Air Products Company Confidential 25. března 2013 Co je nového v aplikaci AgentsPlus?

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rezervační systém AK Kladno
Advertisements

Černoch Michal Školoudová Lenka
Optimalizace stavu zásob
LIS pro všeobecné letectví 2014
Specializovaná databáze pro výzkum astronomie a astrofyziky Mgr. Radka Svaškova, Astronomický ústav AVČR, v. v.i.
1. cvičení úrokování.
Gas trading system (GTS)
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Práce s objednávkami zákazníků Každému podle jeho přání – rychle a snadno Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
Nejčastější pochybení při administraci Monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
Printforum 2011 Přednáška Technologická přeměna – a důsledky pro tiskárny Prof. Dr. Thomas Helbig Poradce podniků v polygrafickém průmyslu
Spektra zatížení Milan Růžička 1 Dynamická pevnost a životnost
Návod k registraci CIS (zákaznický informační systém)
Elektronický obchod. Požadavky na funkčnost aplikace nabídka zboží zboží se může prodávat za různé ceny (akční nabídky, sezónní výprodeje) evidence zákazníků.
Jdeme do hloubky: týdenní report
Rozvozní úloha s dělenou dodávkou Jan Fábry Vysoká škola ekonomická v Praze ___________________________________________________________________________.
Nabídka rozhlasové reklamy 2013 BBC/ZET rádio. BBC/ZET rádio Charakteristika BBC/ZET rádio Zpravodajsko-informační stanice, jejíž značnou součástí je.
Rekonstrukce a sanace historických staveb h-x diagram
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
SIS - Supermarket Informační Systém 1 Komplexní řešení toků zboží v supermarketu.
VÁS SRDEČNĚ ZVE na své slavnostní OTEVŘENÍ 27.února 2012 v hodin Hradec Králové Pivovarské nádvoří.
Informační centrum a Ústřední knihovna MENDELU
Týden Vojty Machaly.
Evidence a inventury majetku
Lineární rovnice Běloun 91/1 a
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
MONITORING A ŘÍZENÍ STAVU A POHYBU PRŮMYSLOVÝCH ZAŘÍZENÍ PREZENTACE ECALL 112 MSV 2013,
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_MAM_KC_1_03.
FÁZE ŽIVOTA.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Vedení správních řízení ve spisové službě a statistika vyřizování dokumentů.
projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ předpověď počasí na 13. května 2014.
SKENEROVÉ BONUSY.
Specifické podmínky závěrečných Výzev 12. června 2014.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. Předpověď počasí na
Přeskočte standardy v monitoringu! GX SOLUTIONS, a.s., organizační složka V oblouku 114, Čestlice, Říčany u Prahy
Markéta Mead Anti-Piracy Manager Microsoft Česká republika.
III. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 Mobile Internet Fórum října Ekosystém internetové reklamy Cílení dle kontextu (klíčová slova, sekce) Reklamní formáty (bannery, text,
POS novinky…. Agenda – POS Grafické stoly Mobilní rozšíření POS PDAORDERMAN Pravidla, … Vzorová řešení.
Téma: Desetinná čísla Vytvořila: Mgr. Martina Bašová VY_32_Inovace/2_096.
4 Optimalizace úrovně dodavatelských služeb zákazníkům
Nejčastější pochybení při administraci monitorovacích zpráv se žádostí o platbu, monitorovacích hlášení a monitorovacích zpráv o zajištění udržitelnosti.
MAKING MODERN LIVING POSSIBLE
Jak napsat odbornou práci?
Téma: ABSOLUTNÍ HODNOTA CELÝCH ČÍSEL 2
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Aplikační software 1 Hana Hoffmannová. Kontakt učebna M-11 2.
PŘÍLOHY MONITOTROVACÍ ZPRÁVY Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_02_GRAMOTNOST Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Strana 1 Příprava a implementace pilotního projektu Speed Chain 13. listopadu 2013 Dr. Ing. Jiří Došek, DEKRA Automobil, a.s.
Zakázkový systém Romana Pavelková Skalský Dvůr
Vyřizování objednávek (objednávkový cyklus, formy objednávek)
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Rozšíření IQ sestav v RZ Jak zobrazovat data na 100% ? Ing. Robert Naar Skalský Dvůr
S námi víte na beton,kde jsou vaše auta Oborové řešení O2 Car Control.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
1 Zpráva o výsledcích finančních kontrol ve veřejné správě za rok 2006 – za Liberecký kraj a jím zřízené příspěvkové organizace.
2 Ing. Jan Keprt Centrální správa uživatelů 3 Jak to bylo dosud Bylo třeba nastavení uživatelů provést zvlášť, v každém modulu samostatně. Uživatel si.
Seminář pro příjemce Ing. Jana Šůchová NVF. Phare 2003 RLZ Zprávy projektu: -Měsíční přehledy aktivit -Čtvrtletní technická zpráva -Čtvrtletní finanční.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S1_17.
Autor: Mgr. Radana Marelová
Webové portály LDS/MDS
Distribuční portál (DIP)
Úvod od MS Dynamics NAV Příklad nad podej a následky tohoto procesu v systému (sklad, položky zákazníka a věcné položky ( finanční transakce na účtech.
Transkript prezentace:

