Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku 1989. Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku 1989. Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si."— Transkript prezentace:

1 Zemědělství TataSyn

2 Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku 1989. Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si u nás můžete koupit například traktory a kombajny značek Zetor, JCB, John Deere, Case, Steyr.... ale i zemědělské příslušenství jako jsou sečky, kultivátory, práškovače, nesené, tažné, samohybné – postřikovače, pluhy a podmítače, lisy na kulaté nebo hranaté balíky, rotační sekačky, obracečky, smiky, sběrné vozy, přívěsy a návěsy, atd. známých značek jako je např. Amazone, Horsch, Väderstad, Krone, Pottinger... Od roku 1998 se stala firma Agro Puttr největším zákazníkem naší firmy a roku 2000 se stala naším společníkem. Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku 1989. Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si u nás můžete koupit například traktory a kombajny značek Zetor, JCB, John Deere, Case, Steyr.... ale i zemědělské příslušenství jako jsou sečky, kultivátory, práškovače, nesené, tažné, samohybné – postřikovače, pluhy a podmítače, lisy na kulaté nebo hranaté balíky, rotační sekačky, obracečky, smiky, sběrné vozy, přívěsy a návěsy, atd. známých značek jako je např. Amazone, Horsch, Väderstad, Krone, Pottinger... Od roku 1998 se stala firma Agro Puttr největším zákazníkem naší firmy a roku 2000 se stala naším společníkem.

3 Současný stav a plány do budoucna V současné době stále více podniků, zaměřených na rostlinnou výrobu, nakupuje stroje od naší společnosti. Z toho důvodu naše firma zakládá nové pobočky po celé České republice. Sídla našich poboček jsou v Hustopeči, Jevišovicí, Brně, Kroměříži, Pelhřimově, Klatovech, Kolíně, Velkém Poříčím, Radvánovicích, Chebu, Litvínově Do budoucna bychom chtěli i nadále spolupracovat s českými farmáři, při modernizaci zemědělské techniky, tak jako s firmou Agro Puttr a zároveň více proniknout na Evropský trh.

4 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Zemědělství TataSyn. Vznik firmy Firma Zemědělství TataSyn vznikla roku 1989. Firma se od začátku specializovala na prodej zemědělské techniky. Dnes si."

Podobné prezentace


Reklamy Google