Allianz Mercury UNISEX a PRO ženy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU
Zákon č. 255/2012 Sb., o kontrole (kontrolní řád)
Dohled nad zadáváním veřejných zakázek v České republice
TEORIE ROZHODOVÁNÍ A TEORIE HER
Léčba křečových žil metodou ASVAL
Zákon o obětech trestné činnosti Tisková konference
Rozhodovací matice.
Hmotná nouze Mgr. Terezie Pemová.
Mateřská a rodičovská dovolená
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Matrika Věra Graplová, DiS.
Nový produkt RŽP-D Praha
Modelové příjmové situace rodin s malými dětmi při vstupu pečujícího rodiče na trh práce Robert Jahoda VUPSV, v.v.i.
Životní pojištění AMCICO AIG Life 2008
Aktuální vývoj v pojišťovnictví a jeho regulaci
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_17_GRAMOTNOST Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
Pojistné systémy 5. hodina. Pojištění pro případ smrti - trvalé Předpokládejme, že se osoba pojistí pro případ smrti kdykoli – není sjednán maximální.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Ochrana osobních údajů při poskytování informací
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. dubna 2013.
Podpora v nezaměstnanosti
Úsporná opatření v působnosti MPSV a daních z příjmů.
Daňová reforma - reformní novela 2013 JUDr. Radim Boháč, Ph.D
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 24. března 2014.
Mgr. Ing. Drago Sukalovský, starosta města Kuřimi
Sociální reforma 2011 Státní sociální podpora  Rodičovský příspěvek  Příspěvek na bydlení  Posuzování zdravotního stavu dětí  Sankce za neplnění povinné.
Generali pojišťovna Penzijní připojištění se státním příspěvkem.
POJIŠTĚNÍ Základní pojmy Rizika a změny v rozpočtu domácností Typy pojištění Pojišťovna.
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
Sociální událost Mgr. Terezie Pemová.
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Proč potřebujeme nákupčí zdravotní péče MUDr. Pavel Hroboň, M.S.
VY_62_INOVACE_1_2_07 Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Zajištění rizik.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Nové směry v úvěrovém pojištění EGAP Nové směry v úvěrovém pojištění EGAP Ing. Pavol Parízek.
Právo sociálního zabezpečení J.Kožiak. Předmět úpravy  Pojem Právní odvětví, které upravuje pomoc občanům v tíživé společenské situaci z veřejných zdrojů.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
PŘEDNÁŠKA NEMOCENSKÉ POJIŠTĚNÍ II.. Osnova přednášky Výše dávek nemocenského pojištění  denní vyměřovací základ  rozhodné období  redukční.
Epidemiologie inkontinence
Léčiva u vzácných onemocnění (v kontextu dalších informací) PharmDr. Josef Suchopár Infopharm, a.s. Praha,
Hodnotová nabídka Hypotéky České pojišťovny Proč hypotéka s ČP?
Tomáš Rozsypal, A09N0169P, obor Finanční informatika a statistika.
1 UNIQA slaví 15. výročí působení v ČR Slavíme narozeniny ! Ale dárky dostanete Vy a Vaši klienti !
Boj s rasovou diskriminací: Workshop pro instituce občanské společnosti v České republice.
Oblasti úpravy pracovního práva 1. Volný pohyb osob (pracovníků) 2. Rovné zacházení a boj s diskriminací 3. Pracovní podmínky 4. Ochrana zaměstnanců 5.
INVALIDITA JAKO SOCIÁLNÍ UDÁLOST
Analýza pojistného trhu životního pojištění
Jana Leciánová Gymnázium Uherské Hradiště, 2013
Sociální zabezpečení v EU Základní zásady, osobní a věcný rozsah.
OPTIMALIZACE POJISTNÉ OCHRANY V POJIŠTĚNÍ OSOB Autor práce: Ing. Miroslav Čechmánek Vedoucí práce: Ing. Svatopluk Nečas, Ph.D.
Rovné zacházení a zákaz diskriminace v zaměstnání a povolání BEV802K přednáška č JUDr. Jana Komendová, Ph.D.
Produkty Úrazové pojištění SKLÁDAČKA. 2 doživotní úrazový důchod – jedinečné riziko na trhu v ČR! trvalé následky – velmi strmá progrese! věk nerozhoduje.
Proč by měl dát zaměstnavatel šanci pracovat člověku po ukončení léčby aneb legislativou dané motivační nástroje Hana Potměšilová 23. října 2015, PRAHA.
Úrazové a další doplňkové pojištění v rámci pojištění osob Marián Belko Petr Slezák.
1 Mgr. Ing. Bc. Radek Neděla. Odpovědnost za škodu Odpovědnost zaměstnavatele = objektivní; předpoklady vzniku: - vznik škody, - protiprávní jednání nebo.
Pojištění odpovědnosti za škodu při výkonu povolání a zájmové činnosti Soňa Jarošová Lukáš Klemensevič.
Pojišťovnictví Pojišťovnické & pojistné právo
Generali – BELLA VITA.
CESTOVNÍ POJIŠTĚNÍ základní informace ke smlouvě
Active Life Rychlé představení… Rizikové životní pojištění
Důchodové pojištění a jeho produktové modifikace
Jak počítá analyzátor - výdaje
Transkript prezentace:

