SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA. Kamila Kopecká Denisa Brusová DOMÁCÍ ZVÍŘATA.
Advertisements

 Něco krásného  Protože příroda je to nejkrásnější  co nás obklopuje  Něco krásného  Protože příroda je to nejkrásnější  co nás obklopuje.
Kamarádi :o) :o).
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Jen tak….
JAK SE STARAT O PSA DENISA SOVOVÁ.
29. Mladý Mojžíš zabil Egypťana, a proto musel uprchnout
Citáty O LÁSCE.
Není člověk ten, který by se líbil lidem všem…
Prezentace s hudbou, běží automaticky…přeji krásné chvilky…
Příběh o smutném pejskovi. Příběh, který rád vyprávím, aby jste věděli, že i lidé mohou být krutí na své mazlíčky… Nepamatuji si toho moc o místě, kde.
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Evropský den jazyků. Evropský den jazyků se slaví každoročně 26. září Obecné cíle Evropského dne jazyků jsou: Upozornit veřejnost na důležitost studia.
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Čtěte pomalu a tiše!  .
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Sociální služby Vsetín, příspěvková organizace DOMOV PRO OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM ZAŠOVÁ.
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Domácí zvířata – druhy, chov
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
UMĚNÍ UČIT SE Mgr. Michal Oblouk. UČENÍ  měli bychom: a)zjistit, jaký způsob učení nám nejvíce vyhovuje a používat ho b)uvědomit si, že je důležité procvičování.
Dětský den v Hájku 2008 Nebudete tomu věřit, ale 1. června se konal dětský den na hřišti v hájku a nejen dětský smích napovídá tomu, jak se povedl.
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
Obnovená přátelství potřebují větší péči než nepřerušená.
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
Pes a kočka Anotace: Kód: VY_52_INOVACE_Přv-Z 4.,6.32
Úsměv je levnější než elektřina a dává více světla.
V životě lidí mohou nastat neočekávané situace
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
na psí život si většinou stěžují jen Ti ,
Je zajímavé sledovat, jestli to pošleš zpět
Putování přírodou Putování přírodou S Patem a Matem.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Okamžik Aus dem portugiesischen übersetzt
Pracuj, jako by si nepotřeboval(a) žádné peníze...
Miluj tak, jako by tě ješte nikdy,
KOFEIN - Kofein je pravděpodobně nejrozšířenější stimulant na světě, který se užíváním ve větším množství stává drogou. Kofein je hořká, bílá krystalická.
KRÁSNÁ,ÚŽASNÁ ZVÍŘATA, JSOU KONĚ S člověkem žijí po tisíciletí, Učí jej Vidět,slyšet,vnímat,žít. Nastavují mu zrcadlo jeho vlastní duše. Vytvořila:Horsewomen.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
Trocha poezie (Láska)……….(přátelství)..
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psí Svět.
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Pro začátek si představte: Představte si, že bychom byli všichni naprosto stejní. Líbilo by se vám to? Asi ne. A přece máme strach z lidí, které neznáme.
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
Pes domácí je potomkem vlka.
Miluj tak, jako by tě ještě nikdy
Napsala a vytvořila: Madlenka
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Ingo a Poldi jsou dvě domácí zvířata patřící německé fotografce Tanja Brandt. Ti dva se v průběhu let stali přáteli a Tanja, která se specializovala na.
PES DOMÁCÍ 1. Šablona : V/2 Sada: 2/16 Ověření ve výuce: Třída: 4 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Na psí život si většinou stěžují jen Ti, kteří psa nikdy neměli …
Pes domácí Prezentace o psech.
Vy_32_INOVACE_79_Přísudek 7.třída
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
Čím bych chtěl být až, vyrostu?
Studuj na… Studuj na ISŠ Na Karmeli, Mladá boleslav
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Time management. Time management Time management řízení času soubor dovedností pro lepší využití svého času k dosažení produktivity.
Pes Ingo a sovička Poldi
Průřez domácí péčí Pracoviště ošetřovatelské péče Hana Pekárková
Jakmile jednou podrbete psa, máte navždy vystaráno o zábavu.
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Ten chlapík našel tato 2 mláďata medvěda grizzly s jejich mrtvou matkou na Aljašce. Jedno mládě přežilo a jemu se podařilo je odchovat. Můžete vidět,
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

SVĚT PSŮ Že pes je nejlepší přítel člověka víme již dlouho, někteří lidé možná ale netuší, že život bez psa by nemohl fungovat.

ŽIVOT BEZ PSA Nejspíš si všichni dokážeme představit domov bez psa, ale je to smutná představa. Ten kdo psa má nebo měl o tom určitě ví své. Ten kdo neměl tu možnost je vlastně ošizen o krásné chvíle se svým pejskem.

CO UMÍ PES? Pes nám hlídá dům, v některých případech nosí noviny či vyhrává soutěže, když ho naučíte umí poslouchat.A jeho hlavní výplň práce je být nám přítelem a mazlíčkem, se kterým si můžeme hrát.

Psí hrdinové Někdy může pes pomoci dopadnout pachatele, drogy, či výbušninu ukryté třeba v tažce (viz obr.).

Pes záchranář Dokonce nám může zachránit život. Někteří psi jsou vycvičeni na vyprošťování lidí odkudkoliv např. z lavin. Přinejmenším dovedou vyčichat stopu kohokoliv.

Psi vhodní pro výcvik Snad každého psa lze něčemu naučit, jenže některým to trvá dlouho. Jsou ale i psi, kteří porozumí velmi rychle- jsou tedy vhodní pro výcvik. Např.: Labrador, německý ovčák atd.

Slepečtí psi Důležití jsou i slepečtí psi, kteří dokáží převést přes ulici. Slepec se psem může vyjít ven bez strachu, že by ho někdo přepadl. Někomu se následující obrázek možná nebude líbit, ale podívejte se- slepecký pes to má vážně těžký.

Má to smysl???? Ano, pes je nejlepším přítelem člověka, ale chováme se k němu tak, jak bychom se měli k příteli chovat???? Někteří ano,ale jsou mezi lidmi i ti, kteří se ke psům, i ke všem zvířatům chovají krutě, týrají je a zabíjejí v nelidských podmínkách. Je to nutné, aby zvířata trpěli kvůli lidem. Podle mě ne, a komu to také není jedno, měl by proti tomu něco dělat.

Není to rozdíl???

KONEC Foto ze stránek: www.cz-pes.cz www.p-e-s.blog.cz www.čokl.cz Ivana Zikmundová dne 2.6.2008