Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Kvalita v dalším vzdělávání Hodnocení kvality dalšího vzdělávání v rámci sítě místních center celoživotního vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
ON-LINE TESTY PRO DOKTORANDY NA UK FF PRAHA
Přijímací řízení.
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
Vysoká škola zdravotnická, o.p.s. možnost vystavení mezinárodní studentské karty ISIC přímo ve škole!
V RÁMCI ZKVALITNĚNÍ A USNADNĚNÍ STUDIA JAZYKŮ NA SU OPF VÁM KATEDRA CIZÍCH JAZYKŮ A KOMUNIKACE NABÍZÍ V ZS 2011/2012 MOŽNOST ABSOLVOVÁNÍ TĚCHTO JAZYKOVÝCH.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
“English Time“ – Angličtina s rodilým mluvčím v MŠ U Plavecké haly
 Poskytujeme všeobecné studium, některé studijní obory jsou zaměřeny na rozšířenou výuku angličtiny.  Patříme mezi gymnázia v Brně s nejdelší historií.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
HANDOUTS FOR CZECH-US SKYPE MEETINGS. * letních kempů * Různé zaměření (ziskové, neziskové, náboženské) * Tradice především na východním pobřeží.
Jazykové zkoušky City & Guilds YOUR PASSPORT TO SUCCESS.
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Přijímací řízení pro školní rok 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
Rekvalifikační zařízení: Mgr. Zbyněk Rybka
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Stav a vývoj vzdělávacích systémů v Evropě: cíle, směřování, indikátory Simona Pikálková Ústav pro informace ve vzdělávání Lisabonské cíle vzdělávání v.
1. Soukromá hotelová škola Ing. Věra Vyhnisová –
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
Program AKTION Česká republika - Rakousko spolupráce ve vědě a vzdělávání Fond pro podporu bilaterální spolupráce ve vzdělávání a vědě v terciárním sektoru.
Maturita 2015.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Learning English during summer? Martina Guzova 12 May 2011.
Světové dny mládeže. LOGO Koruna p. Marie Almudenské „M“ – Madrid, Maria Kříž – symbol křesťanství, logo Maria – rychlá a spolehlivá cesta ke Kristu Spontánní,
Konzervatoř a Vyšší odborná škola Jaroslava Ježka
Rámec kvalifikací VŠ vzdělávání Tomáš Fliegl, Odbor VŠ, MŠMT
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Česká asociace adiktologů
Zdokonalování systému celoživotního vzdělávání v oblasti pedagogické, psychologické a výchovné péče o děti se sociokulturním znevýhodněním Arteterapie.
B i o D a t G r o u p BIOMEDICÍNSKÉ INŽENÝSTVÍ V KONTEXTU NOVÉ LEGISLATIVY Jaromír Cmíral a), Lenka Lhotská b) a) Společnost biomedicínského inženýrství.
Legislativní prostředí
MěVG Klobouky u Brna.
„Víme, že jazyky jsou užitečné, ale...“ Pavel Kurfürst Ústav cizích jazyků Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
Úvod Proč studovat informatiku?
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 24. ledna Co u nás můžete studovat? Studijní obory na KBO 1.Bakalářské (bc.) 1.1. Učitelské1.2. Neučitelské 2. Magisterské.
LIGS University a €PA Praha, Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,
Obchodní akademie Neveklov se představuje 2 Obchodní akademie Neveklov.
Zkoušky pro účely udělení státního občanství České republiky
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ KATEDRA FRANCOUZSKÉHO JAZYKA A LITERATURY DNE 15. LEDNA 2011.
MATURITNÍ GENERÁLKA – MAG’10 ZAČÍNÁ 11. – 14. října 2010 Tisková konference MŠMT
Markéta Tomanová. Obsah Povinnosti Výhody (kurz)
„Pomáháme imigrantům stát se našimi spoluobčany.“ Příprava učitelů na výuku češtiny jako cizího jazyka Mgr. Lenka Pavelková, MSc. 1.
Vzdělávací portál eKabinet.cz a digitální obsah pro střední školy Ing. Richard Valenta
Stabilizace sektoru vyššího odborného vzdělávání MŠMT Odbor vyššího odborného a dalšího vzdělávání.
Tisková konference zahájení školního roku 2008/2009 MŠMT
Operační program Rozvoj lidských zdrojů Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Zprostředkující subjekt.
Zkoušky z jazyků a jazyková příprava do programu Erasmus+
Výtvarný tábor na koních
REFORMA MATURITNÍ ZKOUŠKY 2011
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Prezentační a komunikační dovednosti
Setkání kariérových poradců
REKVALIFIKAČNÍ ARCHIVNÍ KURZ
Školní vzdělávací program
Projekt VOV Ekonomická sekce jazyky
Transkript prezentace:

Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ nebo nechtějí studovat obor, který jim nevyhovuje

