Představujeme službu Samepage

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Zoner Foto Studio Bohumil Bareš.
Využití cloudových služeb ve školství
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
Microsoft 4. Windows Live Messenger. Co je to Messenger ? Nástroj pro komunikaci s přáteli Textová komunikace formou chatu Videokomunikace přes.
Microsoft 5. Windows Live Essentials. Co je Windows Live Essentials ? Balíček moderních aplikací Dostupný zdarma V českém jazyce Další vývoj.
Jak vzniká mobilní stránka Seznamu
Windows 8 ZMVS. Windows 8 Nové 3D uživatelské rozhraní s kódovým názvem Wind. Nové uživatelské rozhraní bude požadovat minimálně 170MB video paměti a.
1 Small Business Windows XP Professional Platforma pro zpracování zpráv (Messaging Platform) 6 září, 2001.
Základy práce s počítačem – lekce V. Zvyšování IT gramotnosti zaměstnanců vybraných fakult MU.
Small Business PC: Windows Vista Business and Microsoft Office Professional 2007 Jméno prezentátora Datum.
Tutorial Zobrazení článku na EBSCOhost rozhraní
Virtuální lektor? Miroslava Dvořáková Jiří Votava.
Technologie pro CI. Od technologií pro CI vyžadujeme především funkce vyhledávání v rozsáhlých databázích na základě libovolných dotazů, propojování a.
Přínosy a druhy počítačových sítí. Jednou z nejvýznamnějších technologií používaných v oblasti výpočetních systémů jsou již řadu let počítačové sítě.
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
HELPDESK Pomoc uživatelům s jejich IT problémy a zefektivnění práce servisních techniků.
Palatinum Excellence Software na řízení firmy. 1.Proč Software Excellence 2.Představení Software Excellence 3.Jak zavést do praxe Obsah Prezentace.
M-Cloud.cz Groupwarové řešení pro malé a střední podniky.
Tutoriál eKnihy ~ Stahování
Jako intranet Bc. Jan Beneš. Intranet - obecná funkcionalita  sdílení dokumentů  diskusní fórum  databáze kontaktů  novinky a aktuality  firemní.
Tutoriál Vlastní složka My EBSCOhost
Relační databáze.
ICQ. Co je ICQ? ICQ je nejpoužívanější a nejpopulárnější komunikační program. ICQ je zkratka slangového výrazu „I seek you“ (hledám tě). Slouží ke komunikaci.
Google Apps Kateřina Macháčková EU peníze školám Základní škola Stříbrná Skalice, Na Městečku 69,
Sdílení obsáhlých souborů na webu Výpočetní technika.
Typy elektronické komunikace
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Výměnný pobyt Proces přípravy Výpočetní technika.
Využití sociálních sítí k rychlému přenosu informací Mgr. Jan Vetchý Mediální konzultant, společnost SOVA NET, s.r.o
Prezentace vznikla za podpory projektu Vzájemným učením - cool pedagog 21. století (CZ.1.07/1.3.00/ ), který je spolufinancován Evropským sociálním.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Mobilní kancelář (…nejen pro velké firmy) Vladimír Wojnar Microsoft Solutions HP.
Vítá vás PowerPoint Nádherné prezentace navrhnete a předvedete snadno a s jistotou.
2OP381 Manažerská informatika 1
Zálohování a posílání fotografií Hrušková Markéta.
Docs.google Barbora Janečková 3MA381. Osnova Docs.google - obecně Funkce Využití pro týmovou spolupráci Další produkty společnosti Google.
Disk Google. Google disk umožní uložení až 15 GB souborů zdarma, přístup k nim odkudkoliv, a spolupracovat s ostatními soubory můžeme na disk nahrát 0tevře.
Zálohování fotografií
Ivana Topolová VŠE v Praze
Google Apps Martin Kotlík Brno, 12. květen 2015 Cloudová řešení 1.Cloudové řešení Apple 2.Cloudové řešení Microsoft 3.Cloudové řešení Google.
Ondřej NOVODVORSKÝ Ředitel pro malé a střední fimy Microsoft MALÁ MOBILITA: NEVYUŽITÁ PŘÍLEŽITOST I BRZDA RŮSTU MSP V ČR.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
© 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Přidání kontaktu Seznam kontaktů vám zjednodušuje komunikaci a umožňuje zjistit stav a kontaktní.
Digitální portfolio Dominik Fellner Důvody a cíle: -Všichni máme přirozenou potřebu uchovávat a předávat svou historii a poznání. -Způsoby,
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
 nejvíce využívaná služba internetu založená na www stránkách  poskytuje virtuální informační prostor, přístupný pomocí prohlížeče  výhodou www stránek.
internet věcí Vzájemné propojení věcí přes Internet nebo Bluetooth Internet of Things (IoT)
Provázanost mobilní reklamy s webem Tomáš Košťál … najdu tam, co neznám !
© KAM po Česku.  200 ks oboustranných materiálů (A3)  50 ks oboustranných materiálu (A4)  200 ks vizitek IC  2 samolepky s QR kódem  200 ks lístkových.
Dynamica, a.s. Boris Bělousov Intranet MMHK. 6 přínosů pro pracovníky úřadu Projekt implementace Názory z úřadu Mgr. Denisa Netolická, vedoucí odboru.
 Jak zaměstnanci tráví pracovní dobu?  Zneužívají vaši techniku k vlastnímu podnikání?  Tisknou soukromé dokumenty?  Vynášejí interní data ke konkurenci?
Dotkněte se inovací OP VK 51 CZ.1.07/1.3.00/
Cloud computing a ukládání dat Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastInternetové technologie, programování Datum.
Název šablony: ICT2 – Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací oblast dle RVP:Základy výpočetní techniky Okruh dle RVP:Počítačové sítě.
Operační systémy Zpracovala Anna Macháčková.
Mobilní telefony a tablety
NÁZEV ŠKOLY:SOŠ Net Office, spol. s r.o. Orlová Lutyně
SOFTWARE Operační systémy.
Inf Bezpečný počítač.
Efektivnější schůzky Děkuji vám, <jméno>.
CHARAKTERISTIKA INTERNETU
5 tipů pro zjednodušení práce
WORKSHOP Metody práce s informacemi v online prostředí
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Stanislava Andršová Josef Vlach
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Internetové služby – Disk Google Číslo DUM: III/2/VT/2/2/36 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická.
v PowerPointu 7 možností spolupráce Upravujte prezentaci s kolegy
Transkript prezentace:

