MaNGOS Pro WoW verze 2.0.12. Stáhnout: MySQL 5.0 MySQL 5.0 SQL Editor : Navicat, nebo SQLYog NavicatSQLYogNavicatSQLYog MaNGOS BC 2.0.12 3725 + ScriptDav.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 AutorIng. Martin Allmer ŠkolaEuroškola Strakonice Datum6. Června 2013 Ročník3. Tematický okruhPráce s počítačem Číslo VM Anotace Obnovení systému Windows.
Advertisements

Rezervační systém AK Kladno
MALUJEME ZÁKLADNÍ VZDĚLÁVÁNÍ, INFORMAČNÍ
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
Autor Ing. Martin Allmer Škola Euroškola Strakonice Datum
Návod ke správě týmu pro novou verzi webu
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Ing. David Pejčoch Tutorial
Tutoriál Stahování eBooks ~ Podrobný průvodce prvním stahováním
Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy,
Vizuální Systém Fotbal
Tabulkový precoser Open Office Calc ZÁKLADY PRÁCE
Jak publikovat na fakultním webu ZSF Krátký návod Autor: Václav Vonášek.
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Mangos Database Handler Jak na něj v 5. krocích, aneb kurz pro úplné začátečníky.
IT začátečníci - Word Modul 3.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
SmartPhone start - Apple iPhone
Instalace programu STATISTICA 12 CZ
Úvod do obsahů j pak stisknutím F5 nebo kliknutím na Prezentace > Od začátku spusťte kurz. Na panelu zpráv klikněte na Povolit úpravy, Pokud se videa kurzu.
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Postup stáhnutí programu ActivInspire legální cestou
W w w. n e s s. c o m eLiška 3.04 Průvodce instalací (verze pro Windows 7)
Za prvé musíte mít připojení k internetu Za druhé zajděte za panem učitelem Hůlkou a poproste ho aby vám umožnil přístup do vašeho domovského adresáře.
FTP – přenos souborů Tato služba se používá pro přenos souborů pomocí přenosového protokolu FTP. Pro tuto službu existují speciální klienti, kteří se dokáží.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Zpracování a využití informací Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Uživatelské profily, vlastnosti uživatelského účtu
Práce se šablonami v MS Word 2007
1. Je potřeba nastavit bootování primárně z vaší DVD mechaniky, jinak by se vám nespustil instalační průvodce z DVD. Jakmile proběhne bootování, stiskněte.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
Základy práce s počítačem Autorem materiálu je Mgr. Eva Švarcová ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Práce s řadami. Krok 1:Vytvořte vlastní řadu n V menu Nástroje klikněte na možnosti, otevře se dialogové okno možnosti. n Vyberte složku seznamy a pak.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Tutoriál Nastavení alertů pro časopisy
Přístup do školní sítě z domu Josef Doležal 7.B
PRÁCE S DOTAZY Eva Karmazínová, 4. Y. Postup při vytváření dotazů: 1) Vytvoříte vlastní aplikaci 2) Vytvoříte tabulku v aplikaci 3) Vytvoříte strukturu.
2OP381 Manažerská informatika 1
Výpočty tiskových sestav Průvodce problematikou tiskových sestav.
Multimédia Multimediální prezentace Ročník: 8 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Multimédia 1 Ověřeno ve výuce:
KIV/ZIS cvičení 4 Tomáš Potužák. Dotazy - úvod Umožňují pracovat s databází –Získávat specifické informace z tabulky, případně z více tabulek najednou.
Použití dotazu jako zdroj dat pro pohled Vypracovala: Procházková Petra.
Podrobný návod, jak si udělat vlastní vyzvánění na iPhone
Vzdálená správa Tomáš Kalný.
Registrace uživatele na pro užívání webhostingu.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Stručný přehled videa Zahájení videohovoru V seznamu kontaktů přejděte na fotku kontaktu a klikněte na ikonu kamery. Na obrazovce kontaktu vyskočí zpráva.
Mgr. Naděžda Fasurová, Ph.D.
WiFi NETHOME PLUS aplikace pro jednoty KITE. Vzdálené ovládání jednotky IOS Android Wifi Module Router Cloud server & Internet.
Aplikace Přijímačky školní rok 2014/2015
Tvorba prezentace Vypracovala : Jana Šimková, ZŠ a MŠ Mladoňovice Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
Programování mikropočítačů Práce s PLC Foxtrot. PLC Foxtrot na učebně Pří PLC Foxtrot Tlačítkové panely pro ovládání digitálních vstupů Sedmisegmentovka.
EU peníze školám Registrační číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu Inovace školství Šablona - název Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
Instalace klienta Instalace klienta se provádí, pokud zakoupíte licenci na program klient (za každý další nainstalovaný program se platí) či pokud změníte.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
VY_32_INOVACE_06_16_spouštění programů
Kofigurace & napájení Windows
Aplikace OctopusPro - správa uživatelů
Datové referáty Apstr4.
Přizpůsobení webu Microsoft SharePointu Online
Postup instalace - GALAXY
PŘIHLAŠOVACÍ SYSTÉM CK KRISTOF
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
Transkript prezentace:

