Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PREZENTACE FIRMY UNIVOX spol. s r.o..

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PREZENTACE FIRMY UNIVOX spol. s r.o.."— Transkript prezentace:

1 PREZENTACE FIRMY UNIVOX spol. s r.o.

2 1. Historie a současnost Firmu Univox byla založena v roce jako obchodní firmu. Od roku 1995 se specializujeme na trh kancelářské techniky pro kompletní zpracování dokumentů. Jedná se o vazače, laminátory, skartovací stroje, řezačky, tabule a flip-charty, identifikátory, děrovače, zaoblovače a sešívačky, produkty galerie papírů a spotřební materiál k těmto strojům.

3 1. Historie a současnost V roce 1995 jsme otevřeli pobočku v Praze a v roce 1996 v Brně. V roce 1996 pronikáme na trh polygrafického průmyslu, a to v prodeji strojů pro vazbu do dvojité spirály a spotřebního materiálu. Zastupujeme renomovaného italského výrobce firmu RILECART pro ČR, SR, PL a Pobaltí. V roce 2000 zahajujeme prodej technologie Grawerton a služeb s ní souvisejících. Jedná se o různé druhy reklamních a dárkových předmětů potištěných barevnými fotografiemi či texty. Potisk lze realizovat na keramiku, plech, plast i textil.

4 1. Historie a současnost V roce 2005 jsme v oblasti polygrafie rozšířili nabídku o profesionální laminátory renomované americké společnosti D&K a o polypropylénové laminovací fólie HIROTAC japonské společnosti YASUHURA CHEMICAL Co. Ltd. Do našeho týmu postupně přibývaly nové tváře a z původního počtu 8 osob jsme se rozrostli na současných 22 zaměstnanců.

5 2. Organizační struktura
JEDNATELE SPOLEČNOSTI: JuDr. Vladislav Walek Henryk Szlaur GRAWERTON: Michal Kožuch Darina Smužová Iveta Franioková OBCHODNÍ ŘEDITEL: HLAVNÍ EKONOM: Ing. Zdeněk Sikora Ing. Hana Horáková POBOČKA PRAHA: POBOČKA BRNO: Petr Stuchlík - vedoucí pobočky Petra Šurichová Martin Žák - vedoucí pobočky Hana Vojáčková MARKETING: ASISTENTKA PRODEJE: OBCHODNÍ ZÁSTUPCI: SKLAD: SERVIS: Marek Feber Bogdan Kotas David Zuczek -polygrafie Ing. Kateřina Supiková Jana Mokrá Danuše Kožuchová Halka Szlaurová - vedoucí skladu Danuše Cieślarová René Wojnar Tomáš Dyba Vladislav Kupiec

6 3. Univox v číslech 2,1 miliónů Kč, stálým nárůstem obratu a korektním
Během 15 let jsme vybudovali firmu se základním jměním 2,1 miliónů Kč, stálým nárůstem obratu a korektním přístupem k plnění závazků.

7 4. Naše obchodní strategie
Obchodní strategií firmy je prodávat zboží výhradně prostřednictvím dalších prodejců. Nemáme zájem prodávat přímo koncovým uživatelům, 95% našeho prodeje realizujeme právě díky Vám, našim obchodním partnerům. Chceme Vám být dlouhodobým a důvěryhodným partnerem, nikoliv konkurencí. K našemu prvenství v oboru prodeje kancelářské techniky patří zavedení katalogů s vlastním potiskem našich partnerů a to od roku 2002.

8 Více než 85% zboží dovážíme přímo ze zahraničí, ale
5. Naši dodavatelé Více než 85% zboží dovážíme přímo ze zahraničí, ale nevyhýbáme se spolupráci ani s renomovanými tuzemskými výrobci a dodavateli – VMS Vision, CONSTRUCT FORM. V našem katalogu kancelářské techniky najdete zboží značek jako je IKON, PEAK, QUPA, WALLNER, NEOLT, RC a další. Jsme generálním dovozcem skartovacích strojů KOBRA italského výrobce firmy ELCOMAN. Z tuzemských dodavatelů bychom rádi zmínili 2 významné české výrobce nástěnných tabulí a dalších prostředků prezentační techniky firmy VMS Vision a CENTURION GROUP

9 6. Naši partneři V současné době spolupracujeme s cca 1000 subjektů
v ČR, na Slovensku, Polsku a Litvě. Své služby oblasti kancelářské techniky poskytujeme všem typům společností, většinu, asi 95 % realizujeme prostřednictvím našich partnerů, jako jsou velkoobchodní prodejci kancelářského a papírenského zboží, katalogoví prodejci, copyshopy či menší prodejny.

10 7. Strategické cíle Naší obchodní strategií je prodej výlučně prostřednictvím našich obchodních partnerů. Usilujeme o dlouhodobou a oboustranně výhodnou spolupráci, nemáme zájem stát se dodavatelem obchodních řetězců. Snažíme se dodávat kvalitní a prověřené zboží, vždy s dobrým poměrem užitných vlastností a ceny. Dodržováním zásad podnikatelské etiky si chceme budovat pověst důvěryhodného partnera. Hlavním principem firemní kultury je otevřena komunikace a důvěra mezi pracovníky firmy.

11 7. Strategické cíle Dlouhodobě usilujeme o rozvoj vzdělanosti a profesní úrovně všech pracovníků firmy. Budeme rozvíjet služby a investovat do technologií, které nám umožní ještě lépe realizovat požadavky a potřeby našich obchodních partnerů.


Stáhnout ppt "PREZENTACE FIRMY UNIVOX spol. s r.o.."

Podobné prezentace


Reklamy Google