č t v r t e k, 2 6. 5. 2 0 0 5 hřiště ZŠ Novosedlice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Advertisements

Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
6. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Mistrovství světa juniorů v motokrosu
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR ÚŘADU VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY.
Role Městské policie v prevenci úrazů v Chrudimi
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
Školní zpráva s výsledky z hlavního šetření PIRLS 2011 a TIMSS 2011.
HROŠIÁDA Každoročně ji pořádá na podzim a na jaře ZŠ Hrochův Týnec.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK O PUTOVNÍ POHÁR „SPORTEM PROTI DROGÁM“ KONANÝ V RÁMCI PROJEKTU TĚLOVÝCHOVNÉ A SPORTOVNÍ UNIE TRUTNOVSKA „SPORTUJ S NÁMI“
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK 2.ROČNÍK MEMORIÁLU L.KOLLERTA o putovní pohár.
Paragraf 11 / 55 ….dodržujme zákony „ Je za pět minut dvanáct, je nejvyšší čas dodržovat zákony “
Knihovna Český Těšín K nihovnu navštěvujeme každý měsíc. Líbí se mi tam. Vybíráme si knížky na dané téma nebo máme volný výběr. Také tam mají leták, kde.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
TURNAJ STARŠÍCH PŘÍPRAVEK A MLADŠÍCH ŽÁKŮ 3. ROČNÍK MEMORIÁLU LEOKÁDA KOLLERTA.
Výchovný ústav, dětský domov se školou, základní škola a střední škola Dřevohostice pořádá 13. ročník turnaje v nohejbalu trojic a dvojic KDY: ve středa.
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
Sněhuláci pro Afriku Děti dětem stavějí… 7. ZŠ a MŠ, příspěvková organizace, Brněnská 26, Plzeň.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
1. Historie Historie Libor Mašek, Nestlé Professional Mechanismus Marek Raditsch, Kampa Group Národní kvalifikace 2011 Miroslav Kubec, AKC Česká republika.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
Přijdu, vidím, zamyslím se, pokusím se … environmentální reportáže z Kolína a okolí ENVIRONMENTÁLNÍ PROJEKT naší školy FINANCOVANÝ VE SPOLUPRÁCI S MĚSTEM.
května 2012 Více obrázků a informací na
HÁZENÁ 2.
Dne 29. ledna 2015 se žáci dočkali zaslouženého vysvědčení. Tento den si zpříjemnili „Muzikálovým a filmovým festivalem“. Zúčastnili se všichni žáci školy.
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Celostátní zeměpisná olympiáda v Libochovicích duben 2006 Házmburk.
22. základní škola Na Dlouhých 49 Plzeň
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
2. pololetí v V. A. 2. pololetí začalo velkou personální změnou ve vedení školy paní učitelka Veronika Studená.
Praha 4, Tajovského1309 IČ:
4. ROČNÍK HALOVÉHO TURNAJE MUŽŮ O POHÁR STAROSTY MĚSTA.
JC Best for Horses Dovednostní týdny. O co tu jde? Zvyšování dovedností Vašich koní (vyšší šance na vítězství v soutěžích, kvalitnější potomstvo) Tím.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
XX. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí X. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů GASTROHRADEC Vitana Cup.
U Č E Ň I N S T A L A T É R ročník finále ČR soutěže odborných dovedností.
Co je Eurorebus? vědomostní soutěž pro žáky 1. a 2. stupně základních škol a pro studenty středních škol začala ve školním roce 1995–1996, letos bude již.
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
VÁNOČNÍ HALOVÝ TURNAJ STARŠÍCH ŽÁKŮ Konaný v rámci projektu TSUT „Sportuj s námi“
III. E třída plná nadaných dětí. Recitační soutěž Všichni žáci jsou snaživými recitátory, ale jen jeden může být vítěz. Z naší třídy do ročníkového kola.
BEZPEČNÉ CESTY DO ŠKOLY 2016 Jak to začalo? V lednu 2016 proběhla schůzka ředitele školy s paní starostkou a panem místostarostou a výsledkem je – 20.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
FC Slovan Rosice, z.s..
Autor: Mgr. Radana Marelová
1.ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár
VIII. ročník výtvarnické soutěže „Bezpečnost s Empíkem“ pro žáky 4
Zhodnocení uplynulého ročníku soutěže
O putovní pohár J. Verfla
Aktuální informace o stavu
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Malé zimní dovádění Teplice nad Metují
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
  AUTOR: Mgr. Jaromíra Stropková
ZŠ Staré Město.
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Autor: PaedDr. Jana Čechová Název : VY_32_INOVACE_7A01Prv2_Ve škole
Vyhlášení rodinné soutěže „O NEJ… PAPÍROVÉHO DRAKA“
Silvestrovská moto jízda. Silvestrovská moto jízda.
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
STUDIJNÍ A POZNÁVACÍ ZÁJEZD BOGNOR REGIS ANGLIE – ZŠ Na Habru Hořické gymnázium SPŠ sochařská a kamenická BOGNOR REGIS, ŠKOLA, JÍDLO.
Dětské dopravní hřiště Městské policie
Transkript prezentace:

č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice

Ahoj! Jmenuji se Jana a provedu Vás letošním ročníkem Novosedlického dopraváčka. Při této akci, kterou každoročně pořádá novosedlická škola, děti soutěží v různých dovednostech a znalostech souvisejících se silničním provozem.

V devět hodin ráno nastoupilo všech 23 družstev, aby si ujasnilo pravidla zápolení a namlsalo se pohledem na překrásný putovní pohár pro ten nejlepší tým.

Na zdárný průběh celé akce dohlížela policie, žáci 8. a 9. třídy jako pořadatelé a vydatnou pomoc poskytli i rodiče.

Po startu museli soutěžící řešit situace, které v silničním provozu běžně (ale i méně často) nastávají. Někdy to bylo zapeklité...

Náročná jízda zručnosti (slalom, brána, houpačka a další) probíhala pod dohledem ostřížích zraků soupeřů i poroty.

Ach jo... Dopravní soutěž není jen ježdění na kole, ale i značky a řešení situací na papíře. Ještě že jsou tu starší kamarádi, kteří trošičku poradí...

Jisté rozptýlení přinesly doprovodné soutěže, jako třeba šipky nebo házení kroužků. Při přesunech jsme se vlastně zapojili do silničního provozu.

Celý realizační tým konečně sečetl všechny naše správné odpovědi, skutky, ale i chyby a omyly a spravedlivě podělí vítěze i poražené.

Starosta Novosedlic pan Kalaš společně s paní ředitelkou Svobodovou mohou rozdat ceny. Odměněni byli všichni, ale vítěz může být jen jeden -

Pohár má tedy na rok nového majitele. Vítězem Novosedlického dopraváčka za rok 2005 se stalo družstvo ZŠ Bílá cesta. Blahopřejeme !!!

Novosedlický dopraváček má tedy za sebou další úspěšný ročník. Poděkování patří: - všem soutěžícím za předvedené výkony i znalosti - žákům 8. a 9. třídy za vydatnou pomoc při organizaci - Policii České republiky za vydatnou spolupráci - všem zúčastněným rodičům za volný čas - sponzorům za ceny do soutěže - vedení obce i školy za podporu a hlavně paní učitelce Heleně Fenclové, která je duší celého projektu. Příští rok se těším se všemi nashledanou ! © Staniik, ZŠ Novosedlice, 2005