Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –
Advertisements

Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Spolupráce s mikroregiony
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Ing. Karel Havlíček – ředitel odboru příspěvkových programů
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Spolupráce a podpora mikroregionů v rámci Jihočeského kraje Brno – ÚÚR
Půjčky NNO v rámci grantového schématu „Podpora sociální integrace v Olomouckém kraji“ při SROP.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
1 Dotační řízení 2015 Středočeské fondy. 2 1.Základní informace pro žadatele 2.Struktura dotačních titulů Tematické zadání Rozpočty Středočeských.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
Středočeský kraj.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Investiční projekty. Vymezení žadatele-příjemce podpory Podnikatelské subjekty Podnikatelské subjekty  právnické osoby se sídlem nebo působností ve schváleném.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
ROP: FINANCE PRO VÁŠ INVESTIČNÍ ZÁMĚR Výroční konference Regionálního operačního programu Střední Morava Zlín, 8. září 2009.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
Seminář „DOTACE PRO KULTURNÍ INSTITUCE“ Dotační programy Královéhradeckého kraje v oblasti kultury v oblasti kultury.
Nová dotace pro jednotky sborů dobrovolných hasičů obcí v roce MINISTERSTVO VNITRA ČESKÉ REPUBLIKY Brig. gen. Ing. Drahoslav Ryba Generální ředitel.
Vodní hospodářství (2014–2016) Aleš Kendík náměstek pro řízení sekce vodního hospodářství
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Technika pro integrovaný záchranný systém plk.Mgr. Jaromír Lebeda.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Kotlíkové dotace v Olomouckém kraji Bc. Pavel Šoltys, DiS
Národní dotační programy
Vyhlášené programy v roce 2016/2017
Regionální operační program NUTS II Jihozápad
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
por. Ing. Antonín Bastl, OIZS HZS JMK
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
„B“ – Příspěvek na obnovu, zajištění a výchovu lesních porostů
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Besip Zlínského kraje Zlín,
Dotace pro jednotky PO SDH obcí Pardubického kraje
PROGRAMY PŘÍMÉ PODPORY V ROCE 2017
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Národní programy 2017 odbor regionální politiky duben 2017
Změny v soutěži Vesnice roku
Úvod: Pro rok 2018 vyčleněno ,- Kč
Transkript prezentace:

Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje

Přehled dotačních titulů 2007 Obnova kulturních památek Obnova staveb drobné architektury Dotace na kulturní aktivity v roce 2008 Program obnovy venkova Významné projekty Příspěvky do 20ti tisíc Příspěvky na podporu sportu Fond na podporu výstavby a obnovy vodohospodářské infrastruktury Program rozvoje cyklistické dopravy Opatření pro zvyšování bezpečnosti na pozemních komunikacích

Obnova kulturních památek v Olomouckém kraji 2004……………………………………7,790 mil. Kč 2005……………………………………7,554 mil. Kč 2006………………………………… 10,400 mil. Kč 2007………………………………….13,000 mil. Kč Základní podmínky: vlastník památky zapsané v Seznamu nemovitých kulturních památek Seznam je na 50% dofinancování z jakýchkoliv jiných zdrojů (motivace pro obce přispět na církevní stavby) Min. 200 tis.Kč, max. 500 tis. Kč, restaurování min.50tis.Kč Termíny: podání žádostí do na Odbor kultury a památkové péče, hodnocení v únoru a březnu, schválení v dubnu

Obnova staveb drobné architektury místního významu v Olomouckém kraji 2004………………………………………1 mil. Kč 2005……………………………………1,5 mil. Kč 2006……………………………………2,0 mil. Kč 2007……………………………………2,5 mil. Kč Základní podmínky: Vlastník kaple, křížku, apod. max. 50 tis. Kč Termíny: podání žádostí do

Dotace na kulturní aktivity v roce 2007 Nový dotační program Základní podmínky: Aktivita na území Olomouckého kraje Realizace v roce 2008 Objem prostředků cca 14 mil. Kč Termíny: podání žádostí do

Významné projekty Olomouckého kraje Základní podmínky: Jakákoliv fyzická či právnická osoba Oblasti mimo ostatní dotační tituly, mimořádné,… Formulář na Termíny:průběžně, max. do

Příspěvky do 20ti tisíc Základní podmínky: Jakákoliv fyzická či právnická osoba mimo obce a jejich příspěvkové organizace Mimo dotační tituly Termíny:průběžně, max. říjen 2008

Příspěvky na podporu sportu 2006……………………………………7 mil. Kč 2007……………………………………7 mil. Kč Program I – Podpora celoroční sportovní činnosti sportovních subjektů Program II – Podpora významných sportovních akcí v regionu Neinvestiční příspěvek Příjem žádostído

Program rozvoje cyklistické dopravy na území Olomouckého kraje V roce 2008 není vyhlášen v rámci krajského rozpočtu, Vyhlášena výzva v ROP na „bezmotorovou dopravu“

Oblast dopravy - opatření pro zvyšování bezpečnosti na pozemních komunikacích Základní podmínky: Příjemce příspěvku: obec Výše příspěvku až cca 66% (dle podílu majetku vlastníka) Termíny: Vyhlášení výzvyleden 2008 Příjem žádostí

Podpora na pořízení, rekonstrukci a nákup požární techniky jednotek SDH Základní podmínky: Příjemce příspěvku: obec JPO II a III celkem 3mil. Kč, JPO V 3mil.Kč Termíny: Vyhlášení výzvyúnor 2008 Příjem žádostí1.3. až Schválení

Děkuji za pozornost Ing. Pavel Horák 1. náměstek hejtmana