Air Products Company Confidential 25. března 2013 Co je nového v aplikaci AgentsPlus?

2 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Souhrn změn ► Viditelné označení zákazníků s úvěrovým bloky ► Doplnění skladu dle skutečných potřeb zákazníka OTIF (On Time, In Full = včas a kompletně) ► Informace o reálném datu dodávky, informace o změně data či rozdělení dodávky ► Přehled neuhrazených faktur ► Změna v seznamu produktů pro Optima smlouvu ► Možnost tisku Smlouvy Optima i pro již existujícího zákazníka ► Změny ve smlouvě tištěné z AgentsPlus (informace o elektronické fakturaci ) ► Možnost zobrazení otevřených dodávek starších než 1 měsíc ► Lepší zabezpečení přístupu do AgentsPlus (pravidelná změna hesla)

3 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Včasné a viditelné označení zákazníků s úvěrovým blokem

4 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Včasné a viditelné označení zákazníků s úvěrovým blokem – seznam blokovaných

5 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Doplnění skladu dle skutečných potřeb zákazníka OTIF (On Time, In Full = včas a kompletně) ► Pokud zákazník objedná produkt, který není dostupný na skladě agenta a agent tuto objednávku zadá do systému, dodávka z AP na sklad agentury bude realizovaná dle požadavku zákazníka. ► Pokud dojde ke změně data dodání, uvidíte nejen informaci o tom, že daný produkt v požadovaný den nelze dodat, ale i informaci o tom, kdy lze.

6 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Jak bude MRP pracovat s nově získanou OTIF informací? ► Co potřebujeme vědět  Něco o aktuálních prodejích Co jsme prodali Co požaduje zákazník a nemáme na skladě Jaký je předpokládaný prodej produktů pro nové zákazníky  Jak často a který den budeme doplňovat sklad Příklad Každý 2. týden v pátek Každou středu Dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek

7 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar MRP a OTIF : příklad ► Současně nastavené MRP 42 ► PLUS zákazníkem požadované množství, které nebylo skladem 2 ► ROVNÁ SE Nové MRP 44 ► Zaohrouhleno na nejbližší hodnotu k polovině palety 45

8 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Zobrazení data dodání v případě rozdělení dodávky nebo změny data dodání

9 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Přehled neuhrazených faktur Jak získat tuto informaci?

10 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Přehled neuhrazených faktur podrobné informace

11 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Změna v seznamu produktů pro vytvoření Smlouvy Optima

12 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Tisk Smlouvy Optima i pro již existujícího zákazníka

13 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Smlouva z AgentsPlus zahrnuje informaci o elektronické fakturaci

14 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Požadavek na pravidelnou změnu hesla Pravidla  Heslo musí mít nejméně 6 znaků  Nesmí být stejné, jako uživatelské jméno, nesmí jej ani obsahovat  Rozlišuje malá a velká písmena  Musí obsahovat 2 z následující h znaků Malé písmeno Velké písmeno Číslo Speciální znak (&, %, *, #)  Nelze použít 4 poslední hesla

15 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Požadavek na pravidelnou změnu hesla: Jak se dozvím, že mám provést změnu? ► 2 typy upozornění  Heslo je starší než 80 dní - upozornění  Heslo je starší než 90 dní – výzva ke změně

16 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Požadavek na pravidelnou změnu hesla Jak provedu změnu?

17 Air Products Company Confidential safety – caringcounts – radar Požadavek na pravidelnou změnu hesla Zapomenuté heslo?