Ingredience: Recept :.  1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“
Advertisements

ZÁMECKÁ MEZINÁRODNÍ KUCHAŘKA
Mgr. Adéla Kostrounová Mgr. Marcela Rychlá
Projektový den - vaření
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
VY_32_INOVACE_11_GAS_613_Per
Bůček pečený s nádivkou
POPIS PRACOVNÍHO POSTUPU
Pokrmy z brambor.
je ve své podstatě zdravý a móc dobrý
 INGREDIENCE:  125 g másla (v kostce), 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce nastrouhané citrónové kůry, sůl, bylinky  POSTUP PŘÍPRAVY: Máslo necháme povolit,
Jak uvařit guláš a´la Kočka
Projekt – Ziel 3 / Cíl 3 Ahoj sousede – Hallo Nachbar Ekologická výchova pro všechny generace „ PAMPELIŠKY „ Bc. Vlasta Tesařová Bedřichov
Jak upéct perníky Klikni zde..
Příprava vánoční večeře. Kapr s pivní omáčkou. Ingredience 1,5 kilogramu kapra bez vnitřností a šupinbez 1 velkou cibuli 1 mrkev 1 lžíci másla 1 lžíci.
Mexická kuchyně.
Příprava Vánoční večeře
Hovězí vnitřnosti žáludky.
VÁNOČNÍ KUCHAŘKA.
Bramboráky.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Střední škola Oselce Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk, Projekt: Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Název: Modernizace.
Staročeský medovník Ingredience: 100 g másla 150 g krupicového cukru
RUSKÁ KUCHYNĚ.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Bc. Zdeňka Sîrbu Zpracováno:
Frankfurtská hovězí pečeně
Guláše z jatečného masa
Ingredience Brokolice 1/2 kg Brambory 4 ks Cibule střední 1 ks Česnek 2 stroužek Tavený sýr - trojúhelníček 2 ks Pomazánkové máslo velká, vrchovatá 1 lžíce.
Salát Coleslaw Chutná Vám salát coleslaw z KFC?? Ingredience : 1 menší hlávka bílého zelí 1 větší mrkev 1 cibule 1/4 malého celeru 200 g majonézy.
SALÁM PRO MLSNÉ JAZÝČKY Recept Tento recept je originální, to znamená, že není z internetu,ale vymyslela jsem ho já spolu s mojí maminkou. Asi se ptáte.
Štědrovečerní večeře.
Pečení na anglický způsob
Lasaně zapečené se zeleninou
EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Technologie pokrmů 1.Ročník obor kuchař s maturitou 26.hodina
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Nápoje Teplé Studené káva koktejly nealko čaj limonády Kakao, čokoláda
Omáčky.
Charakteristika pokrmů z vepřového masa. TÚ - dušení. VY_32_INOVACE_TPP_547.
SVÍČKOVÁ NA SMETANĚ 1 říjen 2012 VY_32_INOVACE_TECH_130211
Mramorová bábovka Od babičky.
CHARČO PANÍ MANČO (Paní Man č o) 24/05/15 | Recept | GruzieGruzie
HKATENKWAN (Mustafa) 04/05/15 | Recept | GhanaGhana
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr. Ludmila Handrejchová Vytvořeno dne: Název: VY_32_INOVACE_2C_CJ9_12_SLOH_A_KOMUNIKACE.
GHANSKÉ KUŘE NA ZELENINOVÉ OMÁČCE (Mustafa) 14/10/15 | Recept | GhanaGhana
Recept – těstovinový salát VY_32_INOVACE_2C_18 Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Sada 3 Práce v domácnosti Mateřská škola, Základní škola a Praktická.
PŠTROSÍ MASO Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník třetí ročník Klíčová slova: pštrosí, maso, pštros, charakteristika,
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Brambory Vypracoval: Lukáš Karlík.
Hráškový krém. Co budeme potřebovat? 1 smetanu ke šlehání (12%) Větší misku hrášku Sůl & pepř 2 malé cibulky Trs petrželky.
CHAČAPURI SE TŘEMI DRUHY SÝRŮ (Tamara) 20/03/15 | Recept | GruzieGruzie
Kachní salát s nudlemi 01/01/15 | Recept | Vietnam
Příprava pokrmů ze skopového masa
Bůček pečený s nádivkou
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Vareniky (Nataliye) 19/01/15 | Recept | Ukrajina
REBOUND 2017 PRŮZKUMNÍCÍ.
Zdravý oběd VY_52_INOVACE_31
Úprava hovězích plátků
Sada 3 Práce v domácnosti MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
Děti, rodiče, učitelé, prarodiče z MŠ Olbrachtova
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Recept – Hororové cupcakes
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Příprava drůbeže vařením, dušením
Kuracie prsia so zemiakmi a zeleninou
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník – kuchař
BRAMBORÁK Tradiční český recept
Transkript prezentace:

Ingredience: Recept :

 1 cuketa  Zakysaná smetana  Sůl  Pepř  Barevný pepř  Koření které vám chutná  Vodu na vaření  Chleba nebo  celozrnou housku  jíška Potřebné věci: Nůž Hrnec Vařečku Mixér Lžičku Sporák Vrátit se do hlavní nabídkyVrátit se na recept

Dáme vařit vodu na největší stupeň až začne bublat. Nakrájíme cuketu na 3cm (přibližně.) Potom tu cuketu dáme do hrnce a ztlumíme ho na polovinu té teploty co tam byla.Potom necháme vařit a až změkne. Pak vezmeme mixér a rozmixujeme to. Potom přidáme zakysanou smetanu zase trošku rozmixujem a povaříme osolíme opepříme prostě dochutíme podle vaší chuti. Dyštak přidáme jíšku aby se zahustila.