Vítejte sportovní fanoušci Předvedu Vám desatero pravého sportovního fanouška. Snažil jsem se, aby tato pravidla byla využitelná nejen pro fotbal či hokej.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Extreme sport´s Když se řekne extrémní sport, většině se vybaví ty s přípojkou "ing" - například zorbing, kiteboarding, rafting či freediving. Anebo i.
Advertisements

Do not scream and shout at the children – kodifikovaná pravidla pro chování rodičů Mgr. Kamil Janiš Ústav pedagogických a psychologických věd FVP SU v.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_2216_VO8 PRÁVO – právní minimum
UPPAAL příklady Jiří Vyskočil 2010.
Syn muzikanta Karla Vágnera
Tv na Balvanu aneb Buďme fit! Jan Gaisler 3. ročník Prosinec 2010.
Beach rugby
Jak psát tiskovou zprávu?
Soutěžní úkol. Naším společným úkolem je dostat cyklistu ve spodní části obrazovky na konec cesty. Musí ujet celých 10 kilometrů. Musíme mu pomoci správně.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Stavová slovesa
ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH. CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí.
ÚMYSLNÁ HRA RUKOU Pravidlo 12
Hudba a tanec (music and dance)
Jak řešíme zaměstnávání OZP a náhradní plnění u nás Kateřina Grusová Kateřina Grusová Městský úřad Jilemnice Městský úřad Jilemnice.
Orientační sporty a jejich aplikace
Proč Sport nebyl Super Norbert Gulevič a Lukáš Marvan.
Boj proti fotbalovému násilí filosofie, právní rámec a role jednotlivých subjektů Ivan Langer ministr vnitra.
Každý se musí chovat tak, aby neohrozil jinou osobu a nezpůsobil škodu.
Program profesionalizace rozhodčích v ČSLH Vladimír Mana.
Příprava na utkání. Delegace Omluva Životospráva Psychika –zapomeňte na předcházející negativní zážitky, ale ne na poučení z nich –očekávejte úspěšný.
Ultimate Frisbee „létat je tak snadné“.
Volejbal.
TAK SE NÁM SEŠEL ROK S ROKEM A JE OPĚT ČAS POPŘÁT ŠŤASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE Ráda bych Vám je popřála s pár obrázky z Austrálie.
Sport a psaná média redakční praxe v moderním newsroomu.
Prezentace o Hawk eye. Hawk eye (jestřábí oko) Je elektronický systém monitorující dopady míčků nejčastěji při tenise a kriketu.
XXVII. Silvestrovské derby
Manažerské rozhodování Zvládání sporných situací s respektem.
Metodický list Se sportem je pojem fair play nerozlučně spjat. Patří k základním kamenům výchovy sportovců všech výkonnostních úrovní a každého věku.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Jazyk český Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_02_03.
JEN PRO TEBE.
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
Plánování LASA & FIDO. Úvod Co je to plánování?  Čeho chceme dosáhnout?  Čeho jsme schopni dosáhnout?  Jak toho chceme dosáhnout?  Jak poznám, že.
TYPOGRAFICKÉ PRAVIDLA
VY_42_INOVACE_382_DĚLITELNOST Jméno autora VMMgr. Václav Hendrych Datum vytvoření VM prosinec 2011 Ročník použití VM 6. ročník Vzdělávací oblast/obormatematika.
RINGO 1.
Lunick Destin Ondongo 1ITb
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
VOLEJBAL 1.
Východiska úkolově orientované supervize
Systém 2 rozhodčích. Hlavní zásady inside – outside teorie –míč ve vnitřním poli, rozhodčí ve vnějším poli –míč ve vnějším poli, rozhodčí ve vnitřním.
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Základy hudební abecedy
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
Březnová všehochuť Zadání práce pro 1.březnovou hodinu.
VY_32_INOVACE_04_Povolání. Jméno: Vendula Báčová Ročník: 3. Období vytvoření: září 2011 Téma: Povolání Anotace: Učivo je podáno formou prezentace doplňující.
Jízda s použitím zvláštního výstražného znamení
-Seznámení s webem : -Projití různých částí webu -Závěr.
Fotbal Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
POČÍTAČOVÉ PIRÁTSTVÍ. V naší prezentaci se budeme v první části zabývat druhy softwaru a tím co je pro jednotlivé druhy povoleno a co naopak zakázáno.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
1. Na fotbalovém stadionu není vhodné místo na vedení konverzace. 2. Neházíme dýmovnice, dělobuchy, pyrotechniku. 3. Do řady vchází první muž čelem k.
Korfbal Ročník: 4. Vzdělávací obor: Tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční sportovní hry Téma: Korfbal - pravidla Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno.
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Pravidla chování, právo a morálka
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
Popisuje: Vojtěch Zedek
WORLD GYMNAESTRADA 7. až 13. července 2019
Vnitrostátní, mezinárodní a evropský rozměr práva
Žákovský parlament 1.stupeň
České hokejové zlato v Naganu 1998
Média - jak s nimi a jak na ně?
Ročník:  3. Vzdělávací obor:  Tělesná výchova Tematický okruh:
VY_32_INOVACE_48_Život ve škole – umění se učit
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
VY_32_INOVACE_06_SLOVNÍ DRUHY_ZÁJMENA 1
Požadavky trenérů ČSLH
Písemné sčítání s přechodem desítky
Transkript prezentace:

Vítejte sportovní fanoušci Předvedu Vám desatero pravého sportovního fanouška. Snažil jsem se, aby tato pravidla byla využitelná nejen pro fotbal či hokej ale pro sport jako takový.

1.ZÁSADA Fanoušek musí věřit. I když se týmu (nebo jednotlivci) nedaří. Vždy musí věřit, že se tým či jednotlivec zvedne a zvítězí.

2. ZÁSADA Zápas či závod končí hvizdem rozhodčího, či podle jiných pravidel. Pokud tým například prohrává po druhé třetině 0:5 neříkáme: „Prohráli jsme.“ ale „Prohráváme.“

3. ZÁSADA Fanoušek nesmí nechat nikoho aby jeho tým či jednotlivce, jakkoli hanil, či jinak urážel. Před fyzickým kontaktem by měl dávat přednost vysvětlení opaku.

4. ZÁSADA Naděje umírá poslední!!! Šance existuje vždy

5. ZÁSADA Nenechat se odradit okolím. I když jsme svým okolím často považováni za slabomyslné, nesmí nás to zviklat, a svému týmu či jednotlivci musíme věřit.

6. ZÁSADA Fanoušky soupeře fyzicky nenapadat. Tím bysme svému týmu jen uškodili. Slovnímu kontaktu se nevyhýbejme.

7. ZÁSADA Nikdy se nestydět za to odkud jsem. A to i v případě že se týmu či jednotlivci nedaří.

8. ZÁSADA Sledovat tým či jednotlivce Pokud je to jen trochu možné, navštěvovat všechny zápasy či závody týmu či jednotlivce. Při dobré finanční situaci, jet za týmem či jednotlivcem na soupeřův stadion.

9. ZÁSADA Vymýšlet nové pokřiky a popěvky povzbuzující tým či jednotlivce. Sem patří i dobrovolné shánění bubeníků, trubačů apod.

10. ZÁSADA Žádná poraženecká nálada před zápasem. Na zápas či závod jdeme s vizí, že vyhrajeme i když to bude někdy těžké.

Děkuji za Váš čas Pokud se budeme chovat podle tohoto desatera, bude sport zase o něco bohatší.