ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku 1983. Cílem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI MULTIMEDIÁLNÍ TVORBY „UMĚNÍ A MULTIMÉDIA“ INOVACE UMĚLECKY ZAMĚŘENÝCH STUDIJNÍCH PROGRAMŮ V OBLASTI.
Advertisements

Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
CASALC Review Odborný časopis České a slovenské asociace učitelů jazykových center na vysokých školách.
Začátek … Městská knihovna Sedlčany 1. červen 2001 – otevření knihovny v nových prostorách červen 2003 – první schůzka partnerů, narození Lukáška Potřeba.
CZ / /0314 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Neratovice 24. ledna 2014 Cestou přírodovědných a technických oborů napříč Středočeským krajem Stáž pedagogických.
Vedlejší specializace MARKETING (3MK)
POLYTECHNICKÁ VÝCHOVA A VZDĚLÁVÁNÍ V MŠ
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
RYTMUS, o.p.s – od klienta k občanovi
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
ŠPP Školní poradenská pracoviště Moravskoslezského kraje - východisko, koncepce - krajská síť a organizační struktura - metodika - vzdělávání
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
KLÍČOVÉ KOMPETENCE Lucie Hučínová Výzkumný ústav pedagogický v Praze
IVIG Praha, Odborná pomoc veřejných knihoven informačním a studijním centrům škol.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Klíčení Rosteme s dětmi Pionýrský program neformálního vzdělávání se zaměřením na děti se specifickými vzdělávacími potřebami.
Projekt Podpora učitelů ve zvyšování kvality jejich práce „PUČ“
Jak psát výstupní hodnocení E-learningový kurz, 5 lekcí Co má výstupní hodnocení obsahovat podle zákona, pravidla hodnocení, čeho se vyvarovat, posouzení.
Zdravá škola.
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
Rozvoj praktické výuky studentů psychologie sociální pedagogiky a poradenství: Shrnutí činnosti dvouletého působení Akademického centra poradenství a supervize.
PROJEKT HUMAN STEP Výroční konference NTS F,
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Komunitní a otevřená škola
Komunitní role knihoven. Komunití role knihoven je důležitá součást systému knihoven Koncepce rozvoje knihoven Priorita C -9, 10.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Program EU pro zaměstnanost a sociální inovace (EaSI)
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v JMK Integrovaná střední škola Sokolnice Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.00/
„ WORKSHOP „Terénní sociální práce v sociálně vyloučených lokalitách Moravskoslezského kraje – práce se závislými klienty“ Vyhodnocení a shrnutí výstupů.
Podpora vzdělávání na vysokých školách: Mezinárodní zkušenosti a doporučení Petr Pabian, Univerzita Pardubice, Telč, Podpora.
Projekt CHIPS Projekt k řešení sociálně-patologických jevů.
SOCIÁLNÍ FIRMA. Od roku 1990 usiluje o integraci osob s postižením do běžného života Podporuje: –bezbariérovou individuální dopravu, –služby osobní asistence,
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
CV FHS Fakultní setkání, Mgr. Karla Hrbáčková, Ph.D.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
N ÁRODNÍ CENTRUM BEZPEČNĚJŠÍHO INTERNETU „Nebezpečí číhá všude“ workshop Brno 2011.
VÝSTUPY Z DOTAZNÍKOVÉHO ŠETŘENÍ POTŘEB MATEŘSKÝCH ŠKOL A ZÁKLADNÍCH ŠKOL pro ORP ŠUMPER Mgr. Ivana Hanáková.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Zdravé MAS = aktivní a vzdělaný venkov Ing. Marta Krejčíčková, MAS Rozkvět zahrady jižních Čech Ing. Václav Kolář, MAS Blanský les – Netolicko, o.p.s.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Galerie - prostor pro zábavu i vzdělávání nabídka programů pro střední školy a možnosti spolupráce.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
„Multimediální vybavení ZŠ Dvorského“ Datum zahájení projektu: Datum ukončení projektu: Doba trvání projektu: 21,4 měsíce Celkové.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Komunitní školy - kulturní, vzdělanostní a prorodinná centra v malých obcích Mgr. František Eliáš.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
Galerijní animace na výstavách klasického a současného umění, příklady ze zahraničních i českých institucí. GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky, jaro.
 Závazný dokument pro předškolní pedagogy (mateřské školy, přípravné třídy základních škol) a pro zřizovatele vzdělávacích institucí (od )
Kraslice, – Úvod – několik slov o projektu … – Naladíme se … – Nadané děti – Ing. Petr Čavojský / Mgr.
Projekt Podpora práce učitelů - PPUČ
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Seminář pro výchovné poradce SŠ
Znevýhodněná mládež na prahu dospělosti – mezinárodní konference 13
Cíle, vize a obsah projektu PPUČ
Název projektu: Ve škole po škole
Konflikt, koření života
Metodická podpora projektu P-KAP krajskému akčnímu plánování
Karolína Hejduková GP3MP_MGP Metodika galerijní pedagogiky 2013
Polytechnické vzdělávání v praxi
Při technické univerzitě v Liberci
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