Allianz Mercury UNISEX a PRO ženy červen 2012 2012 rok příležitostí

1 2 Obsah 3 UNISEX : jednotné podmínky pro muže a ženy Pojištění PRO ženy 3 Extranet pro OVB © Copyright Allianz

UNISEX: jednotné podmínky pro muže a ženy © Copyright Allianz

Co se stane 21.12.2012? Ženy půjdou spát a ráno se vzbudí o 6 let starší, zatímco muži omládnou NEBO © Copyright Allianz

Proč se tolik hovoří o pojištění z pohledu mužů a žen? 21. 12. 2004 Na základě směrnice Rady 2004/113/ES (s účinností od 21. 12. 2004) se zavádí rovné zacházení s muži a ženami v přístupu ke zboží a službám a jejich poskytování. 1. 3. 2011 Soudní dvůr Evropské unie stanovil, že výjimka je s účinností od 21. 12. 2012 neplatná (na základě stížnosti belgického Sdružení na ochranu spotřebitelů Test-Achats). Od 21. 12. 2012 se uplatňuje pravidlo stejného přístupu k oběma pohlavím, pojišťovny nemohou stanovovat rozdílné pojistné pro muže a ženy na základě pohlaví. 1. 1. 2009 1. 1. 2011 1. 1. 2013 1. 9. 2009 Transpozice směrnice do právního řádu byla provedena zákonem o rovném zacházení a o právních prostředcích ochrany před diskriminací (anitidiskriminační zákon). Je ponechána výjimka: pojišťovny mohou ponechat přiměřené rozdíly ve výši pojistného a poj. plnění pro muže a ženy, je-li pohlaví určujícím faktorem při hodnocení rizika založeném na příslušných a přesných pojistně-mat. a stat. údajích. Juliane Kokott © Copyright Allianz

Potvrzeno: muži a ženy se liší! © Copyright Allianz

V současné době pro ženu ve věku 30 let v Allianz Mercury platí: Jaké bude mít rozhodnutí dopad na pojištění? V současné době pro ženu ve věku 30 let v Allianz Mercury platí: Příklad: žena ve věku 30 let si uzavřela smlouvu do 60 let Dnešní podmínky: smrt PČ klesající 2 mil. Kč a smrt PČ konstantní 0,5 mil. Kč, TNU1 0,5 mil. Kč, ZN3 0,3 mil. Kč, DOU1 250 Kč, SU1 0,5 mil. Kč, NU2 500 Kč, ZP2). Pojistné na hlavní složku zvoleno tak, aby plnění při dožití při uvažovaném výnosu 5% cca 183 tis. Kč (nyní 500 Kč, po zvýšení ceny 617 Kč měsíčně) Pojištění pro případ Výhodnější cena o úmrtí 50 % úmrtí v důsledku úrazu 40 % trvalých následků úrazu 27 % závažných nemocí 26 % denní odškodné 21 % hospitalizace úrazem 33 % Současné pojistné 865 Kč Pojistné po 21. 12. 2012* 1 083 Kč Úspora za 30 let 78 480 Kč *) Výpočet pojistného po sjednocení sazeb je založen na expertním předpokladu, že unisex sazby budou rovny 75 %*sazba pro muže + 25 %*sazba pro ženy. Skutečný stav v roce 2013 se od toho předpokladu může lišit a bude různý u jednotlivých pojišťoven a rizik. Smlouvy uzavřené do 20. 12. 2012 budou mít výhodné podmínky pro ženy na sjednané krytí po celou dobu trvání pojištění. © Copyright Allianz

Nová smlouva uzavřena do 20.12.2012 včetně: Kdy se pro ženy uplatní výhodnější a kdy již jednotné ceny? Výhodné podmínky platí po celou dobu trvání smlouvy Nová smlouva uzavřena do 20.12.2012 včetně: Nová smlouva uzavřena od 21.12.2012 Prodloužení pojistné doby (na žádost) po 21.12.2012 Budoucí zvýšení pojistného / PČ po 21.12.2012 Přidání připojištění na všech smlouvách po 21.12.2012 © Copyright Allianz

