Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Informace o společnosti

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Informace o společnosti"— Transkript prezentace:

1

2 Informace o společnosti
Založení roku 1996 Okolo 600 zaměstnanců 4 výrobní lokace v ČR: Ostrov Nástrojárna, Lisovna kovů, Administrativa Šternberk Brusírna Sázava Lisovna plastů Ústí nad Orlicí VMK-CZ s.r.o. Automatizace Zahraniční závody FOREZ: FOREZ Oradea (Rumunsko) FOREZ BG (Bulharsko)

3 Produkce firmy je realizována ve třech hlavních výrobních oblastech
Výroba a prodej lisovacích nástrojů a forem Výroba kovových výlisků Výroba plastových výlisků Kombinovaná výroba – kovové výlisky zastřikované do plastů Vyráběné produkty jsou určeny převážně pro nejnáročnější trhy automobilového průmyslu. Na co jsme hrdí • Každé třetí auto vyráběné v Evropě má díly z FOREZ. • Díly od nás najdete také v autech Bentley Continental, Porsche Panamera nebo Audi R8. • Výrobní a skladovací prostory FOREZ jsou velké jako 5 fotbalových hřišť.

4 NÁSTROJÁRNA - Ostrov Specializujeme se na konstrukční zpracování, výrobu a oživení tvářecích nástrojů (střižných, tažných, ohýbacích a kombinovaných), forem pro vstřikování termoplastů i dvoukomponentních, měřicích přípravků, automatizací pro vstřikování plastů a náhradních dílů.

5 LISOVNA KOVŮ – Ostrov Výrobky u nás vznikají stříháním, ražením, tažením a ohýbáním, svářením (bodováním), závitováním a nýtováním. Zpracováváme materiály jako je ocel, pozinkovaná ocel, nerezová ocel, hliník, pájkou plátovaný hliník, oboustranně foliovaný hliník, mosaz, bronz a měď, jak galvanicky, tak žárově pocínované. Maximální tloušťka zpracovávaného materiálu do 4 mm a šíře 600 mm.

6 LISOVNA PLASTŮ – Sázava
Horizontální vstřikovaní Lisy Krauss Maffei, ENGEL a Battenfeld o uzavírací síle 30 – 600 t Výroba výrobků, které jsou například součástí: světlometů, benzínových čerpadel, turbodmychadel nebo zámků u dveří automobilů.

7 Naši zákazníci


Stáhnout ppt "Informace o společnosti"

Podobné prezentace


Reklamy Google