Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou.
Advertisements

KAMERUNSKÁ OVCE.
Jack russel teriér.
Plemeno rozšířené v centru a na pobřeží západní Afriky. Celosvětově oblíbený druh v zoo, vhodný k rekultivaci zanedbaných pozemků. Je to nenáročné masné.
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Kočka domácí Felis Catus.
Veronika Rozehnalová a Kristýna Kořínková
American Staffordshire Terrier
Zvířata divočiny Terezka Mazurová.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Bišonek Frisé A ZAJÍMAVOSTI O NĚM.
Slovenský kopov.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Vlčí hierarchie a chování
Coton de Tulear Jako nejlepší přítel….
CHOV KOZ.
Kriteria třídění koní Podle fylogenetického původu - skupina mongolských koní - skupina orientálních koní iránských arabských araboberberských anglických.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Labrador, labrador retriever
PORTUGALSKÝ PODENGO MALÝ (Podengo Portuguese pequeno)
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
Jméno autoraMgr.Eva Truxová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyV/2 Inovace.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Velššpringršpaněl.
Jagdteriér.
KLOKÁNCI A KLOKANI.
… je malá, hezká a říkám jí Amálka
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
ROTTWEILER.
Yorkšírský teriér. Stručný popis Země původu: Spojené království Výška: 20 – 24 cm Váha: max. 3,1 kg Barva: černá, stříbrná, stříbrno-modrá Venčení: každé.
Jack russel teriér.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Portugalsko Doba vzniku: starověk Původní využití: lov králíků a zajíců Využití dnes: společenský pes, lov králíků a zajíců.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Ledňáček říční.
Lukeš 9.B. Lama Známá jako,,Velbloud Jižní Ameriky,, V posledních 40 letech se Lama šíří do celého světa jako chovny dobytek Výskyt:Peru,Vysoké Andy,Bollivie.
Péče o zdraví 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
Bulteriér.
Sloni.
Víš o nás vše ?. Obecně Morče si bohužel nemůže vybírat,dojakých rukou se dostanou. Po celý život jsou odkázány na přízen člověka.
Labradorský retrívr.
Kuřátka - potrava Speciální krmiva
PES DOMÁCÍ Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu:
Anotace Výukový program pro žáky 7. ročníku na 2. stupni ZŠ. Téma:Savci – zajícovci, hlodavci. Možnost využití: interaktivní tabule.
Plemena ovcí. Merino  Střední až větší tělesný rámec  Bílá barva  Beran rohatý, ovce bezrohá  Rouno uzavřené  Vhodné do nadmořské výšky 600 m  Ovce.
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045 Autor: Jana Brákorová Název : VY_32_INOVACE_7/17_Živočichové Téma: Hlodavci Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
SAVCI Materiál vznikl v rámci projektu Škola pro život č.proj. CZ.1.07/1.4.00/ Vypracovala: Soňa Koukalová ZŠ a MŠ Mladoňovice
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Hrabová, okres Šumperk, příspěvková organizace AUTOR : Eva Vysoudilová NÁZEV : VY_32_INOVACE_14_Pes domácí.
Albatool Abbas Ali Jahaf. Panda červená je šelma rozšířená v Asii. Jde o jediného žijícího zástupce čeledi Ailuridae příbuzné lasicovitým, medvídkovitým.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ KOČKA DOMÁCÍ.
AUTOR: Mgr. Lenka Rousová NÁZEV: VY_32_INOVACE_3B_04
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Období: září – prosinec 2011
Kvalitní potraviny - kvalitní život CZ.1.07/1.1.00/
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Atlas psů.
NÁZEV: VY_52_INOVACE_04_02_26_DOMÁCÍ ZVÍŘATA TÉMA: DOMÁCÍ ZVÍŘATA
Prezentace Jiří Šebesta
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
RISKUJ ! PES PSI V ČÍSLECH Psi v Praze 2 Pojmy Smysly psů Rozmnožování Riskuj – hrací pole.
Chobotnatci a damani Martina Koubová 3.C.
VOMBATI.
Domácí mazlíčci Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_03_Člověk a příroda.
Zoologická zahrada U kasy najdete občerstvení (k za koupení je např. párek v rohlíku) Cena zoo: dítě (do 15ti let) 120kč dospělí 180kč vyrobili:
Užovka obojková David Zíka Tomáš Boudník. Užovka obojková (Natrix natrix) je nejrozšířenější evropský nejedovatý had z čeledi užovkovitých. Žije především.
Úměrnosti Nepřímá úměrnost. Zavedení pojmu nepřímá úměrnost.
Transkript prezentace:

Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař

Vlastnosti pejska hmotnost je : 30 kg Výška je : 64 cm Barva srsti : hnědá bez pigmentu Plemeno pochází z Maďarska Je krátkosrstý Plemeno se dožívá průměrně : 12 až 14 let Využití : lovec a společník

Stavba těla Štíhlý protáhl í trup. Štíhlý ocas. Dlouhé plandavé uši. Protáhlý čumák. Dlouhé končetiny.

Fotečky - Dinoušek

ZálibyZálibyZálibyZáliby Jeho největší zálibou je jednoznačně sport a všechno s ním spojené Na první místo však řadí plavání a hrátky ve vodě Má také rád dlouhé a vyčerpávající procházky plné her s míčkem a různými předměty pro něj zajímavé.

DinoDinoDinoDino

Potrava Pejsku stačí potravu dávat jen jednou denně nejlépe kole 7 hodiny večer když je pejsek už po procházce a je dostatečně odpočinutý. Tento pejsek nepohrdne jak rostlinou stravou (mrkev, jablko) tak ani živočišnou – maso Hlavní krmivo však jsou granule. Pejsek také miluje pamlsky které jsou vhodné nosit sebou na procházky. K pití má rád čistou a studenou vodu.

Foto

Nemoc,paraziti Tento pes dost trpí na klíšťata kvůli vysoké trávě ve které na procházkách běhá nebo také kvůli jeho krátké srsti. Proti klíšťatům se dá ale bojovat tím že pejskovy necháte aplikovat kapku proti klíšťatům ta zamezí tomu aby se do srsti pejska zakouslo klíště a poté vysávalo krev. Druha možnost jak pejska chránit je obojek proti klíšťatům.

DindaDindaDindaDinda Vrrr r