Proč je Allianz Mercury nejlepší volbou pro ženy? Pojišťovna - produkt Speciální poj. pro ženy Přátelské podmínky v těhotenství Levnější úraz. poj. Nejširší asist. služby Allianz Mercury ✓ PČS - Flexi x Uniqa - RŽP+D ČSOB poj - Forte AXA - Kumulativ ČP - Diamant ČPP - Evoluce Koop - Perspektiva AEGON - VIA Údaje k 1.3.2012 © Copyright Allianz

Allianz Mercury _ Pojištění PRO ženy © Copyright Allianz

Pojištění PRO ženy je unikátní produkt na českém trhu, který je ženám vytvořen na míru. PRO ženy (nejen) + závažná onemocnění Pojistná částka PČ ½ ZN (max. však 500.000 Kč) Pojistná událost Stanovení diagnózy, provedení lékařského výkonu nebo provedení operace © Copyright Allianz

PRO ženy (nejen) Pojištění PRO ženy Připojištěním kryjeme každé období života ženy (nejen) PRO ženy (nejen) Těhotenské, porodní a poporodní komplikace; Závažná postižení narozeného dítěte Nádorová onemocnění Plastické operace Nemoci - osteoporóza, revmatoidní artritida © Copyright Allianz

PRO ženy (nejen) Pojištění pro ženy Těhotenské, porodní a poporodní komplikace Např.: mimoděložní těhotenství embolie chirurgické odstranění dělohy hluboká žilní trombóza krvácení po porodu s poruchou srážlivosti Závažná postižení narozeného dítěte Např.: Downův syndrom, spina bifida (rozštěp páteře), pištěl nebo zúžení jícnu aj. Úmrtí rodičky (při porodu nebo jeho následkem) © Copyright Allianz

PRO ženy (nejen) Pojištění pro ženy Těhotenské, porodní a poporodní komplikace Co to způsobuje: rizikové těhotenství – ohrožení plodu, ohrožení matky v případě např. mimoděložního těhotenství po porodu – komplikace u maminky (trombóza) po porodu – vrozené komplikace miminka často ztráta nebo narušení partnerského vztahu Unikátní, cenově velmi dostupné 96 % mužů v případě narození postiženého dítěte z rodiny nebo vztahu odchází =) maminka tak řeší finanční zajištění Allianz Mercury přináší: peníze na okamžitou intenzivní léčbu peníze na speciální léčbu a péči žena je finančně v klidu, má jistotu hmotného zabezpečení © Copyright Allianz

PRO ženy (nejen) Pojištění pro ženy Nádorová onemocnění Např.: rakovina děložního čípku, rakovina prsu, rakovina vaječníků aj. Plastické operace Např.: plastika nebo rekonstrukce prsu transplantace kůže v obličeji z důvodu úrazu aj. © Copyright Allianz

PRO ženy (nejen) Pojištění pro ženy Nádorová onemocnění, plastické operace Co to způsobuje: těžký společenský handicap ztráta nebo omezení zaměstnání a uplatnění ztráta sebedůvěry, sebehodnocení (psychická újma) často ztráta nebo narušení partnerského vztahu Allianz Mercury přináší: dostatek peněz na dodatečné kosmetické úpravy a péči návrat do života, zaměstnání, společnosti znovunabytí sebedůvěry =) pozitivní ovlivnění vztahu © Copyright Allianz

PRO ženy Pojištění PRO ženy Nemoci Např.: osteoporotické zlomeniny revmatoidní artritida Osteoporóza – po 50. věku ženy je to 7x vyšší riziko než u mužů © Copyright Allianz

PRO ženy Pojištění PRO ženy Nemoci – osteoporóza, revmatoidní artritida Co to způsobuje: vysokou bolestivost, ztrátu hybnosti kloubů náchylnost k úrazům vysoké náklady na léčbu a rehabilitaci Allianz Mercury přináší: dostatek peněz na léčbu a rehabilitaci peníze na rekvalifikaci udržení dosavadní kvality života osobní komfort (mám-li dost peněz, netrpím pocitem viny za svou nemoc) Osteoporóza – po 50. věku ženy je to 7x vyšší riziko než u mužů © Copyright Allianz

Podpora prodeje Pro klientky Pro vás © Copyright Allianz

UNISEX a PRO ženy © Copyright Allianz

Kde najdu materiály a podrobné informace? Pojistné podmínky k produktu Mercury Allianz Extranet (www.allianz.cz/ovb) složky: Aktuality a Produktové materiály © Copyright Allianz

Allianz Extranet pro OVB www. allianz Allianz Extranet pro OVB www.allianz.cz/ovb, jméno: OVB, heslo: myAllianz2011 © Copyright Allianz

Děkujeme za pozornost