MaNGOS Pro WoW verze

Stáhnout: MySQL 5.0 MySQL 5.0 SQL Editor : Navicat, nebo SQLYog NavicatSQLYogNavicatSQLYog MaNGOS BC ScriptDav rev45 MaNGOS BC ScriptDav rev45 DBC pro DBC pro AD.EXE (mapy) pro AD.EXE (mapy) pro Pokud chcete mít ty nejnovější databáze, sledujte fórom serveru mangos.norunofmangos.norunof

Instalace MySQL

Na disku "D" vytvořte ručně složku "MaNGOS" Rozbalte do složky "D:\MaNGOS\" soubor "MaNGOS rar" který jste si stáhli. Do stejné složky nakopírujte i obsah složky "dbc rar". Zkopírujte soubor "ad.exe" ze souboru "ad.rar" do složky kde máte wow a vytvořte tam složku "maps". Teď zapněte "ad.exe" a čekejte než se extrahovaní map dokončí. Hotovou složku "maps" zkopírujte do složky s mangosem "D:\MaNGOS\" Složka maps zabírá něco kolem MB

Teď nainstalujte Navicat, nebo SQLYog (podle toho co jste si vybrali)

Návod - Navicat

Klikněte na "Connection" Nastavíme "Connection"

Vytvořte 2 nové databáze: "mangos, realmd"

Pravým myšítkem klikněte na databázi "mangos" a dejte "execute batch file". Otevřte soubor "mangos.sql" který je ve složce "D:\MaNGOS\nahrat sql!\" Tento proces trvá 5-10 minut !!!! Full databáze mangos zabírá něco přes 100 MB !!!

Pravým myšítkem klikněte na databýzi "realmd" a dejte "execute batch file" Otevřte soubor "realmd.sql" který je ve složce "D:\MaNGOS\nahrat sql!\"

Vytváření acc GM level: 0 – normální hráč 1 – moderátor 2 – GM 3 – administrátor Je to seřazeno podle možností.

Nastavení realmlistu Realmlist můžete nastavit v databázi "realmd" v tabulce realmlist. Abyste mohli hrát s kamarády, musíte nastavit místo (to můžete hrát jen vy = localhost) IP buď vašeho Hamachi a nebo vaši veřejnou IP (pokud ji máte je mnohem lepší než Hama), taky si tam můžete napsat jak chcete pojmenovat svůj server.

Návod - SQLYog

Nové připojení vytvoříte tak, že klepneta na „New…“, zadáte jméno jaké chcete a klepnete na „OK“, potom dáte na „Connect“, pokud budete mít problém s připojením, skuste změnit „MySQL Host Address“ na , ale mě to takhle funguje normálně.

Takže klepnete pravým myšítkem na hlavní složku připojení k databázi (u mě a vyberte „Create Database…“ a vytvořte databáze „mangos“ a „realmd“.

Teď klepněte pravým myšítkem na „Restore From SQL Dump“, vyberte „mangos.sql“ ve složce D:\MaNGOS\Nahrat SQL! a vyberte „Execute“, teď by to mělo „executovat“ něco přes milion „Queries“, trvalo mi to něco okolo hodiny, pokud to napíše „Import sucessfull“, je to v pořádku.

