Maturitní otázka č. 21 Kristýna Kaňovská 4. A.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MS WORD II. ZÁKLADNÍ FORMÁTOVÁNÍ TEXTU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová. Materiál zpracován v rámci projektu.
Advertisements

Jak vytvořit prezentaci
Jak vytvořit dobrou prezentaci
Název: Než začneme s prezentací VY_inovace_32_VT6789_10 Oblast: Výpočetní technika Stručná anotace: Soubor základních pravidel, které by si každý měl uvědomit.
TVORBA MULTIMEDIÁLNÍCH PREZENTACÍ
Branislav Šturmankin GPJP
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_157_IT5 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Informační a komunikační technologie Předmět:Informatika.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
KANCELÁŘSKÝ BALÍK. KANCELÁŘSKÝ BALÍK je program, s jehož pomocí lze vytvářet PREZENTACE.
3MA381 PowerPoint - seznámení
MS Office PowerPoint 2007 Ing. Jaroslav Parma.
Zásady správné prezentace
PRAVIDLA PRO Tvorbu PREZENTACÍ
ŠTĚPÁN LÍSKOVEC, 4.A Prezentace. Principy úspěšné prezentace Vhodný styl pro příslušnou prezentaci S posluchači je nutné aktivně komunikovat Přednášející.
Obrázky poskytla firma Complex,
ÚPRAVA PREZENTACE předmětová komise VYT SPŠ Karviná.
PŘÍPRAVA A POSTUP PŘI TVORBĚ PREZENTACE
Power Point– úvod Ing. Bohumil Bareš.
Jak úspěšně prezentovat. Skladba publika Jaká bude skladba publika? Do jaké míry se účastníci orientují v dané problematice.
Jak na Prezentace? Power Point ZŠ Jiráskova Benešov
Dujková Michaela, 4.B Juřinová Nikola, 4.A. Stanovené cíle prezentace Upřesňující informace Shromáždění podkladů Stanovení hlavních bodů Grafické zpracování.
Hodnocení ústní prezentace Mgr. Petra Janečková šk. r. 2007/2008
Zásady práce s prezentacemi
Jak na prezentaci? Jakub Pazdera.
PowerPoint - seznámení Miroslav Lorenc. PowerPoint  K čemu a kdy použít?  Jaké jsou možnosti využití?  Alternativy?
Prezentujeme výsledky projektu Výpočetní technika.
Obhajoba maturitní práce
Zásady správné prezentace
Prezentace.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
VY_32_INOVACE_In 6.,7.18 PowerPoint - Zásady pro zpracování počítačové prezentace Anotace: Žák se seznámí se zásadami zpracování počítačové prezentace.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
INFORMATIKA 7 Velikost a styl písma III2 - I7- 15.
ZÁKLADNÍ ROZDĚLENÍ SOFTWARE
INFORMATIKA 7 Fonty písma
INFORMATIKA 7 Úprava dokumentu III2 - I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Účinná prezentace doc. PhDr. Růžena Lukášová, CSc.
INFORMATIKA 7 Formátování odstavce III2 - I7- 03.
Textový editor.  Sada formátování, pomocí které lze rychle změnit vzhled textu, tabulek, …  Základ pro tvorbu rozsáhlých dokumentů  Důležité pro tvorbu.
Nástroj pro prezentace
Elektronická prezentace Alžběta Srnová Brno Prezentace obsahuje Úvodní snímek Obsah - může být na druhém snímku Snímky Shrnutí– na závěr (pokud je nutno.
Prezentační dovednosti Michal Kindl. CÍL ŠKOLENÍ/PREZENTACE Seznámit se základními prezentačními dovednostmi, technikami a postupy používanými při tvorbě.
PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI
Jak přednášet o fyzice.
INFORMATIKA 7 Jak má vypadat textový dokument III2 - I7- 16.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_10.
Zásady tvorby prezentací Život jako leporelo, registrační číslo CZ.1.07/1.4.00/ Autor: Pavel Broža Datum: Cílové ročníky: 6. a 7.
Jak prezentovat Dana Hlaváčková.
DRP - prezentace Zásady, rady, typy, … 1DRP - prezentace/ Zásady, rady, typy,...
Prezentace Ing. Miluše Sedláčková.
PREZENTACE.
Nadpis prezentace – písmo „Calibri“ varianta Bold, velikost 28bodů, zarovnání na střed Jméno Autora Citát vázající se k projektu, není povinný. Písmo „Calibri“,
Jak pracovat s multimediálními prezentacemi Přednáší Mgr. Jaromír Kozel
PowerPoint zásady tvorby prezentací Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín VY_32_INOVACE_ICT_20 Open Office Zpracovala: Mgr. Květoslava Štikovcová Číslo projektu:
Informatika – Prezentace informací. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Prezentace informací.
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace Autor: Mgr
Škola Katolické gymnázium Třebíč, Otmarova 22, Třebíč Název projektu
Nástroj pro prezentace
Inf Prezentace informací
Zásady správné prezentace
Písmo v Adobe Photoshop
SOFTWARE II Aplikační software.
Informatika – Textový procesor Word 2010
ZÁSADY PREZENTACE Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je MGR. MILOŠ NYGRÝN.
Jak si připravit prezentaci
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Transkript prezentace:

Maturitní otázka č. 21 Kristýna Kaňovská 4. A

Zásady úspěšné prezentace stanovení cíle prezentace upřesňující informace shromáždění podkladů stanovení hlavních bodů grafické zpracování

Struktura textu heslovité body do odstavců stručný text odrážky Vzhled prezentace dostatečné velikosti bezpatkové písmo vhodná kombinace barev

Projev řečníka stát čelem k posluchačům výraz tváře oční kontakt s posluchači přirozenost tempo řeči Práce s hlasem mluvíme hlasitě, zřetelně mikrofon, mikroport… užívání pauzy

Zkratky Závěr prezentace řečník by měl : vysvětlíme před tím, než zkratku začneme používat (ne na konci prezentace) Závěr prezentace řečník by měl : vyzvat posluchače k diskusi nechat tazatele domluvit

Prezentační program Je to počítačový program, který umožňuje vytvořit prezentaci Dělí se na: Řízené Automatické Interaktivní MS PowerPoint, Open Office.org Impress, Adobe Reader

Základní technické vybavení projektory počítač

Laserové ukazovátko Interaktivní tabule