Giftisimo – „Dokonalé balení“

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Právních služeb firmy proMIKRO s.r.o.
Advertisements

PREZENTACE ORGANIZACE
nahradí světelnou reklamu
Značka výrobku Značka se skládá:
Beckiland Firemní párty.
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
Váš partner ve světě obalů
Hosting informačního systému K2
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
ERP v praxi cestovního ruchu Radim Jančura, generální ředitel, Student Agency Petr Hampl, obchodní ředitel, Asseco Solutions SiS 2010, , Brno.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michael Korbička. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do.
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, Praha 4 Tel.: facebook.com/acomware twitter.com/acomware.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Září 2006 František Diviš, INCOMA ResearchVývoj trhu shopping center v českých regionech 1 Vývoj trhu shopping center v České republice rok 1996 rok 2001.
Reklamní textil jako marketingový nástroj Reklama účinnější listopad 2007 Pavel Melek, Adoco s.r.o. www. REKLAMNI-TEXTIL.cz.
Projekt Zvýšení kvality vzdělávání na Středním odborném učilišti obchodním Prostějov prohloubením spolupráce s regionálními zaměstnavateli a rozvojem kariérového.
Realitní společnost ČS - květen strana 2 Aktuální stav franšízové sítě RSČS RSČS je plně profitabilní a stále 100% dceřiná společnost České spořitelny,
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Firemní kultura - změna motivační strategie
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Jan Hummel Fruitisimo.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Firemní komunikace Obsah 1.Pojem firemní komunikace 2.Tvorba podnikové komunikace 3.Komunikace formou marketingových aktivit 4.Podniková kultura 5.Otázky.
Spolek Trend vozíčkářů Olomouc
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_050 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Firemní prezentace. Něco o nás Předmětem podnikání je stavební činnost s prioritním zaměřením na provádění dopravních, občanských, bytových, inženýrských.
Sídlo firmy: Dukelská 117/12, Vyškov TSM, spol. s r.o. se soustřeďuje na tvorbu, přípravu a realizaci odborných vzdělávacích akcí formou otevřených.
PREZENTACE FIRMY UNIVOX spol. s r.o..
Franchise Days Prague 2012, , Corinthia Hotel Prague Farmářské potraviny v kamenných prodejnách.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
Systém hodnocení zaměstnanců Trenkwalder KAPPA people a.s.
Agentura BESTa Promotion. Firmy využívají řadu nástrojů na podporu prodeje. Profesionální pomoc a organizace jsou zde nezbytné.Specializované agentury.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
Sun Tour s.r.o. Prezentace cestovní kanceláře. Historie a současnost firmy Firma Sun Tour s.r.o. byla založena r.1992, člen Asociace cestovních kanceláří,
Jan Martof Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů aneb darovat „propisku“ už nestačí.
Očkovací centra Avenier (nejsou jen pro cestovatele) Mirka Kohoutková Obchodní a marketingová manažerka Praha Avenier, a.s., Bidláky 20, 639.
Tomáš Křížek Setkání primátorů a starostů měst a obcí České republiky.
ČESKÁ REPUBLIKA SLUŽBY.
Rozdíly v segmentaci trhu Albi vs Susan O’Hanlon Fine Cards Pavla Papírníková učo
Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.
Model strategie marketingového mixu
Krychle Síť, povrch, objem
1© Rödl & Partner Úspěch nezná hranic! Provázíme Vás po celém světě. Prezentace společnosti Rödl & Partner Zahájení semestru TopSeC Ekonomicko-správní.
BALENÍ: Speciální balení jako součást distribučního procesu aneb
FF WHEEL EXPRESS, s. r. o. SŠ a JŠ Volyně Lidická VOLYNĚ Tel.: wheel. www
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
Ballet Europe s.r.o. Váš partner ve světě obalů Ballet Europe s.r.o. je moderní a dynamicky rozvíjející se společnost, která se zabývá návrhy, výrobou.
Tvorba značky. Značka Hodnota Investice Přínosy Systém hodnot.
Vinařský marketing Znovínu Znojmo, a. s. Eva Gargelová.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Jsme Smiths Medical Pracujeme s nejmodernějšími technologiemi v oblasti výroby zdravotnického materiálu za použití špičkového technologického zázemí a.
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně Provozně ekonomická fakulta Analýza trhu zemědělské techniky a dotační politiky pro české zemědělce Diplomová.
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Nedvědice, okres Brno – venkov, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Eva Kubíková NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_16.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Návrh marketingového mixu obchodního podniku Autor bakalářské práce:
Schrack Technik spol. s r.o.
AUTOR: Hana Dvořáčková NÁZEV: VY_32_INOVACE_31_SOUSEDNÍ STÁTY ČR
Prémiová vinotéka na ploše pražského hypermarketu
Tvorba značky.
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Výroba dřevěných obalů na trhu od roku 2000
… KRÁČÍ VSTŘÍC ROKU
Transkript prezentace:

Giftisimo – „Dokonalé balení“

S naším dárkem ZAUJMETE Služba – která šetří čas !!! Historie firmy Giftisimo s.r.o., síť provozoven dárkové balicí služby, působí na českém trhu již od roku 2001. V současné době disponujeme sedmi stálými provozovnami v Čechách a jedné na Slovensku. V letošním roce otevíráme pobočky také v Německu a v Rakousku. Naše hodnoty zakládáme si na vynikajícím zákaznickém servisu – poradíme, vyřešíme balicí potřeby ladíme podle aktuálních módních trendů – udáváme styl podporujeme chráněné dílny S naším dárkem ZAUJMETE

Sortiment GIFTISIMA Balicí papíry Balicí papíry, které pro Vás čtyřikrát ročně dovážíme z Itálie a Německa, vynikají jak svou vysokou kvalitou, tak i netradičním zpracováním – jemně embossovaným potiskem. Ručně vyráběné krabice Krabičky pro Vás zhotovíme v jakémkoliv zvoleném tvaru a rozměru. Na výrobě se podílejí handicapované osoby, takže koupí podpoříte jejich zaměstnávání. Elegantní stuhy Široká paleta plastových i látkových stuh uspokojí i toho nejnáročnějšího zákazníka. Balení do šátků technikou furoshiki Jako jediní v České republice letos představujeme novinku – dárkové balení do šátků japonskou technikou furoshiki.

Možnosti spolupráce s Giftisimem Otevřte si vlastní kiosek - FRANCHIZING Také možnost Store in store A nebo si nás najměte a my vše zajistíme :) Zaujměte své obchodní partery nejlépe zabaleným dárkem Možnost firemních barev, log Výroba krabic Ušetřete čas svým zaměstnancům (klientům) s balením dárků Poukazy na balení dárků A nebo Vás můžeme naučit balit dárky :)

Kde nás najdete? Stálé provozovny Vánoční provozovny Praha Praha Arkády Pankrác Galerie Butovice Atrium Flora Nákupní galerie Myslbek Centrum Chodov Metropole Zličín Brno Nový Smíchov Olympia Brno Tesco My Galerie Vaňkovka Pardubice Ostrava Afi Palace Pardubice Nová Karolina Bratislava Bratislava Aupark Bratislava Avion Central Bratislava Polus City Center   Vídeň Shopping City Süd Donauzentrum