Každodenní péče o ženská prsa je důležitá pro zdraví mužů. K tomuto závěru došli vědci dlouhodobým výzkumem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ZVÝŠENA HLADINA CHOLESTEROLU
Advertisements

Lidské tělo v číslech a pod mikroskopem
Lněné semínko, jak ho možná neznáte
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Zdravotní politika v éře globalizace
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.12 Anotace: Prezentace je zaměřena na obohacování slovní zásoby slovy jednoznačnými, mnohoznačnými a citově zabarvenými. V závěru.
CZ.1.07/1.4.00/ VY_32_INOVACE_ 564_VyZd9 Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast: Člověk a zdraví Předmět: Výchova ke zdraví.
MEDITACE SAHADŽA JÓGY.
Automatická prezentace Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
STEROIDNÍ ANABOLIKA.
Pozornost, vědomí Škola:
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
TRANSPLANTACE LEDVIN.
SUROVINY 3. ročník oboru Cukrář, Pekař třída CP3 153, Ing
Jak v přírodě rozbřesk, dny a noci plynou – tak i v životě člověka po narození pokračuje dětství, mládí, dospělost a stáří. Připrav se na to!
VÝŽIVA V PREVENCI NÁDOROVÝCH ONEMOCNĚNÍ
PŘIROZENÁ ANTIKONCEPCE
Hudba ABBA, Money, Money, Money Představte si, že Vám banka otevře účet s €, přitom je potřeba dodržet jen 2 pravidla.
Voda je zdravá.. Co je to voda Voda je tekutina, která se dá pít, ohřát, zchladit, a naše firma zkoumá: proč a jak U nás se neříká voda ale H 2 O, což.
Vznik lidského myšlení Filip Bordovský. Vznik lidského myšlení Rozum, neboli schopnost myslet se u lidí vyvinula na základě velkého množství faktorů:
Lidské plíce. Lidské plíce Venkovní znečištění vzduchu 1. Znečištění vzduchu Výfukové plyny automobilů, průmyslové emise,venkovní.
Charakteristiky zdravé komunikace
RYBY A LIDSKÉ ZDRAVÍ Vliv konzumace rybího masa na nemocnost a úmrtnost na koronární nemoc srdeční Robert Žižka, Společnost Prameny zdraví.
CIVILIZAČNÍ CHOROBY 8. ROČNÍK
Mám dost 3.tisíciletí, protože: 1 ) Ptám se svých kolegů vedle u stolu em, zda mají chuť jít na pivo a oni odpoví em‚ O.K. Dej mi ještě.
Už mám dost třetího tisíciletí Protože……... 1) se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnnou troubu.
Mám dost 3.tisíciletí, protože:. 1) Se pokouším zadat své heslo i na mikrovlnou troubu…
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
. CIVILIZAČNÍ CHOROBY.
EU PENÍZE ŠKOLÁM Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: 585.
Název Nebezpečí kouření
ZŠ A MŠ BOHUMÍN TŘ. DR. E. B ENEŠE 456 OKRES K ARVINÁ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Digitální učební materiály ŠIII/2 VÝCHOVA KE ZDRAVÍ.
VY_32_INOVACE_9C1 NEMOCI A JEJICH PREVENCE
Downův syndrom ( genetické choroby člověka )
Homosexualita zvířat.
Cesta k udržení mobility a soběstačnosti seniorů
Sexualita uživatelů pervitinu a Subutexu
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Didaktická část diplomové práce
Cholesterol skrytý nepřítel vašeho srdce. Cholesterol – skrytý nepřítel Jednoduchou krevní zkouškou lze zjistit, zdali vaše hladina cholesterolu je normální,
.
ZAŘÍZENÍ KARDiVAR a HeartVue pro DIAGNOSTIKU NERVOVÉHO, HORMONÁLNÍHO a IMUNITNÍHO SYSTÉMU Jan Michael Kubín Jde o lékařská zařízení zabývající se - VZNIKEM.
1 26. září 2016 Svaz léčebných lázní ČR Specifika lázeňské léčby dětí a dorostu prim. MUDr. Jana Rydlová, Vedoucí lékařka dětských léčeben, Lázně Luhačovice,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_32_INOVACE_21_19 Název materiáluMetodický.
KREV – OBĚHOVÁ SOUSTAVA - tělesná tekutina, která u zdravého dospělého člověka tvoří 7 % tělesné hmotnosti (asi 5 litrů) - krev se neustále obnovuje, každý.
Organizace Screeningových Programů z Pohledu MZ ČR Josef Vymazal Poslanecká sněmovna září 2015.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
PLAVÁNÍ V KONDIČNÍCH PROGRAMECH Lekce č. 26 Irena Čechovská Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem, státním rozpočtem České republiky.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
CO JE TO DIABETES A JEHO KOMPLIKACE CO JE TO DIABETES A JEHO KOMPLIKACE _________________ Terezie Pelikánová Centrum diabetologie IKEM Praha.
Srovnání kouření marihuany a tabáku Kouření tabáku i marihuany představuje významné zdravotní riziko.
PREVENCE ŠKODLIVÝCH ÚČINKŮ KONZUMACE ALKOHOLU Bohumil Fišer Simon Jirát.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_09_Výchova ke zdraví TEMA: Denní režim ČÍSLO.
Prohlížet si ženská prsa je zdravé pro muže a prodlužuje jejich život. Bylo to publikováno ve studii německých výzkumníků.
Prevence onkologických onemocnění – rakovina děložního čípku
PÉČE O ZDRAVÍ Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Otužování.
Jediná dobrá rada, kterou skutečně letos potřebujete:
Prof. MUDr. Jan Škrha, DrSc. Česká diabetologická společnost
Diagnostické zařízení KARDiVAR měříme aktivity na nervovém a hormonálním systému a stav adaptačních mechanismů organismu Jan Michael Kubín Je to diagnóza.
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
sites.google.com/site/vondrakovalidsketelo
Geometrická posloupnost
Fitness náramky Tadeáš Kundera,
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
3.TISÍCILETÍ.
Transkript prezentace:

Každodenní péče o ženská prsa je důležitá pro zdraví mužů. K tomuto závěru došli vědci dlouhodobým výzkumem.

Vědci zjistili,že muži obdivující denně alespoň 10 minut obnažená ženská prsa mají srdeční tep jako při 1 hodinové rozcvičce

Výzkum se prováděl na vzorku 200 mužů pět let, přitom bylo dokázáno snížení srdečních a cévních onemocnění v porovnání s jinou skupinou mužů,která se této činnosti nevěnovala.

Dr. Weatherby, který vedl tento výzkum přišel k tomuto závěru:

“Sledovat denně pekná ženská prsa alespoň 10 minut nahradí hodinovou rozcvičku v posilovně, zvyšuje sexuální aktivitu,zlepšuje činnost srdce a prokrvuje celý organismus včetně intimních míst

To znamená pro ty, co provádějí tuto činnost prodloužení života alespoň o 5 let

Muži v tomto směru dbají jen o svoje zdraví !!

Tak jak máme denně trénovat ?

Starej se o svoje zdraví a nezapomínej, že pravidelným cvičením můžeš prodloužit a zkrášlit život svým kolegům Příjemné cvičení!