráce mezi RK a bankou
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Prezentace veletrhu FOR GARDEN 2008 Vypracovala: Jana Dlouhá Praha, dne
“HANDS ON THE BREASTS” Event RoadShow / Breast Cancer Awarenes Campaign.
Zvyšování kvality služeb pracovníků v přímé obslužné péči prostřednictvím vzdělávání.
Služba provozu koncových stanic Co, jak, za kolik...
Návrh způsobu financování opatření Národní strategie BESIP (k diskusi)
Česká myelomová skupina spolupracuje s lékaři v ČR a SR při zajištění nových léků pro léčbu nemocných s mnohočetným myelomem Jak získat Thalidomid pro.
Kvalita a bezpečnost zdravotních služeb -současná priorita MZ
Psychiatrie, její postavení a organizace psychiatrické péče (bakalářské a magisterské studium) Česková E., Psychiatrická klinika LF MU a FN Brno definice.
Irena Opršalová Projektová manažerka.  Základní info o Sluňákovu  Zkušenosti s Národními programy SFŽP  Proč je pro neziskové organizace našeho typu.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Tomáš Julínek Reforma zdravotnictví. Základní charakteristiky ideových pohledů na zdravotnictví - duben 2001  Zvýraznění role občana  Zdravotnická zařízení.
Management cestovního ruchu
VÝŽIVA V PREVENCI NÁDOROVÝCH ONEMOCNĚNÍ
MUDr. Stanislav Kos. CSc. Předseda ČOPN
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
CNG jako lék na znečištěný vzduch Karel Havel, člen dozorčí rady Svazu dopravy, předseda představenstva ČSAD Česká Lípa a.s. CNG jako lék na znečištěný.
Terénní program: zdravotně sociální pomoc DROM, romské středisko Bratislavská 41, Brno tel: , fax:
registrační číslo CZ.1.07/1.5.00/
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Hradec Králové, NKQ, 18. února 2014.
ČESKÉ ILCO a CRC duben Sdružení stomiků OstravaOpavaZlínNový Jičín EOA IOA České ILCO Světová asociace Doc. Kleinwächter bývalý prezident Evropská.
PREVENTIVNÍ PÉČE.
Marketingové aktivity ke zvýšení povědomí o domácím cestovním ruchu.
PaedDr. Lenka Kubrichtová, Ing. Dana Prejzková, Ing. Eva Šebestová
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
KVĚTINOVÝ DEN-ČESKÝ DEN PROTI RAKOVINĚ
Prosinec 2007 MUDr. Jana Valjentová a kolektiv Cesty domů
21. – LÁZEŇSKÉ DIVADLO LUHAČOVICE. DIVADELNÍ LUHAČOVICE kulturně-vzdělávací akce na konci léta pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pořadatel.
Jaký byl Březen měsíc internetu 2005? 20. dubna 2005 Vít Richter Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Národní knihovna ČR Tel: ,
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Seminář vedoucích klubů Malých debrujárů, Veselí n.M. EXPO SCIENCE INTERNATIONAL Tunisko.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
2. Benefiční akce Cvičení Antropologie občanské společnosti Alena Řiháková Podzim 2009.
Zdraví a jeho determinanty Mgr. Aleš Peřina, Ph. D. Ústav ochrany a podpory zdraví LF MU Kamenice 5, Brno.
CELOSTÁTNÍ PACIENTSKÉ SETKÁNÍ 31. října 2014 LYMFOM HELP, o.s.
Celostátní setkání pacientů 18. října 2013 LYMFOM HELP, o.s.
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Celostátní setkání pacientů LYMFOM HELP, o.s.
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
Celostátní setkání pacientů LYMFOM HELP, o.s.
Středisko křesťanské pomoci v Praze Představení SOS centra Diakonie ČCE – SKP v Praze Mgr. Helena Šašková KONFERENCE STOP NÁSILÍ VE VZTAZÍCH.
Kampaň Žít déle doma Informační osvětová kampaň o. s. Život 90 pro rodiny seniorů a seniory Kdy: říjen 2013 Kde: celá ČR Hlavní partner: MPSV Jak: billboardy,
Jiří Vorlíček Česká onkologická společnost ČLS JEP Hodnocení kvality onkologické péče z pohledu ČOS ČLS JEP.
Sdružení mladých sklerotiků Pacientská organizace pro zkvalitnění života s roztroušenou sklerózou.
Celostátní setkání pacientů 4. listopadu 2016
Program pro celou rodinu na nedělní odpoledne
Mgr. Jana Drexlerová Mamma HELP
Terapeutické komunity
CHARITA FUNDRAISING Komunikační platforma ÚSPĚŠNOST Osvěta Komunikace
Spolek AktivSen Posláním spolku je podporovat a posilovat komunitní život v regionu, v duchu rovných příležitostí napomáhat všestrannému.
Účastníkům konference ČES v Kroměříži předkládá PhDr. Pavla Dvořáková
Inkontinence Jeden z nejčastějších zdravotních problémů
Transkript prezentace:

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Kampaň pro ženy s rakovinou prsu 2008

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Mamma HELP, sdružení pacientek s nádorovým onemocněním prsu o.s. Celostátní působnost – od roku 1999 Největší ženská pacientská organizace v ČR Zaregistrováno přes 500 osob Poslání: 1. Zlepšit kvalitu života onkologicky nemocných žen 2. Informovat veřejnost o možnostech prevence a léčby rakoviny prsu

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Bezplatné individuální poradenství v síti MAMMA HELP CENTER – Praha, Brno, Zlín, Plzeň, Hradec Králové, Přerov MH centrům poskytují garanci přední odborníci V centrech pracuje 45 laických terapeutek V MH centrech bylo v roce 2007 zaznamenáno 5230 kontaktů a intervencí Individuální poradenství doplňují komunitní programy pro členky sdružení Sdružení každoročně realizuje víc jak desítku dalších doplňkových projektů

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! AVON linka proti rakovině prsu - od roku 2004, frekvence hovorů 40 – 50 denně Projekty pro veřejnost k prevenci – přes 4000 edukovaných žen v letech 2006/2007 Víceleté projekty – Růžová výšivka, Klub mammahelpek v klobouku

U MÍME ŽÍT NAPLNO !

Celoroční motivační kampaň pro ženy, které se léčily nebo léčí s nádorovým onemocněním prsu Cílem je ukázat cestu k návratu do plnohodnotného života, pomoci ke zvýšení sebedůvěry a ženského sebevědomí, povzbudit při překonávání fyzických a psychických následků nemoci i léčení.

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Symbolem kampaně je žena v klobouku. Klobouk: - zakryje ztrátu vlasů při nemoci, - umožní změnit image, - zajistí anonymitu, - zvýší sebevědomí po návratu do života, - povzbuzuje kreativitu, fantazii, uvolněnost, - vzbuzuje pozitivní emoce.

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Akce a projekty kampaně Umíme žít naplno: Přehlídka originálních klobouků na úvodním večeru STYL a KABO v Brně, 13. února 2008 Kloboukový bál Brno, březen 2008 Putovní výstavy fotografií „Klub mammahelpek v klobouku“, březen - září 2008 Klobouková zahradní slavnost Praha, srpen 2008 (s dražbou klobouků VIP osobností), Internetová dražba originálních klobouků, prosinec

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Podpora kampaně: Kalendář 2008 Diář 2009 Pohlednice Klub mammahelpek v klobouku Billboardy Umíme žít naplno! Benefiční představení Evenings for Mamma HELP –partnerem je AVON FUNDATION USA Hlavním partnerem kampaně je ROCHE s.r.o.

U MÍME ŽÍT NAPLNO ! Kampaň bude po celý rok 2008 provázena sbírkou ve prospěch sdružení Mamma HELP. Výtěžek je určen na zajištění provozu sítě šesti MAMMA HELP CENTER – roční náklady činí 3,5 milionu korun. Součástí sbírky je benefiční vstupné na akce, výtěžek z dražeb klobouků, prodeje kalendářů, diářů a pohlednic se symboly kampaně, a také zasílání dárcovských SMS.