ArtParty uvádí

CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem CM je vytvářet novou hudbu a rozšiřovat přístup ke vzdělávání. Poskytuje mladým lidem příležitosti k tomu, aby mohli rozvíjet své dovednosti a talent. CM usiluje o to, pomoci umělcům propagovat multi – kulturní hudbu, vytvářet novou moderní hudbu a podpořit muzikanty a výtvarníky, kteří nestudovali na univerzitách.

ArtParty ArtParty je jedním z projektů londýnské neziskové organizace (Community Music ltd.). Jedná se o mezinárodní projekt mezi Českou Republikou, Maďarskem, Anglií a Norskem zaměřený na moderní hudbu a umění, financovaný ESF. Náplní je podpořit mladé muzikanty a výtvarníky z těchto zemí a vytvořit příležitost pro mládež z romských komunit.

ArtParty Projekt se skládá z hudebních kurzů a kulturních výměn mezi zmíněnými zeměmi. Snahou je podnítit v mladých lidech kreativitu, umožnit jim vzdělávání a povzbudit umělce k vzájemné spolupráci a seznamování se s novými věcmi. Záměrem je umožnit dětem z různých komunit rozvíjet jejich kreativitu a podnítit mladé talenty k objevování toho, co se děje v jiných zemích, k získávání mezinárodních kontaktů a rozvíjení dovedností díky školení.

ArtParty Projekt zahrnuje několik sfér: vzdělávání podpora umělců vytvoření dlouhodobého zázemí pro hudbu a výtvarné umění v podobě místních komunitních center Text a zpěv Zuzana Mirgová - nahráno v dílně hudebních technologií

Vzdělávání a)Hudební dílny pro mladé Jedná se zpravidla o dílny hudebních technologií, tj. vytváření vlastní hudby na počítači s možností nahrávat hlas a DJ-ingu. Podporují rozvoj kreativity, schopnost koncentrace a učení se, komunikace a práce ve skupině. b) Kurzy pro budoucí učitele Tento kurz je určen těm, kteří mají zájem o vyučování dílen hudebních technologií či DJ-ingu. Je důležitou součástí dlouhodobé strategie projektu, která umožní, aby měli mladí lidé k těmto kurzům přístup i po skončení projektu. CM nabízí kurzy v oblasti moderní hudby. ArtParty

Podpora umělců Součástí projektu je podpora začínajících umělců v podobě možnosti vystupovat či vystavovat, poskytnutí hudebního vybavení, prostoru pro práci, odborné konzultace apod. ArtParty

Komunitní centra Dlouhodobou strategií projektu ArtParty je vytvořit komunitní centra, která by se stala zázemím pro hudbu a výtvarné umění a fungovala by i po skončení projektu. bude poskytovat podporu nově vznikajícím projektům v podobě školení lektorů, organizace workshopů, přednášek o komunitní práci a pomoc s praktickým vedením centra. ArtParty