Zn.: Kooperativa pojišťovna, a.s.,Vienna Insurance Group

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PROFIL VZP ČR VZP Na co se klienti naší pojišťovny mohou spolehnout?
Advertisements

Prezentace pro studenty a absolventy vysokých škol Prosím o odpověď do pátku na můj . ZEMĚDĚLSKÁ DIVIZE SKUPINY.
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Profil HR poradce a školitele
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Příležitost pro absolventy perspektiva mezinárodní kariéry studentské stáže studenti v rolích manažerů
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Personální informační systém
Tisková konference Vzdělávací projekt „Zdravá nemocnice“
RNDr. Eva Zelendová PaedDr. Karel Tomek VÚP Praha září 2008
Vyšší odborná škola Jana Ámose Komenského Nádražní 120, Ostrava.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 8. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.6.
Činnost právní kanceláře ČLK
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Trainee Program SEKUNDA 2013 / 2014 Marie Mourková, Senior HR Business Partner Březen 2013.
ESF - rovné příležitosti pro všechny CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ CESTA KE ZMĚNĚ - „CESTA KE ZMĚNĚ“ PODPORA V ZAMĚSTNÁVÁNÍ.
TRAINEE-PROGRAM ŠkodaAuto
Katedra sociální politiky a sociální práce Centrum praktických a evaluačních studií SLUŽBY PRO ORGANIZACE CEPRES Centrum praktických a.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
„Talent 2020 aneb…“ TALENT – UNIVERZITA – PRAXE – ?
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Implementace systému flexibilních benefitů
AKTION Česká republika – Rakousko, spolupráce ve vědě a vzdělávání Helena Hanžlová.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
Motivační program.
VÍTEJTE na prezentaci AIESEC … o mé činnosti v AIESEC.
Workshopy se studenty SŠ PhDr. Blanka Bendlová, MBA JCI West Bohemia.
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
Současné praktické aspekty pojistných produktů Pojišťovnictví, pojistné produkty, jistota, investování, finanční gramotnost, penzijní reforma, motivace,
Motivační dopis zadání
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Výpočet čisté mzdy Název školyGymnázium Zlín - Lesní čtvrť Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuRozvoj žákovských kompetencí.
Kariérní programy koncernu Agrofert. DyStar – Aliachem meeting 2 Jaké jsou obory našeho podnikání? CHEMIE ZEMĚDĚLSTVÍ DOPRAVNÍ TECHNIKA POTRAVINÁŘSTVÍ.
Citibank Bert Pijls Člen představenstva a ředitel retailové banky.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Copyright © 2005 Accenture All Rights Reserved. Accenture, its logo, and High Performance Delivered are trademarks of Accenture. Představení společnosti.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Trainee new life for waste. VIZE CÍLE VIZE VIZE HODNOTY CÍLE.
Firemní bankovnictví a jeho trh – distribuce a odměňování
Personální strategie mezinárodní firmy
SBERBANK CZ VÁŠ SILNÝ A SPOLEHLIVÝ OBCHODNÍ PARTNER ŘÍJEN 2014.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Centrum jazykového vzdělávání Language Centre. VZNIK A ČINNOST CJV bylo zřízeno rozhodnutím Akademického senátu Fakulty humanitních studií na návrh děkanky.
duben 2016 Aktuální příležitosti pro mladé a studenty... (výběr)
NABÍDKA STÁŽÍ A PRACOVNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ PRO STUDENTY A HANDICAPOVANÉ VE VZP ČR.
L UCIE V AIGERTOVÁ. UNIQA pojišťovna a.s. zahájila svoji činnost v roce Jako držitel univerzální pojišťovací licence si vytvořila široké portfolio.
Jméno autora Ing. Ladislav Novák Datum vytvoření Listopad 2011 Ročník9. Vzdělávacíoblastobor tematický okruh Člověk a příroda Zeměpis Hospodářský potenciál.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Nové přístupy ke vzdělávání a mezinárodní zkušenosti Institutu pro veřejnou správu Praha PhDr. Zdenka Procházková, MPA Institut pro veřejnou správu Praha.
Benefity. Výhody poskytování benefitů pro zaměstnavatele:  úspora mzdových nákladů s ohledem na daňové úlevy  účinný nástroj personálního managementu.
Cesta k uplatnění na trhu práce
Trh práce v ČR, veřejné služby zaměstnanosti ČR
VAŠÍM ÚKOLEM BUDE: nepřetržitý pracovní režim, 8-hodinová pracovní doba obsluha výrobních linek pomocí manipulační techniky - odebírání hotové výroby z.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Společnost vědeckotechnických parků ČR, z.s.
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Finanční gramotnost v ZŠ
HLEDÁME KOLEGY DO SVÝCH ŘAD
Benefity.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Zdravotnictví: hospodářský kontext
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
Transkript prezentace:

Zn.: Kooperativa pojišťovna, a.s.,Vienna Insurance Group HLEDÁ SE TRAINEE Zn.: Kooperativa pojišťovna, a.s.,Vienna Insurance Group

Zanedlouho budou někteří z Vás pracovat ve zcela jiném oboru … 40 %

NĚKTEŘÍ ZALOŽÍ RODINU … 5 %

NĚKTEŘÍ SE VYDAJÍ NA CESTY … 20 %

NĚKTEŘÍ BUDOU POKRAČOVAT PODLE PLÁNU … 15 %

Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group KDO JSME … Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group druhá největší pojišťovna v České republice založena koncem roku 1990 jako první soukromá pojišťovna na území bývalého Československa Zaměstnanci: 3 672 Agentury: 9 Obchodní místa: 324 Počet poj. smluv: 3,772 mil. Počet klientů 2,029 mil. Čistý zisk: 1 180 mil. Kč Základní kapitál: 3 000 mil. Kč

VIENNA INSURANCE GROUP Kooperativa je součástí jedné z největších evropských pojišťovacích skupin Vienna Insurance Group. Koncern Vienna Insurance Group je vedoucím rakouským pojišťovacím koncernem ve střední a východní Evropě, kde působí ve 23 zemích (Kromě Rakouska a ČR, působí VIG např. v Německu, Chorvatsku, Maďarsku, Rusku, Bulharsku či na Slovensku.) V mezinárodním srovnání zaujímá skupina v tomto prostoru celkově 2. místo.