Jaký budu mít status? Všichni studenti JŠ Perfect English (maturanti) mají statut studenta Všechny sociální výhody (sociální a zdravotní pojištění, přídavky na děti, sleva v dopravě atd.) zůstávají zachovány Absolvování tohoto studia je certifikováno a uznáváno MŠMT ČR a všemi institucemi v ČR i v zahraničí

Co obnáší studium? Studium je rozděleno na 2 části – gramatiku a konverzaci V gramatice se zaměřujeme především na to, aby studenti zdárně vykonali zkoušku, na kterou se připravují. Systémem pravidelných testů zabezpečujeme vysokou úspěšnost u zkoušek V konverzaci se zaměřujeme především na komunikaci. Zdokonalujeme také poslech a porozumění. Četba a psaní je do výuky začleněno především formou domácích zadání. Vyšší pokročilosti se dozvídají o kultuře a společnosti v anglicky mluvících zemích

Jaké jsou pokročilosti? ZAČÁTEČNÍCI MÍRNĚ POKROČILÍ STŘEDNĚ POKROČILÍ (vstupní testy)

A jak denní studium probíhá ? 20 hodin týdně, pondělí – pátek: 8.30 – nebo – (s přestávkou) ve skupině cca 15 studentů výuka od září 2010 do června 2011 příprava na mezinárodní zkoušky KET, PET, FCE i na státní zkoušky kvalifikovaní a kvalitní učitelé (češi i rodilí mluvčí) v rámci studia probíhají neustále zkušební testy a simulace zkoušek pro studenty připravujeme společenský program - lyžařský zájezd, setkání, večírky atd.

Důležité informace akreditace MŠMT ČR - zařazení do vyhlášky Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy zajistí Vám statut studenta, tzn. získáte všechny obvyklé studentské slevy, výhody sociálního systému (rodičovské příspěvky, sociální dávky, důchody apod.) a hlavně zdravotní a sociální pojištění za Vás hradí stát.

Výhody pro studenty JŠ PERFECT ENGLISH možnost kombinace s němčinou, francouzštinou nebo španělštinou v navazujících hodinách možnost kombinace s výukou v odpoledních a večerních kurzech se slevou 10% možnost platit školné na splátky a to bez navýšení ceny možnost zakoupení učebnic v kanceláři za zvýhodněné ceny

Cena kurzu Kč (doba od 8.30 do 11.45) Kč (doba od do 15.15) cena je celková a k této ceně se již neúčtuje DPH Kurzovné je splatné i ve více splátkách, a to bez navýšení ceny! V případě přijetí na VŠ neplatíte žádné storno poplatky ! Při podání přihlášky do sleva 3000,- Kč Při podání přihlášky do sleva 2000,- Kč Při podání přihlášky do sleva 1000,- Kč

DESET DŮVODŮ, PROČ SI MYSLÍME, ŽE JSME JEDNI Z NEJLEPŠÍCH, A PROČ BY JSTE SI MĚLI VYBRAT PRÁVĚ NÁS: 1.VYSOKÁ SPECIALIZACE - ANGLIČTINA Od vzniku JŠ PERFECT ENGLISH (r. 1993) se specializujeme na výuku angličtiny 2.MNOŽSTVÍ ZKUŠENOSTÍ Na trhu nabízejícím jazykové vzdělání působíme již od roku 1993, což nás řadí mezi jedny z nejzkušenějších jazykových škol. 3.KVALIFIKACE A ODBORNOST VŠECH PRACOVNÍKŮ Každý pracovník JŠ PERFECT ENGLISH prošel náročným výběrovým řízením a za jeho/její kvalitu práce zodpovídáme. 4.VZDĚLÁVÁNÍ A NEUSTÁLÉ ZDOKONALOVÁNÍ 5.SOUSTŘEDĚNOST NA VAŠE POTŘEBY Přestože je dán závazný plán výuky, jsme flexibilní. 6.KONTROLA KVALITY 7.VYNIKAJÍCÍ UMÍSTĚNÍ A DOSTUPNOST UČEBEN 8.JSME VÁM VŽDY K DISPOZICI 9.VÍCE NEŽ PŘIJATELNÉ CENY 10.VÍTÁME VAŠE NÁZORY

Více než výuka angličtiny My všichni v PERFECT ENGLISH pevně věříme v to, že planeta Země je místem k žití pro všechny bez ohledu na národnost, barvu pleti, náboženské vyznání nebo to, jakým jazykem kdo mluví. Je to místo pro setkávání, navazování přátelství a radosti ze společnosti druhých lidí. Prostředí, kde není místo pro předsudky, rasismus či extrémní nacionalismus. Věříme v to, že národy na této planetě by se měly sjednocovat a ne rozdělovat. Oceňujeme krásu různosti a rozmanitosti lidí a národů. Angličtina je pro nás prostředek, jak k těmto ideálům přispět. Proto se věnujeme její výuce.

… a na závěr Vám přejeme hodně štěstí u maturity …