Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Diagnostické zařízení KARDiVAR měříme aktivity na nervovém a hormonálním systému a stav adaptačních mechanismů organismu Jan Michael Kubín Je to diagnóza.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Diagnostické zařízení KARDiVAR měříme aktivity na nervovém a hormonálním systému a stav adaptačních mechanismů organismu Jan Michael Kubín Je to diagnóza."— Transkript prezentace:

1 Diagnostické zařízení KARDiVAR měříme aktivity na nervovém a hormonálním systému a stav adaptačních mechanismů organismu Jan Michael Kubín Je to diagnóza objemu komunikace na těchto řídicích systémech. Jak je řízeno srdce, tak je řízen celý organismus.

2 Zdravý a nemocný organismus je rozdílně řízen
Zdravý a nemocný organismus je rozdílně řízen. Mění se objem, struktura a dynamika řízení. Změny přinášejí rizika a stres. Organismus bojuje nebo utíká a nemá čas na regeneraci. Sledujeme krátkodobě nutné změny a dlouhodobě špatné změny.

3 Zdravý a mladý

4 Zdravý a zralý

5 Mladý a nemocný

6 Zralý a nemocný


Stáhnout ppt "Diagnostické zařízení KARDiVAR měříme aktivity na nervovém a hormonálním systému a stav adaptačních mechanismů organismu Jan Michael Kubín Je to diagnóza."

Podobné prezentace


Reklamy Google