PŘIHLÁŠKY NA VYSOKÉ ŠKOLY

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM Ve školním roce 2012/2013.
Advertisements

Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Přijímací řízení na střední školy
Přijímací řízení na střední školy
Přijímací řízení na střední školy pro školní rok 2014/15
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení.
NA STŘEDNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ
Přijímací řízení 2013/2014.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
příspěvková organizace Středoškolská 3, Ostrava-Zábřeh
Volba povolání pro školní rok 2013/ 2014
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
I NOVACE KOMBINOVANÉ FORMY STUDIA BAKALÁŘSKÉHO A MAGISTERSKÉHO STUDIJNÍHO PROGRAMU „T ĚLESNÁ VÝCHOVA A SPORT “ A JEHO UČITELSKÝCH OBORŮ NA F AKULTĚ TĚLESNÉ.
Naše mládež miluje přepych. Nemá správné chování. Neuznává autority a nemá úctu před stářím. Děti odmlouvají rodičům, srkají při jídle a tyranizují své.
Fakulta ekonomická ZČU v Plzni Informace pro uchazeče:
FAKULTA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ VUT v Brně. Škola bývalý klášter Kartuziánského řádu, založen kolem roku 1375.
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Prezentace školy.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Pokyny k vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ. Vyplnění přihlášek ke studiu na SŠ: 1.) vytisknete si první stranu přihlášky (formuláře – přihláška na SŠ)
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Vzdělávací program N/01 Sociální práce pro absolventy všech typů středních škol s maturitou 3leté denní a 3a1/2leté dálkové studium ukončené absolutoriem3leté.
VOLBA POVOLÁNÍ VÁŠ PRŮVODCE.
Prezentace Fakulty ekonomické ZČU v Plzni
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Leden Do získám od výchovné poradkyně ( VP) podklad pro vyplnění přihlášky 2.Od si otevřu webové stránky příslušné střední školy,
Informace výchovné poradkyně Mgr. Kilianové. * Maximálně 2 přihlášky originál a kopie * Zrušení výstupního hodnocení * Pozvánka na přijímací zkoušku 14.
Přijímací řízení na SPgŠ 2015 Pro školní rok 2015/2016.
Přijímací řízení 2015 Maximálně 2 přihlášky Zrušení výstupního hodnocení Pozvánka na přijímací zkoušku 14 dní předem Nepřítomnost na přijímací zkoušce.
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
Příprava na výkon povolání
Přijímací řízení 2014 Gymnázium Ostrov
Den otevřených dveří PřF MU
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Čtyřleté studium.
Přijímací řízení pro školní rok 2009/10 Osmileté studium.
Den otevřených dveří 2014 Filozofická fakulta MU založena l.p
Studijní obory – bakalářské prezenční
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
facebook ksr.ef.jcu.cz.
Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Rámcová kritéria 1. kola Mgr. Jiří Fresser - zástupce ředitele Mgr. Ivan Váňa - výchovný poradce.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠK. ROK 2014/
INFORMACE K PŘIJÍMACÍMU ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY A STŘEDNÍ ODBORNÁ UČILIŠTĚ PRO ŠKOLNÍ ROK
Přijímací řízení na střední školy pro školní rok 2016/17 Vzhledem k odevzdání přihlášek do neplatí uváděné termíny pro obory s talentovou.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Přijímací zkoušky školní rok 2017/2018.
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Stručný průvodce přijímacím řízením
TRADICE UPLATNĚNÍ DOPRAVNÍ DOSTUPNOST ŠIROKÁ NABÍDKA STUDIJNÍCH OBORŮ
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
VOLBA POVOLÁNÍ Učitelka Policista Zedník ICT technik Uklízečka … Rybář
Přijímací řízení ve školním roce 2016/2017
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Přijímací řízení na střední školy pro školní rok 2017/18
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Informace v oblasti dalšího vzdělávání
Setkání kariérových poradců
Schůzka pro rodiče vycházejících žáků
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Přijímací řízení ve školním roce
Informace ÚIT studentům 1. ročníků bakalářské studium

Fakulta zdravotnických studií
Informace ÚIT studentům 1. ročníků navazující magisterské studium
Transkript prezentace:

PŘIHLÁŠKY NA VYSOKÉ ŠKOLY PRO AKADEMICKÝ ROK 2013/2014

Než začnete vyplňovat přihlášku, zamyslete se nad následujícími tezemi: Vysoká škola velmi zvyšuje šanci získat zajímavou a dobře placenou práci. Je třeba si uvědomit, jaký obor studia potřebujete pro zvolené povolání. Studium VŠ vyžaduje schopnosti, finanční prostředky a především vytrvalost. Je nutné zjistit si přesné podmínky přijímacího řízení, např. v Učitelských novinách, na webových stránkách fakult, na dnech otevřených dveří. Nepodceňujte se, nepřeceňujte se a dobře se připravte na přijímací zkoušky!

Při vyplňování elektronické přihlášky dbejte na tyto pokyny: Elektronickou přihlášku naleznete na stránkách VŠ většinou v programu „STAG“. Vyplňte přesně osobní údaje, především informace o střední škole, které vybíráte označením z nabídky: IZO školy: 102145776; Obor a kód KKOV: 63-41-M/02 Obchodní akademie (dříve 63-41-M/004), nebo 78-42-M/02 Ekonomické lyceum (dříve 78-42-M/002); Předchozí vzdělání: úplné střední odborné vzdělání s maturitou (bez vyučení).

Správně zvolte studijní program a studijní obor – vybírejte si bakalářské obory prezenčního (= denního) studia, které jsou většinou tříleté (Bc., PS, 3), nebo magisterské studium pětileté (Mgr., PS, 5) – nepleťte s navazujícím dvouletým magisterským studiem, které je pouze pro absolventy bakalářského studia. Kombinované (= dálkové) studium je určeno především pro zaměstnané osoby s praxí a jejich účastnící nemají statut studenta a s ním spojené úlevy a výhody.

Nezapomeňte doplnit zvolený jazyk. Pokud to VŠ vyžaduje, přihlášku vytiskněte, doplňte datum a podpis, bez něhož je přihláška neplatná. Pokud to VŠ vyžaduje, doplňte potvrzení lékaře. Pokud to škola vyžaduje, vložte doklad o úhradě poplatku za přijímací řízení (Jeho kopii si uschovejte!), bez něhož nebude přihláška zaregistrována.

Pokud VŠ vyžaduje prospěch, uveďte vždy průměr z druhého pololetí kromě čtvrtého ročníku, kde se zatím uvádí průměr z prvního pololetí. Průměry si opište z programu Bakaláři (Klasifikace – Pololetní klasifikace – vpravo nahoře zapnout místo Známky Souhrny) nebo si je zjistěte u třídního učitele či výchovného poradce. Některé VŠ vyžadují vyplnit všechny předměty a známky za druhá pololetí. Potvrzení prospěchu je možné pouze u výchovného poradce! Přihlášky včas (většinou nejpozději do 31. března 2013) zašlete na adresu fakulty.

Konzultace Mgr. Hrdlička (kabinet č. 210 v 1. patře) pracovní dny mimo středy v 7.45 hod., v úterý a v pátek v 13.30 hod. Mgr. Rückelová středa 13.30 – 15.00 hod.

Hodně štěstí při výběru školy a při přijímacích zkouškách přeje Mgr Hodně štěstí při výběru školy a při přijímacích zkouškách přeje Mgr. Michal Hrdlička výchovný poradce mhrdlicka@oa.clnet.cz

Vysokoškolské studium je zábava! ☺