Představujeme službu Samepage Pracujte společně, pracujte lépe.

Samepage Služba Samepage umožňuje členům týmu vzájemně komunikovat a pracovat na společném obsahu, čímž zefektivňuje týmovou spolupráci Snadno vytvářejte internetové stránky pro projekty, úkoly, události a obchodní procesy Zveřejňujte na stránkách text, soubory, obrázky, úkoly, kalendáře, videa a další obsah Sdílejte stránky se svým týmem a přistupujte na ně přes web či mobilní zařízení Službu zajišťuje společnost Kerio Technologies, přední světový poskytovatel softwaru v oblasti bezpečnosti a komunikace s více než 60 000 firemními zákazníky na světě

Kdo využívá službu Samepage?

Hlavní výhody služby Samepage Vše na jedné stránce Klíč ke zjednodušení týmové práce... Proč je služba Samepage tak efektivní? Protože máte své sdílené soubory, kalendáře, úkoly a další nástroje pro podporu spolupráce na stejné stránce jako svůj tým a jejich konverzaci. Snadno tak zajistíte synchronizaci obsahu i spolupracovníků. ----------- Firemní procesy Zvládejte vše – a lépe. Ať už se zabýváte čímkoli - odhady obchodního obratu, plánováním událostí, vyúčtováním výdajů, technickými specifikacemi, politikou řízení lidských zdrojů, přípravou akcí či marketingovými kampaněmi – služba Samepage vaši práci usnadní. Vytvořte pro svůj tým internetové stránky, na kterých budou mít všichni přístup k aktuálním informacím – a vše půjde jak po másle. Sdílení souborů Online přístup z jakéhokoli zařízení Je příjemné vědět, že bez ohledu na to, jak často členové týmu soubory aktualizují, vždy je najdete bezpečně uložené na stejném místě – a nezáleží na tom, kde se právě nacházíte, ani jaký prohlížeč používáte.

Obsah a kontext na jedné stránce Sdílení souborů online je ještě efektivnější, pokud soubory obklopíte konverzacemi a dalšími souvisejícími informacemi o projektu. Spojte soubory s komentáři členů týmu, obrázky, úkoly, texty, kalendářem a videi – vše na jedné stránce, kterou může sdílet celý tým.

Sdílejte obsah se správnými lidmi Vytvářejte stránky a skupiny stránek pro jednotlivá oddělení a projekty. Upravte strukturu tak, aby vyhovovala vaší společnosti. Snadno obsah organizujte a umožněte jeho prohledávání a sdílení s těmi správnými lidmi.

Služba Samepage pro mobilní zařízení S pomocí služby Samepage zůstanete ve spojení se svými týmy i na cestách. Prohlížejte si stránky, přistupujte k souborům a sdílejte své názory i mimo kancelář prostřednictvím notebooku, tabletu nebo chytrého telefonu, a to buď přes web nebo prostřednictvím aplikace pro systém iOS.

Sdílejte a sledujte komentáře Rychle na stránky přidávejte komentáře a sdílejte své nápady a názory na soubory, kalendáře, úkoly, videa a další obsah. Reagujte na komentáře ostatních nebo jediným kliknutím zahajte vlastní diskusi.

Zůstaňte v obraze díky „Novinkám“ Díky Novinkám uvidíte všechny komentáře ze svých oblíbených stránek na jednom místě. Vytvoříte si tak vlastní pohled na nejnovější konverzace a aktualizace z několika projektů či oddělení, které jsou pro vás důležité. Komentáře z Novinek si též můžete nechat zasílat do e-mailové schránky.

Sdílení souborů ve službě Samepage – lepší než jiná úložiště Sdílení souborů ve službě Samepage je lepší než u Dropboxu či Boxu Ve službě Samepage můžete sdílené soubory obklopit kontextem, aby členové vašeho týmu přesně věděli, co se kolem nich děje. Soubory můžete upravovat online a automaticky je synchronizovat s celým týmem i se svým stolním počítačem. Služba Samepage uchovává historii souborů, takže slouží jako stroj času pro dokumenty. Tato funkce je nepostradatelná, pokud se potřebujete vrátit k předchozí verzi souboru. Sdílejte soubory s kýmkoli, stačí jen příslušnému uživateli zaslat odkaz. Odkaz se nezmění ani po opakované úpravě souboru. Umožněte členům svého týmu, aby si na počítačích synchronizovali knihovnu souborů. Dojde-li ke změně na jednom počítači, automaticky se aktualizují i soubory na ostatních počítačích.

Vyzkoušejte si službu Samepage zdarma Zaregistrujte se na www.samepage.io