Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
Advertisements

Čtyři katolické matky. Čtyři katolické matky spolu sedí u kávy a baví se o tom, jak mají slavné syny.
Sluneční soustava Slunce
Týdení věštec 8.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Týdení věštec 9.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
Týdenní věštec 10.číslo Redaktor : Vitus Brzakus Napsala : Lilly Jane Blacková s pověřením Vituse Brzakuse.
….konečně dobrý vtip o blondýně..... Blondýna nastoupí do letadla, které letí do Melbourne. Usadí se v první třídě, ačkoliv má letenku do ekonomické.
Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit.
Tydenní věštec 2.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. HEJNO BĚHENIC  Jak je vám jistě známo, běhenice jsou malá stvořeníčka. Ovšem, když je jich celé hejno.
Toxicita hasiv Toxicita je vlastnost chemických sloučenin, spočívající ve vyvolání otravy osob nebo zvířat, které látku požily, vdechly nebo absorbovaly.
Sinice jsou : Autotrofní organizmy, nejstarší organizmy s fotosyntézou rostlinného typu. Některé produkují toxiny, které způsobují alergie, ekzémy. Často.
VYSNILA JSEM SI TĚ DREAMED YOU ANASTACIA.
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
Povrch lidského těla autor: David Hainall.
Týdenní věštec 7.číslo Redaktor: Vitus Brzakus Napsal: Vitus Brzakus S pomocí Lilly Jane Blackové.
Tropický deštný les SAVCI.
Kryštof Balajka.  První zmínky pocházejí už z 17.století.Na světě vznikly stovky organizací, které shromažďují dokumentaci o jednotlivých jevech s cílem.
Týdení věštec 1.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. OBJEVEN VZÁCNÝ DRUH MOTÝLU V Africe v deštném pralesu, konkrétně v Egyptě, byl nalezen nový a vzácný druh.
které je stále třeba brát v úvahu !
Etika v elektronické komunikaci 2008 Uvědomte si, že nejde jen o srozumitelnost zprávy, ale i o vaši vlastní prezentaci.
Týdenní věštec 5.číslo Redaktor:Vitus Brzakus. KRÁDEŽ NA MINISTERSTVU  Dnes ráno došlo na ministerstvu ke krádeži! Neznámý lupič si přišel prý něco zařídit,
Čeleď: Šelmy lasicovité
Svaly Ke kostře je šlachami připojeno velké množství svalů, které umožňují pohyb jednotlivých částí těla. Svaly hrudníku umožňují také jeho pohyb při dýchání.
Jak to bylo doopravdy Tereza Kohoutová.
Henna?. Co je henna? je keřík do výšky 2m (Lawsoniainermis) s malými, zelenými, vonnými lístky Lawsonia Inermis, Lawsonia Alba a Lawsonia Spinoza – známé.
VY_32_INOVACE_PSYM25560ZAPBOU Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Léčivé rostliny a byliny - sběr a způsoby přípravy Sběr Pro sběr je důležité nejen rostliny dobře znát, ale i dbát na to, aby se sbíraly ve správný čas,
BANDIKUTI A KUSKUSOVÉ.
Týdenní věštec 11.číslo Redaktor : Vitus Brzakus
Vtipy bez hranic.
Přírodopis ČLOVĚK Tento projekt bude napsán podle výstavy Bodies, na které jsem byla nedávno v Praze.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. ZŠ Týn nad Vltavou, Malá Strana CZ.1.07/1.1.14/
Můj králík.
Klíště Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál.
O Karkulce Autor: Kroupa Michal 1.Kapitola V jedné rodině žila jedna hodná a milá dívenka. Každý jí měl rád, ale maminka s babičkou jí milovaly ze všech.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura
Pár vtípků.
VY_52_INOVACE_ZB03_1664TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Jezevčí vrch 2.díl.
Autor: Mgr. Dana Forýtková
OSTROV CUKROVÍ Vytvořila: Marie Anna Kurková START.
Úvodní č lánek Vítám vás u našich novin.Já Ginny Weasleyová Vám sem budu psát různé novinky. Zde je obsah prvního čísla: Bradavice shánějí studenty a učitele!!!!
Termika, skupenské přeměny Bublinové úlohy Mgr. Miroslava Bělochová.
ZVÍŘATA V LESE – SRNEC OBECNÝ VY_32_INOVACE_09_SRNEC_OBECNÝ Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová.
Autor: Mgr. Romana Martináková Elektronické učební materiály – I. stupeň Společnost ZDRAVÍ A NEMOC POPIŠ, JAK SE CÍTÍ LIDÉ NA OBRÁZCÍCH!
Střední pedagogická škola J.H.Pestalozziho Litoměřice
Zahrajte svůj part pro lepší internet Bezpečnost online …aneb bavte se a diskutujte s dětmi o problémech online D en bezpečnějšího internetu 2016.
RČENÍ O UČENÍ. VTIPY. Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Elektronické učební materiály – I. stupeň Český jazyk 1 Autor: Mgr. Romana Martináková Poznáš pohádku?
Základní škola Libina, příspěvková organizace, Libina 548,788 05,IČ: Název projektu: Škola hrou Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Kožní soustava VY_32_INOVACE_06-08 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Přírodověda Tematický okruh: Člověk a jeho zdraví.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Registrační číslo projektu: CZ 1.07/1.4.00/ Šablona: 52 Sada: Př 7/18 Předmět: přírodopis Ročník: 7.
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
POVRCH LIDSKÉHO TĚLA Veronika straková.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okr
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Aneb kdo ještě vydržel v tomhle ústavu
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Škola SOŠ a SOU Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Autor
ČESKÝ JAZYK 4. ROČ. Číslo DUM: VY_32_INOVACE_16
Karel Čapek.
které je stále třeba brát v úvahu !
Výlet na Lipno Letošní prázdniny jsme s paničkou vyrazily na Lipno. Kde jsme si nenechaly ujít stezku do korun stromů. Panička nahoru jela sedačkovou lanovko.
Vtipy na téma SKLERÓZA
Transkript prezentace:

