Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Řízení výtahu po AS-i sběrnici
Advertisements

PowerPoint - hudba na pozadí prezentace
Čísla stran v Microsoft Office Word
MS Malování I. VY_32_INOVACE_57_MS_Malovani_I.
1. samostatná práce 9.B ZŠ Komenského 2 Žďár nad Sázavou
Microsoft Word 2010 I. Spuštění aplikace Wordu Popis prostředí Základní editace textu VY_32_INOVACE_52_MS_Word_ I.
Práce s okny.
Myš s mechanickým převodem pohybu myš po odkrytí horního dílu.
Lektor: Lenka Blahová.
Název projektu : Modernizace výuky Grantový projekt : CZ /1. 1
ZÁKLADY PRÁCE S PC PRÁCE S MYŠÍ. Ovládání tlačítek na myši.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Radiofrekvenční řízení budov
Představení ovládacího software GSM Ultimate Remoter.
POČÍTAČOVÁ MYŠ Společně s klávesnicí slouží jako spojovací prostředek mezi PC a uživatelem. Toto polohovací zařízení převádí informace o svém pohybu po.
MATURITNÍ OKRUH Č. 12 TEXTOVÝ EDITOR
UČÍME V PROSTORU Název předmětu: Název a ID tématu: Zpracoval(a): Stavba a programování mikropočítačů Programovatelné automaty (EL 55) (algoritmizace)
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
Autor:Ing. Peter Podoba Předmět/vzdělávací oblast:Elektrotechnická zařízení Tematická oblast:Údržba elektrických zařízení Téma:PLC LOGO! – ukázkové programy.
Excel – editace ( formát ) buněk
GarageBand_1 Ing . Irena Uluçay.
Základní vstupní zařízení
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 3.1 (Práce se snímky)
Tabulkové procesory (MS Excel) Ing. Jan Roubíček.
Instruktážní prezentace Přenosný EKG přístroj READMYHEART
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Word – Struktura dokumentu
Windows 7 Triky ve Windows 7 Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Windows 7 Ověřeno ve výuce:
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Hlasovací systém SMART Response
„Stroop-Simonov“ test Prostorová varianta. Dobrý den, následující elektronický test obsahuje 8 částí. Nejdřív, prosím, uveďte KÓD, který jste obdržel/a.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Základy práce s programem
Inteligentní instalace
Střední škola živnostenská Sokolov, příspěvková organizace
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_15.
Základy práce na PC Ing. Jan Roubíček. Konfigurace Windows VY_32_INOVACE_10_1_05_AP.
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Počítačová grafika iPad – tlačítko Home VY_32_INOVACE_05 Sada 26 Základní.
Šablona: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika Ročník: 8. Datum vytvoření:Únor.
Digitální učební materiál
Animace zapojení asynchronního motoru
Elektropříslušenství Autoelektrikář – 3. ročník OB21-OP-EL-ELP-VAŠ-U Elektrické zámky, jejich dálkové ovládání.
1 IRIS Europe 3 – Implementation of River Information Services in Europe The European Union's TEN-T programme supporting …
Ročn í k: 2. ročník strojírenských učebních oborů Typ šablonyIII/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací obor:Strojnictví Téma:Dopravní.
WINDOWS Základní popis a údržba operačních systémů.
PLC Sekvenční logika. RS Klopný obvod (paměť)  Přivedením log. 0 na vstup S (set) se nastaví Q = 1  Q zůstane 1 i po změně vstupu S na log.1 (pamatuje.
WINDOWS 8.1 Mgr. Rostislav Harenčák 2014 OKO – občanské kompetence občanům registrační číslo: CZ.1.07/3.1.00/
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky PC link Obor:Elektrikář.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Systémy moderních elektroinstalací.
Využití moderních technologií v rámci zvyšování kompetencí pedagogických pracovníků Projekt OP VK – Zvyšování kvality základního vzdělávání na území ORP.
Jak se přihlásit do…. Nejprve Vám přijde odkaz na webové stránky.
Radiofrekvenční řízení budov
Elektrické stahování okna zadní
Elektrické vyhřívání.
Tato prezentace byla vytvořena
Obor: Elektrikář silnoproud Ročník: 2. Vypracoval: Bc. Josef Dulínek
Vypracoval-Matěj Šmíd
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
KLÁVESNICE A MYŠ NA PC VY_32_INOVACE_06
OKNa/ práce s oknem ve windows
Základy práce s programem
Nastavení vysílače P8 T 2 C I - Volba režimu
Myš Pravé tlačítko Levé tlačítko
Trouby Tf / Tp a Td.
PLC Časovače a čítače.
Název školy Základní škola Šumvald, okres Olomouc Číslo projektu
Základy práce s programem
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Transkript prezentace:

Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT pomocí nastavovacího kabelu SOMFY nebo pomocí zkušebního kabelu, na kterém JE MOŽNÉ stisknout oba směry současně. Nastavení horní koncové polohy Nastavení dolní koncové polohy 1. Stiskněte tlačítko WT po dobu asi 5 vteřin. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru. Potom tlačítko uvolněte. 1. Stiskněte tlačítko WT po dobu asi 5 vteřin. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru. Potom tlačítko uvolněte. 2. Stiskněte a držte stisknuté tlačítko nahoru. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru a poté se dá do pohybu ve směru nahoru. Tlačítko držte stisknuté dokud není dosažena horní koncová poloha. 2. Stiskněte a držte stisknuté tlačítko dolů. Pohon se krátce pohne ve směru dolů a poté se dá do pohybu ve směru dolů. Tlačítko držte stisknuté dokud není dosažena dolní koncová poloha. 3. Stiskněte tlačítko dolů. Horní koncová poloha je uložena. 3. Stiskněte tlačítko nahoru. Dolní koncová poloha je uložena.

+ + Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT pomocí nastavovacího kabelu, na kterém NENÍ možné stisknout oba směry současně. Nastavení horní koncové polohy Nastavení dolní koncové polohy 1. Žaluzie se musí nacházet mezi horní a dolní koncovou polohou! 1. Žaluzie se musí nacházet mezi horní a dolní koncovou polohou! 2. Stiskněte tlačítko pro chod pohonu ve směru dolů na asi 2 vteřiny. 2. Stiskněte tlačítko pro chod pohonu ve směru dolů na asi 2 vteřiny. 3. Stiskněte a držte stisknutý nárazový koncový spínač (hříbek) a současně tlačítko nahoru nebo dolů po dobu nejméně 5 vteřin. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru. 3. Stiskněte a držte stisknutý nárazový koncový spínač (hříbek) a současně tlačítko nahoru nebo dolů po dobu nejméně 5 vteřin. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru. + + 4. Stiskněte a držte stisknuté tlačítko nahoru. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru a poté se dá do pohybu ve směru nahoru. Tlačítko držte stisknuté dokud není dosažena hroní koncová poloha. 4. Stiskněte a držte stisknuté tlačítko dolů. Pohon se krátce pohne ve směru dolů a poté se dá do pohybu ve směru dolů. Tlačítko držte stisknuté dokud není dosažena dolní koncová poloha. 5. Stiskněte tlačítko dolů. Horní koncová poloha je uložena. 5. Stiskněte tlačítko nahoru. Dolní koncová poloha je uložena.

Nastavení koncových poloh u pohonů J4WT pomocí přijímače dálkového ovládání Soliris Modulis Slim Receiver RTS. Před vlastním nastavením koncových poloh, musí být v paměti přijímače uložen uživatelský dálkový ovladač! 1. Stiskněte na dálkovém ovladači Telis Modulis RTS současně tlačítka nahoru a dolů. Pohon se krátce pohne ve směru 2. Stiskněte na dálkovém ovladači Telis Modulis RTS krátce programovací tlačítko. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru a dolů. Nastavení horní koncové polohy Nastavení dolní koncové polohy 1. Žaluzie se musí nacházet mezi horní a dolní koncovou polohou! 1. Žaluzie se musí nacházet mezi horní a dolní koncovou polohou! 2. Stiskněte současně tlačítka nahoru a dolů na dálkovém ovladači po dobu asi 7 vteřin. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru. Potom tlačítka uvolněte. 2. Stiskněte současně tlačítka nahoru a dolů na dálkovém ovladači po dobu asi 7 vteřin. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru. Potom tlačítka uvolněte. 3. Stiskněte tlačítko nahoru na dálkovém ovladači. Pohon se krátce pohne ve směru nahoru a poté se dá do pohybu ve směru nahoru. Jakmile bude dosažena horní koncová poloha, stiskněte tlačítko „my“ na dálkovém ovladači. 3. Stiskněte tlačítko dolů na dálkovém ovladači. Pohon se krátce pohne ve směru dolů a poté se dá do pohybu ve směru dolů. Jakmile bude dosažena dolní koncová poloha, stiskněte tlačítko „my“ na dálkovém ovladači. 4. Stiskněte tlačítko dolů na dálkovém ovladači. Horní koncová poloha je uložena. 4. Stiskněte tlačítko nahoru na dálkovém ovladači. Dolní koncová poloha je uložena.