Holly Blacková KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ. Proč jsme si to vybrali Knížka plná kouzelných bytostí, která nás po přečtení zaujala Příběh zaujme tajemstvím.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Beseda s paní spisovatelkou
Advertisements

No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
Český jazyk 4.ročník Skloňování podstatných jmen rodu středního a ženského (interaktivní tabule)
1. Víš, kdo na nebi slunce rozsvítil,
Čítárny.cz – Web o dětských knížkách a čtenářství Veronika Peslerová Olomouc, červen 2007.
Střední odborné učiliště Liběchov Boží Voda Liběchov
METODICKÝ LIST Žáci si přečtou text- společně, po jednotlivcích, samostatně… Doporučuji text vytisknout předem každému. Žáci zaškrtávají v textu slova,
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
61.1 Podstatná jména rodu ženského – vzor žena
41. Izraelité postavili stan, v němž bude přebývat Hospodin.
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Ježíši, s námi zůstávej 1. Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Ref.: Ježíši s námi zůstávej,
Škola: Základní škola a Mateřská škola Nečtiny, Nečtiny 39 Název: VY_32_INOVACE_SADA02_ČESKÝ JAZYK_DUM03 Předmět: Český jazyk Ročník: 3. Klíčová.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVÁN V RÁMCI PROJEKTU EU PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Jméno autora:Mgr. Jitka Charvátová Třída/ročník:
Tento příběh sa stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože stratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Jak si Šalomoun představoval chrám, který chtěl vystavět? VELKÝ, HONOSNÝ, BOHATÝ, LEPŠÍ NEŽ JEHO PALÁC 2. Proč začal.
Určeno pro ty z vás, kteří …….no, řekněme …….. mají něco okolo 30 let!!!!!
VY_III/2_INOVACE_85_Ondřej Sekora
POHÁDKY.
VY_III/2_INOVACE_92_Markéta Zinnerová
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Knížka, kterou mám rád: Bratři lví srdce vytvořil: Milan Urbánek.
Jakub Stojaník,Matouš Falout,Fabián Strecker
Ilustrace oblíbené knihy
 Pomáhá lidem k výpočtům nějakých důležitých věcí například  Práce  Škola (fyzika)
VY_22_ZAZNAM_ Aj.I.3.BD.35 There is,there are. Když říkáme, že někde něco nebo někdo je, použijeme k tomu vazbu There is nebo There are. There is pokud.
Mámo, řekni 1. Mámo, řekni, co to máš, jakou knížku v rukách máš, černý obal s křížkem v dlaních schováváš. Řekni proč s ní chodíš spát, chci to tajemství.
Ježíši, s námi zůstávej 1. 1/2 Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Refr.: Ježíši s námi zůstávej,
23. Josef chtěl zjistit, jestli bratři změnili své chování a litují toho, co způsobil.
ČÁSTICE Název a adresa školy
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
CIRKUS PŘEČTĚTE SI POZORNĚ POVÍDKU. Ráno na zelené louce za městem ještě nic nebylo. Rostla tam jen tráva, kterou nikdo nesekal. Když ale šel Jirka.
Komiks v letech Veronika Linhartová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu „Inovace studijních oborů na PdF UHK“ reg. č. CZ.1.07/2.2.00/
DŮM PLNÝ KNIH Určeno pro 2.tř. ZŠ. KNIHOVNA A KNIHKUPECTVÍ Knihovna (budova s odděleními) Knihovna (police nebo skříňka s knížkami) Knihkupectví (obchod,
Nevíš si rady ani s jedním? Přihlas se a dostaneš indicii.
Virtuální průvodce po Grazu, Brusselu a Rožďalovicích Mezinárodní projekt.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Slovní úlohy Dělitelnost
Vypracoval: Petr Ponížil 2. ročník OTŽP. Knihy ze kterých jsem čerpal.
VY_III/2_INOVACE_96_Astrid Lindgrenová
OB21-VVP-HUM-OBN-BUJ-U Náboženství a církve 2.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR:Mgr. Jitka Josefíková NÁZEV:VY_32_INOVACE_01 Jednotky délky - historie.
Základní informace Celý název: Erebos- hra, která zabíjí Autor: Ursula Poznanski Nakladatelství: Fragment Počet stran: 320.
Základní škola a Mateřská škola, Liberec, Barvířská 38/6, příspěvková organizace Název : VY_32_inovace_15 Český jazyk a literatura – Příběh, který nikdy.
NÁZEV ŠKOLY:Základní škola a Mateřská škola Halže, příspěvková organizace AUTOR:Světlana Havránková NÁZEV: VY_32_INOVACE_07_ČJ_SPISOVATELÉ A ILUSTRÁTOŘI.
Elektronické učební materiály - II. stupeň Český jazyk Autor: Mgr. Kateřina Polívková LEGENDA Narodil se v r Byl z rodu Slavníkovců. V r. 982 se.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice AUTOR: Vondráková NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_Knížka Ferdy Mravence ČÍSLO PROJEKTU:
Deficitní poruchy paměti vyvolané věkem!.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Staré pověsti české Alois Jirásek
Občanské výchova 7.ročník
Referát – památka ČR Kritéria hodnocení.
ANNA MIHAD SHEHAHATA BAJTÍK 2017
Obrázky – vlastní tvorba
Základní škola a Mateřská škola Choustník, okres Tábor
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
Co jsou to podstatná jména?
Projekt: Moderní škola 2010 registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Příbor, Dukelská 1346,příspěvková org.
Mámo, řekni 1. Mámo, řekni, co to máš, jakou knížku v rukách máš, černý obal s křížkem v dlaních schováváš. Řekni proč s ní chodíš spát, chci to tajemství.
VY_32_INOVACE_
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Dolní Benešov
Jak si hrát v hodinách slohu?
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Metodický list: Slovní druhy 1. část
AUTOR: MGR. HANA GINTEROVÁ DATUM VYTVOŘENÍ:
No, máš chuť trochu potrápit svoje oči???
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Transkript prezentace:

Holly Blacková KRONIKA RODU SPIDERWICKŮ

Proč jsme si to vybrali Knížka plná kouzelných bytostí, která nás po přečtení zaujala Příběh zaujme tajemstvím a překvapením Zajímavé prostředí knížky (starý viktoriánský dům na okraji města, ve kterém se dějí podivné věci)

Jak jsme pracovali Seznámení s knihou

Jak jsme pracovali Zkoušíme

Hrajeme Jak jsme pracovali

Ukázka z knihy Uvnitř v knihovně nic nenaznačovalo, že by se něco změnilo.,,Vzkaz je fuč!“ vykřikl Simon.,,Tys ho sebral?“ zeptala se Mallory Jareda.,,Ne!“ ohradil se její bratr. ozval se zvuk, jako když si chce někdo odkašlat, a tak se všichni tři s trhnutím obrátily k desce stolu. A tam stál – v obnošeném sáčku a klobouku s širokou krempou – mužíček velký asi jako pero. Oči měl černé jako brouci, nos velký a červený. Vypadal přesně jako na obrázku v Klíči. V ruce držel na vodítku dvě šedé myšky, které očichávaly okraj stolu.