Jak lze studovat psychologii Ψ?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Advertisements

Renata Schejbalová Konference AŘG , Přerov.
doc. Ing. Cyril Klimeš, CSc. vedoucí katedry
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Přírodovědecká fakulta UJEP
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP
TEST Kam po ZŠ?.
Co znamená požadavek rovných příležitostí? Jak se rovné příležitosti zohledňují ve vztahu k věku, pohlaví nebo zdravotnímu postižení? Jak by měli policisté/ky.
VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ V ČR
Co jsou LP a odkud se berou? Proč jsou LP (nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké povinnosti a nároky jsou s LP spojeny? Kdo může kontrolovat váš.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
1. Infoschůzka VÍTEJTE NA FPE ZČU!
Na začátek malý test: Poznáte poněkud „zašifrovaná“ česká rčení
Vedoucí KHI: Katedra historie FP TUL Sokolská 8, budova S, 2. P. Vedoucí KHI:
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Jak řídit a monitorovat projekt v podmínkách SF EU? Jak probíhají audity a kontroly projektů? Jak vyhodnotit dopady negativních nálezů kontrol u projektů.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Co je komunikace? Proč je komunikace(nejen) pro policejní službu tak zásadní? Jaké nároky jsou s komunikací spojeny? Mohou občané kontrolovat veřejný výkon.
Informace ke kurzu Manažerské účetnictví I a jak ho studovat.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Fakulta zdravotnických studií
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
Úvod do psychologie PhDr. David Kuneš, Ph.D
Adaptační kurz FPH VŠE1 ADAPTACE na VŠ (E) nemusí být jen LEGRACE Škola Život mimo.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Adaptační kurz-PHF VŠE-25/8/20031 ADAPTACE na VŠ (E) nemusí být jen LEGRACE   Škola  Život mimo 
Ústav světových dějin Obor Historie – Obecné dějiny.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Ústav pedagogických věd Masarykova univerzita. Personální obsazení Vedoucí pracoviště doc. PhDr. Milan Pol, CSc.
Výuka českého jazyka pro cizince na Vysoké škole hotelové v Praze 8
Co lze vlastně považovat za korupční jednání? Jak souvisí korupce s mravností a policejní subkulturou? Co mohou vedoucí pracovníci učinit pro prevenci.
Úvod do psychologie
Křížkovského 10, Olomouc Anglická filologie: navazující magisterské studium na Katedře anglistiky a amerikanistiky.
Úvod do studia Základní informace o předmětu Robert Zbíral Maxim Tomoszek.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
Vzdělávání sester Ústav teorie a praxe ošetřovatelství 1. LF UK Mgr. Pavla Kordulová.
Autor:Mgr. Jitka Hříbková Číslo DUMu:VkO9 - 4 Datum ověření ve výuce: Téma: Vzdělávací soustava ČR Tématický okruh: Člověk a pracovní život.
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2016/2017. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
Česko-německá studia na IMS FSV UK: Den otevřených dveří Tomáš Nigrin.
P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P REZENTACE OBORU SOCIOLOGIE P H D R. R OMAN V IDO, P H.D. Den otevřených dveří 22. – 23. ledna 2016 Fakulta.
Úvod do psychologie Výzkumy Jak nás ovlivňuje hlas, nemáme-li přímý kontakt s mluvčím? Jak ovlivňuje grafické zpracování mapy vnímání a rozhodování.
Úvod do psychologie Prezentace Barbora Čechová – Labeling Příště (4.11.): Barbora Palatová – Vězeňský experiment Barbora Skoumalová – Teorie.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Monitoring, audit a kontrola
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
Šetření uplatnění absolventů vysokých škol
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Navazující magisterské studijní programy platnost od roku 2017/2018
KATEDRA SPECIÁLNÍ PEDAGOGIKY Bakalářské STUDIUM
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Fakulta zdravotnických studií
Fakulta zdravotnických studií
specifických situací s občany
Studijní program Ošetřovatelství
Přírodovědecká fakulta UJEP
Katedra české literatury a literární vědy Katedra českého jazyka
Úvod do psychologie II. přednáška
Nedostatek studentů na VŠ u technických oborů
STŘEDNÍ ZDRAVOTNICKÁ A VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA ZDRAVOTNICKÁ MB
Studijní obor Management sportu
Ústav světových dějin Historie – obecné dějiny
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.
Katedra historie Filozofická fakulta UP Olomouc
a management projektů SF EU
Transkript prezentace:

Jak lze studovat psychologii Ψ? Stupeň: Bc, Mgr, PhDr, PhD Jednooborové studium Ψ Klíčová varianta OL,Pha,Brno Dvouoborové studium Ψ + další obor jako neučitelský obor Dvouoborové studium Ψ + další předmět, jako učitelský obor Ψ jako 1 doplňkový předmět, například na medicíně aj. Aplikovaná Ψ, různé varianty a zaměření… Soukromá studia Ψ, různé varianty, mimo akademickou oblast, kurzy aj. Pražská VŠ Psychosociálních studií Chcete-li být klinickým psychologem, musíte vystudovat jednooborovou psychologii. Některé školy mají v distanční formě studia psychologie např. jen bakalářský stupeň, chcete-li pokračovat dále ve studiu psychologie na jiné škole, můžete narazit na kompatibilitu studia těchto škol a budete muset vykonat znovu mnoho zkoušek, které již máte hotové…Studium psychologie je dnes časově i finančně dosti náročné. Po absolvování studia se můžete přihlásit do různých privátních kurzů, (př.psychoanalýzy)které trvají někdy i pět roků a stojí….no to se zeptejte přímo tam… Nehledejte nikdy kvalitu ve škole, ale v sobě!