Ing. Jindřich Holec majitel firmy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prof. Ing. Ivo Vondrák, CSc.
Advertisements

Třebechovická slévárna a strojírna
LAO - průmyslové systémy s.r.o.
Nová inspirace pro Váš interiér
Výrobní závod Hajnice H.L.F. spol. s r.o. Hajnice 127
Kompletní sortiment injektážních zařízení, příslušenství, výrobků a materiálů pro technologie tlakových injektáží.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Záložní zdroje napájení pro ISP (Jak zálohujeme v RPSnet)
Prezentace prácí topenářské firmy Jiří Javdošňák - Vimperk
VYŘIZOVÁNÍ OBJEDNÁVEK
O společnosti Společnost KABELOVÉ BUBNY A BEDNY, s.r.o. byla založena 1992 Zabývá se převážně výrobou, opravou, výkupem a distribucí.
2 Informace o společnosti Výrobní program Certifikace Lisovna plastů Lisovna gumy Významní zákazníci Kontakty Kde nás najdete?
„ nová technologie vyšší produktivita příznivé ceny "
AKCENT TISKÁRNA VIMPERK S.R.O. Jan Syrovátka Jiří Hradský.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Váš komunikativní , flexibilní a spolehlivý partner
Prezentace nástrojárny BRANO SBU CS Rakovník
Prezentace Scapa. Scapa je vedoucí výrobce technických lepících řešení, zahrnující široké spektrum materiálů, speciálních lepících pásek, filmů a pěn.
OPERATIVNÍ CONTROLLING PERMANENTNÍ ZAJIŠTĚNÍ likvidity rentability tržní hodnoty firmy.
Anvis AVT s.r.o. Vsetín.
Hliníkový fasádní systém COTTA
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Zuzana Hauzírková Lucie Drbalová
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Form s.r.o. od roku 1991 česká privátní společnost 90 zaměstnanců
Vítejte. Vznik firmy Dovoluji si představit Vám, modelářům, novou firmu, která vznikla 1.dubna Firma vznikla spojením sil tří nadšenců, kteří nabízí.
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. ČLEN SKUPINY ÚJV Výzkumný a zkušební ústav Plzeň s.r.o. ČLEN SKUPINY ÚJV Obrusitelné.
Truhlářská firma Truhlářská firma, specializující se výhradně na zakázkovou výrobu nábytku, schodů a schodišť a dalších truhlářských výrobků jak z masivu,
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Textilní výroba pro automobilový průmysl, zakázková výroba Každá výroba potřebuje profesionály.
Wieland Lufttechnik GmbH & Co. KG, Německo. Vývoj společnosti Založeno 1959 panem Ulrichem Wielandem Závod v Erlangenu vybudován v roce 1970 První sací.
Talent marketingových komunikací
Partner úspěšných ve světě dotací. Dotacím opravdu rozumíme  Naše firma byla založena v roce 2011 profesionály s bohatou zkušeností v oblasti dotací.
Možnosti spolupráce studentů s TIC s.r.o. Bc. Daniel Vaněk Technologické inovační centrum s.r.o.
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
DOBROVOLNÁ CERTIFIKACE DĚTSKÉ OBUVI PhDr. Vlasta Mayerová Česká obuvnická a kožedělná asociace Praha,
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Naše činnost  Příprava staveb  Projektová činnost ve výstavbě  Komplexní řízení a realizace staveb  Koordinační činnost  Dodávka a montáže TZB  Dodávka.
STARTEK Profil společnosti Společnost STARTEK spol. s r.o. je výhradně česká soukromá strojírenská společnost, která vznikla roku 1996 jako nástupce původní.
INMOS Informační monitoring solventnosti Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS Bc. Zbyněk Dosoudil,DiS a kolektiv.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
SOLVIT efektivní řešení problémů na vnitřním trhu EU.
BIC Ostrava s.r.o. PODNIKATELSKÉ INOVAČNÍ CENTRUM Úspěšné příklady TTT v projektu BISONet Lukáš Gottesman, BIC Ostrava s.r.o , Praha.
Petr Štoček, SPZ, part 11 Strategie prodeje textilního zboží Ing. Petr Štoček LS 2005/ 2006 FT, TM3.
L O společnosti - Rodinná společnost Matějovský byla založena v první polovině 90. let - Více než 20 let je úspěšným výrobcem ložního povlečení a jedničkou.
Lisovací membrány Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi Národní ústav pro vzdělávání, školské poradenské zařízení.
Mladeč 132, Chudobín, Česká Republika
Prezentace společnosti PROFI REGAL s.r.o. Pro XXII. Valné shromáždění Sdružení tajemníků městských a obecních úřadů ČR 23. – 25. října 2011.
Logistický proces ve firmě Petr Hobža – Strážnické brambůrky SAP Business One Pavel Rumplík Obchodní ředitel.
IZOPOL DVOŘÁK s.r.o. 1 Sídlo společnosti: Podnikatelská ul. č.p. 1156/25, Plzeň Hlavní kancelář: Vilémovská 259, Dolní Poustevna Tel.: 412.
Spoje lisované Jde o poměrně novou instalační metodu potrubních nerozebíratelných spojů. V dnešní instalatérské praxi hojně využívanou. Autorem materiálu.
Asociace dodavatelů montovaných domů Dokument národní kvality pro dřevostavby Zasedání odborné sekce Rady kvality ČR "Kvalita v průmyslu a stavebnictví",
Transport Březen Měnírny MHD  Cegelec vyrábí a dodává zařízení pro měnírny MHD  Usměrňovače  DC distribuce  Naše výhody :  Vývoj, design, výroba,
Úspěšnou firmu tvoří kvalifikovaní zaměstnanci Hradec Králové EA Hotel Tereziánský dvůr
Zakázková výroba plastových a pryžových dílů
United Polymers, s.r.o. je česká firma (100% CZ).
Marketingový plán podniku
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Informace o společnosti
Akcent tiskárna Vimperk s.r.o.
Městské lesy Valašské Klobouky s. r. o.
Střední průmyslová škola a Střední odborné učiliště Uničov
Autorizovaný servis pro:
Informace o společnosti Přehled společnosti
Systémové řešení – Motivace a vzdělávání pedagogů aktivita Společně na trhu práce CZ /0.0/0.0/16_034/
Transkript prezentace:

Ing. Jindřich Holec majitel firmy GUMÁRNA MORAVA s.r.o. si Vám dovoluje představit firmu Ing. Jindřich Holec majitel firmy

- pokračujte libovolnou klávesou - Výrobní provoz 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

- pokračujte libovolnou klávesou - Představení firmy Gumárna Morava s.r.o. byla založena v polovině roku 2001 ve Zlíně. Cílem založení firmy bylo zhodnotit vědomosti a životní zkušenosti zakladatele firmy v oboru gumárenské výroby a poskytnout zákazníkům rychlé a kvalitní služby v tomto oboru. Pro rozšíření a zkvalitnění služeb byla v roce 2002 zřízena obchodní a poradenská kancelář pro oblast Čech a Prahy v Čelákovicích – Záluží 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

- pokračujte libovolnou klávesou - Příprava materiálu 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

- pokračujte libovolnou klávesou - Základní rysy výroby Firma pracuje systémem zakázkové výroby, převážně ve formách dodaných zákazníkem. Výroba technické lisované pryže je prováděna na klasických gumárenských lisech do velikosti 700x700 mm. Zpracováváme všechny dostupné a známé gumárenské kaučukové směsi na bázi NR, NBR, CR, SBR, BR, EPDM a další, včetně kaučuků silikonových a polyuretanových. Provádíme pogumování kovových i nekovových materiálů. Provádíme výrobu vysekávaných dílů z pryžových metráží od 1 do 6 mm. tloušťky materiálu. Zajišťujeme výrobu lisovacích forem a vysekávacích nožů za velmi příznivé ceny a v krátkých dodacích lhůtách. Poskytujeme bezplatnou poradenskou činnost v oboru gumárenské výroby, dle požadavků se zúčastňujeme vývoje nových výrobků. 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

Příprava výroby a lisovna 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

Použití našich výrobků Naše výrobky jsou určeny jak pro technické použití, tak i k ostatnímu využití podle požadavků zákazníka. Vyrábíme různé druhy těsnících elementů, silentbloků, „O“ kroužků, desek, vlnovců, membrán, řezaných těsnění, gumových i pogumovaných koulí, vysekávaných výrobků apod. Naše výrobky lze použít pro různé účely ve strojírenství, potravinářství, stavebnictví, plynárenství, ale i v ostatních oblastech průmyslu a obchodu. 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

Kontrola a opracování výrobků 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

- pokračujte libovolnou klávesou - Kontakty Vedení firmy - Zálešná IX - 3034, 760 01 Zlín Tel.: 777 171 533, fax.: 577 430 058 e-mail : gumarna.morava@worldonline.cz Obchodní a poradenská kancelář Čelákovice – Záluží Tel : 777 171 535, fax.: 326 994 540 e-mail : hanousek.kamil@seznam.cz 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -

- pokračujte libovolnou klávesou - Děkujeme Vám za čas věnovaný naší prezentaci a těšíme se na spolupráci a Vaši návštěvu našich středisek. Ing. Jindřich Holec 19.9.2002 - pokračujte libovolnou klávesou -