ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období 3.11.2005 - 20.3.2006.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Advertisements

Finanční kontrola Zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě, ve znění pozdějších předpisů veřejnosprávní kontrola kontrola podle mezinárodních.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Postupy ve zpracování žádosti k projektu ČŘB II v roce 2009  presentace projektu pracovníkům MŽP a SFŽP  vyhlášená 9. kontinuální.
Sächsisches Staatsministerium der Finanzen Referat 17 – Kontrolle EU-Fonds Kontrola operací v rámci finanční kontroly EU Informační akce pro projektové.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Valná hromada PRAHA 27. BŘEZNA 2014
ČLENSKÁ SCHŮZE 2008 Plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2007.
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
Dozorčí rady pracovišť AV ČR z pohledu právního setkání předsedů a místopředsedů DR 25. dubna 2007.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
1 Sdružení řemesel a malých podniků ve stavebnictví (CAPEB) FINANCOVÁNÍ SOCIÁLNÍHO DIALOGU Leden 2008 Seminář o sociálním dialogu 15. únor 2008 (na projektu.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období
ČLENSKÁ SCHŮZE TURNAJ GEODETŮ A KARTOGRAFŮ 2007.
Problémy a řešení stranické struktury Kateřina Klasnová místopředsedkyně strany VV.
Monitorovací výbor Rámce podpory Společenství RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
Systém kontrol realizovaných u příjemců Ing. Lukáš Brabenec 25. září 2013.
Finanční prostředky pro příští programové období prosince 2006 Ing. Bohdan Hejduk, náměstek ministra.
14. jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 20. listopadu 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Okresní sdružení ČUS Tábor
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Vítáme vás na semináři vedoucích klubů Asociace malých debrujárů ČR – Hotel Ogar Luhačovice-Pozlovice.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období –
ČLENSKÁ SCHŮZE Zpráva o plnění plánu činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2013.
Deváté jednání Monitorovacího výboru pro Operační program Průmysl a podnikání hotel Yasmin Praha 4. června 2007 hotel Jalta.
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období –
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Směrnice Rady Libereckého kraje č. 3/2006 k zadávání veřejných zakázek Libereckým krajem a jím zřizovanými příspěvkovými organizacemi Liberec, 9. dubna.
ČINNOST PŘÍSTROJOVÉ KOMISE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_282.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Nejbližší klubové akce – prosinec 2009 a leden 2010.
„ Finanční zprávou pro Akci 3 krok za krokem “. Základní finanční pravidla programu  Pravidla dána Příručkou pro Akci 3 a Rozhodnutím o poskytnutí dotace.
Informace o činnosti Společnosti revizního lékařství ČLS JEP
1 O programu pro Informační Systém Investičního Controllingu n Dovolujeme si Vám představit základní schémata informačního systému ISIC n Programové řešení.
Ekonomická část (oddělení financování nepřímých nákladů)
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
 Ministerstvo kultury je podle tzv. kompetenčního zákona ústředním orgánem státní správy pro.... věci církví a náboženských společností...".  Hlavní.
ČLENSKÁ SCHŮZE Plán činnosti sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty na rok 2015.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 18. schůze PRVŠ Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání Miroslav Jašurek.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 Funkční požitky za rok 2006 členům výkonného výboru a kontrolní komise.
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
ZPR Á VA O ČINNOSTI KONTROLN Í KOMISE za obdob í –
ČLENSKÁ SCHŮZE 2007 Rozpočet MAESTRO CLUBU Kolovraty na rok 2008.
Usnesení Představenstva AutoSAP ze dne Představenstvo bere na vědomí základní výsledky hospodaření AutoSAP za rok.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Návrhy usnesení Usnesení č. 07/12/08-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
ČLENSKÁ SCHŮZE Návrhy usnesení Usnesení – bod 1. Usnesení č. 30/11/14-1: „Členská schůze volí pro zápis z členské schůze zapisovatelem.
Návrhy usnesení Členská schůze sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty Restaurace u Boudů
= společenství NEUZAVŘENÉHO počtu osob, založené za účelem podnikání nebo i za jiným účelem (vzájemné podpory svých členů nebo třetích osob) - např. družstvo.
Představenstvo na svém 109. zasedání: 1/ bere předložený výhled hospodaření AutoSAP za rok 2010 na vědomí s tím, že: a/ dosavadní vývoj plateb.
ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Rozpočet MAESTRO CLUBU Kolovraty na rok 2010.
Zasedání obecního zastupitelstva obce Květinov č Dne od 17:00hod.
Financování Národního programu GZ pro výživu a zemědělství 2016 Rada genetických zdrojů rostlin, VÚRV, Ing. Vlastimil Zedek, Ministerstvo zemědělství.
Informace o konkrétních nedostatcích zjištěných MF při kontrolách hospodaření PO v rámci přezkoumání hospodaření JMK Pracovní schůzka s ekonomy neškolských.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Veřejné zakázky.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
Setkání Kontrolní komise BD Svatý Ján, Kuřim s domovními důvěrníky
Kapitola 3 směrnice 36/INA-VOK Zásad vztahů Změny navrhované OE
Zpráva kontrolního výboru
Kontroly na místě a nesrovnalosti projektů realizovaných v OP LZZ
Okresní sdružení ČUS Tábor
8. řádná schůze - shromáždění vlastníků jednotek Společenství pro budovu Hugo – Biografy Barrandov úterý od 18:00 hodin.
Finanční kontrola v příspěvkových organizacích kraje
Bod č. 7: Částečné zrušení usnesení přijatého na 19
Finanční výroční zpráva 2016 a rozpočet 2017
Transkript prezentace:

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období

ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období Kontrolní komise ve složení: předseda Kamil Konečný, členové Mgr. Lucie Musilová a Ing. Jakub Kostelecký, Ph.D. v období – prováděla kontrolní činnost v souladu se schváleným plánem činnosti kontrolní komise (č.j. KK ). 1.1 Kontrola práce výkonného výboru  Zástupce kontrolní komise se zúčastnil schůzí výkonného výboru konaných v termínech , , , , a 30.1., 20.2., Schůze probíhaly věcně a v souladu se stanovami klubu. 1.2 Kontrola zápisů ze schůzí výkonného výboru  Kontrolní komise pravidelně kontrolovala zápisy ze schůzí výkonného výboru. Zápisy jsou v souladu s průběhem schůze a úkoly z nich vyplývající jsou plněny. 1.3 Kontrola činností klubu vyplývajících z usnesení členské schůze Usnesení č. 03/12/05-4: „Členská schůze ukládá zapisovateli zpracovat zápis a předat jej ověřovatelům k ověření v termínu do “ - usnesení splněno

ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období Usnesení č. 03/12/05-5: „Členská schůze ukládá ověřovatelům ověřit zápis a předat jej prezidentovi sportovního klubu v termínu do “ -usnesení splněno Usnesení č. 03/12/05-6: „Členská schůze ukládá prezidentovi sportovního klubu zveřejnit zápis způsobem uvedených ve stanovách klubu v termínu do “ -usnesení splněno Usnesení č. 03/12/05-13: „Členská schůze ukládá prezidentovi sportovního klubu zveřejnit Směrnici sportovního klubu „MAESTRO CLUB Kolovraty“, upravující pravidla pro hrazení finančních závazků členů sportovního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty způsobem uvedeným ve stanovách klubu v termínu do 15. prosince 2005.“ -usnesení splněno Usnesení č. 03/12/05-20: „Členská schůze ukládá výkonnému výboru, aby v případě, že nedojde k písemnému příslibu naplnění příjmových položek B.1. a B.2. (dotace od ČSTV, PTU, ČSRS) v termínu do předložil na příští členské schůzi úpravu rozpočtu.“ - podmínky určené členskou schůzí nenastaly viz. dopis č.j.:3/06/Ja ze dne Prohlášení dlužníka a sdělení o úhradě.

ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období Kontrola prezentace klubu Kontrolní komise prováděla průběžnou kontrolu webové prezentace klubu a jednotlivých prezentací v tiskovinách. Kontrolní komise provedla kontrolu prezentace (č.j. KK ). Kontrolou nebyly shledány žádné nedostatky. 1.5 Schůze KK Kontrolní komise se sešla na jedné schůzi v termínu Zápis ze schůze je umístěn na webových stránkách klubu (č.j. KK ). 2.Kontrola podkladů na členskou schůzi Kontrolní komisi byly v souladu se stanovami předloženy veškeré podklady připravené k projednání na členské schůzi. Kontrolní komise podklady doporučuje k projednání na členské schůzi.

ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE za období Kontrola účetnictví a majetku dle plánu činnosti kontrolní komise Kontrolní komise provedla dne kontrolu účetnictví klubu (č.j. KK ). Účetnictví je vedeno řádně a dle platných přepisů v ČR pro účetnictví občanských sdružení. V účetnictví nebyly kontrolou shledány žádné nedostatky. Kontrolní komise provedla ke dni , za účasti hospodáře klubu, kontrolu majetku (inventarizační zápis č.j. KK ). Kontrolou nebyly shledány žádné nedostatky. 4.Závěr Kontrolní komise neshledala žádné nedostatky v činnosti klubu. Výkonný výbor hospodaří se svěřenými prostředky klubu účelně a o chodu klubu vede záznamy vyhovujícím způsobem. Práce výkonného výboru vede k udržení a rozvoji klubu v jeho hlavních i vedlejších činnostech.