Ale pokud to napíše „import unsucessfull“, většinou mi pomohlo vymazat databázi (klepnout pravým myšítkem na databázi do které nejde nahrávat – tzn. že když se chyba napíše při nahrávání „mangos.sql“ tak smažu a znovuvytvořím databázi „mangos“ - a vyberu „Drop Database..“ a potvrdím) a zkusit to nahrát znovu. (není to 100%, ale někdy to funguje) Když to nebude ani tak fungovat asi by bylo nejlepší stáhnout jinou databázi. Ale to „scripts.sql“ nemusíte nahrávat, to je jen tak pro ukázku.

Tvorba acc Acc se tvoří tak, že levým myšítkem označíte tabulku „account“ v databázi „realmd“, ale pro zobrazení tabulky musíte klepnout na záložku „3 Table Data“, a pak už jen můžete tvořit accounty, GM levely jsou stejné jako v Navicatu (0-hráč,1-gm,2- moderator,3-admin), akorát nový acc se vytváří tak, že klepnete na úplně poslední řádek v tabulce, ve které není žádný acc, a tak se vám vytvoří nový řádek do kterého můžete zadávat údaje, ale vždy, když něco změníte, měli byste to uložit klepnutím na ikonu ve tvaru diskety, aby se to nastavilo do hry.

Realmlist Zobrazíte tabulku „realmlist“ v databázi „realmd“ stejným způsobem jako „account“ a můžete si měnit IP serveru, jméno, … Pokud chcete hrát jen sám (offline), stačí zadat do sloupce IP adresu , ale pokud chcete hrát s kamarády (online), musíte zadat buď IP vašeho Hamachi a nebo vaší veřejnou IP adresu.

Mangosd.conf a Realmd.conf Pokud jste postupovali podle návodu tak jsou v D:\MaNGOS\

Realmd.conf V „realmd.conf“ je nejdůležitější mít správně heslo, které jste zadávali při instalaci MySQL (pokud jste postupovali podle návodu tak máte heslo root) LoginDatabaseInfo = " ;3306;root;root;realmd"

Mangosd.conf V „mangosd.conf“ je také důležité mít správně nastavená hesla: LoginDatabaseInfo = " ;3306;root;root;realmd" WorldDatabaseInfo = " ;3306;root;root;mangos„ A taky cestu ke složkám „maps“ a „dbc“ : DataDir = "." (pokud jste postupovali podle návodu, tak máte „dbc“ i „maps“ ve stejné složce jako Emu, a tak stačí dát jen tohle) Ale dále si tady můžete měnit typ serveru: # 0 NORMAL 1 PVP 4 NORMAL 6 RP 8 RPPVP GameType = 1 (tady si myslím že nemusím nic vysvětlovat) Ale můžete tady toho měnit mnohem víc (XP, drop, jestli můžou mluvit Alíci s Horďákama, jestli spolu můžou být v partě, atd…), ale na to už přijdete snadno.

Firewall Firewall mi dělal dlouhou dobu problémy, protože nedovolí se kamarádům připojit na váš server, řešením je buď firewall po dobu hraní vypnout, a nebo povolit porty: 8085 a 3724

Spuštění serveru Server spustíte tak, že zapnete „mangosd.exe“ a „realmd.exe“ (D:\MaNGOS\ ) Žádné okno se nesmí vypnout, když spadne, je něco špatně, abyste zjistili co pomůže vám soubor „server.log“ nebo „DBErrors.log“ případně také „Realmd.log“. Ale pokud ani jedno okno nespadne a server se spustí (poznáte to podle toho, že to pípne a v okně „mangosd.exe“ začnou naskakovat informace o pohybu „Zeppelinu“, lodí, atd…) můžete se přihlásit a hrát.

ENJOY

Autor: Nixx Poznámka autora: byly použity některé materiály (databáze a další soubory ke stažení a obrázky a návod pro práci s Navicatem) ze serveru Mangos.norunof od. Zbytek sem fotil a psal já. Poznámka autora: byly použity některé materiály (databáze a další soubory ke stažení a obrázky a návod pro práci s Navicatem) ze serveru Mangos.norunof od whita. Zbytek sem fotil a psal já. Mangos.norunof