Týdenní věčtec 3.číslo Redaktor:Vitus Brzakus

NEHODA  Vědec Josef Brundibár se pokoušel kouzli stvořit strom schopný komunikace. Povedlo se mu to jen s malými problémy. Strom měl i zuby a ukousl vědci prst. Na pomoc byli přivoláni páni z ministerstva kouzel a ihned strom zneškodnily. Ten již totiž polykal vědce vcelku. Brundibár vyvázl jen s lehkými škrábanci a leží v nemocnici v Nakaragu, kde je o něj dobře postaráno.

KOUZLA  Expelliarmus – odzbrojí soupeře Furnunculus – na pokožce vzniknou bolestivé lysinky Impervius – dělá protivníka odolným proti vodě Impedimenta – způsobuje ochrnutí části těla na krátkou dobu

VTIPY  Jsou blondýnka, bruneta a zrzka na párty. je tam zrcadlo. Když si před něj stoupnete, a řeknete nějakou lež, tak zmizíte. Stoupne si před něj bruneta a říká: Já si myslím, že jsem nejkrásnější....a zmizí. Stoupne si před něj zrzka a řekne: Já si myslí, že jsem nejchytřejší....a zmizí. A stoupne si před něj blondýnka a řekne: Já si myslím a zmizí

LEKTVARY  Kostirost  Přísady: nadrcené drápy z Hipogryfa,šťáva z plodů Ďáblova osidla,voda,vylisované listy Mandragory Příprava: Za pokojové teploty smícháme nadrcené drápy se šťávou z Osidla.Vzniklou kaši rozředíme vodou a týden v ní necháme louhovat listy Mandragory. Efekt: Nahrazuje chybějící kosti v lidském těle.