PROČ BÝT NAŠÍM ZAMĚSTNANCEM? Je to jedinečná příležitost pracovat v jedné z nejvýznamnějších pojišťovacích skupin v Evropě. Nabízíme prestižní práci v oblasti finančních produktů. Odměníme Vás motivujícím mzdovým ohodnocením, které závisí jen na Vašem výkonu. Nabízíme Vám další vzdělávání a rozvoj. Můžete využívat nadstandardní program zaměstnaneckých výhod (stravování, příspěvek na životní a penzijní připojištění, zvýhodněná pojištění, zaměstnanecké půjčky na bytové účely, zdravotní péče atd.)

PROČ TRAINEE … CÍLE TRAINEE PROGRAMU Zpružnit a aktivovat vnitřní trh práce Získat mladé, perspektivní zaměstnance, kteří přispějí k dalšímu rozvoji KOOPERATIVY svými nápady a invencí Vychovat si talentované zaměstnance s odborným nebo manažerským potenciálem

STÁŽISTA V TRAINEE PROGRAMU Absolvent vysoké školy (praxe po studiu max. v rozsahu jednoho roku) se znalostí anglického a/nebo německého jazyka Zaměstnanec v pracovním poměru s tříměsíční zkušební dobou a dobou určitou v délce jednoho roku

VÝHODY TRAINEE PROGRAMU PRO ABSOLVENTY VŠ CO NABÍZÍME … VÝHODY TRAINEE PROGRAMU PRO ABSOLVENTY VŠ Získáte roční praxi v druhé největší pojišťovně v ČR Máte možnost aktivní účasti v mezinárodních programech VIG Stanete se plnohodnotnými zaměstnanci se všemi výhodami, které zaměstnanecký poměr přináší. KOOPERATIVA Vám nabízí uplatnění po celé ČR (Praha, Liberec, Pardubice, Plzeň, České Budějovice, Ostrava, Olomouc a Brno) v zajímavých oborech (obchod, likvidace PU, marketing, controlling, řízení rizik, pojistná matematika a další)

JAK ŽIJÍ TRAINEES V KOOPERATIVĚ … V úvodu trainee programu se trainees účastní zahajovacího vzdělávacího „výcviku“. Trainees rotují v odborných útvarech KOOPERATIVY s cílem vyprofilovat svou profesní kariéru. Pod vedením mentora se hlouběji zapojují do činností v určitém oboru. Spolupracují na krátkodobých projektech či jsou jim svěřeny méně náročné samostatné úkoly. Trainees jsou po stáži v každém útvaru hodnoceni a průběžně zpracovávají zprávu ze stáže. Pro trainees pořádáme oficiální setkání s cílem výměny zkušeností a zlepšení Trainee programu v dalším období

PREZENTACE TRAINEE PROGRAMU NA VŠ KDE HLEDÁME … PREZENTACE TRAINEE PROGRAMU NA VŠ On-line diskuse na www.jobs.cz Prezentace v rámci výuky na JČU v Č. Budějovicích na MU v Brně na VŠE v Praze na Univerzitě Palackého v Olomouci Veletrh pracovních příležitostí Career Days v Praze JOB fair Kariéra v Brně Univerzita v Pardubicích Šance na VŠE v Praze Univerzita T. Bati ve Zlíně Symbióza na VŠ Báňské v Ostravě ZČU v Plzni

ETAPY VÝBĚRU ABSOLVENTA DO TRAINEE PROGRAMU JAK VYBÍRÁME … ETAPY VÝBĚRU ABSOLVENTA DO TRAINEE PROGRAMU posouzení životopisů 2. telefonické interview 3. osobní interview 4. assessment centrum 5. nástup do Kooperativy

TRAINEES 2007/08 Alice Andresová Metodik pojištění AG Praha Vít Kešner Asistent CLPU MO TRAINEES 2007/08 Irena Macková Metodik AG Východní Čechy David Böhm Asistent člena představenstva Pavel Nováček Asistent I. Generální sekretariát Rostislav Řepík ÚŘVO Nováček AG Střední Čechy Malenková AG Střední Morava Böhm AG Severní Morava Kešner AG Severní Čechy Řepík ÚŘVO Alice Andresová AG Praha Monika Adamová AG Západní Čechy Lenka Kohoutová AG Západní Čechy Jitka Jarolímová AG Jižní Morava Lenka Malenková Asistent člena představenstva Lenka Kohoutová Metodik pojištění AG Západní Čechy Monika Adamová Odborný referent AG Západní Čechy Jitka Jarolímová Metodik pojištění AG Jižní Morava 15

PŘÍNOS TRAINEE PROGRAMU PRO KOOPERATIVU CO NÁM TO PŘINESLO … PŘÍNOS TRAINEE PROGRAMU PRO KOOPERATIVU Kolegové pozitivně vnímají spolupráci s trainees. Chválí zejména jejich proaktivní přístup ke svěřeným úkolům. Trainee program plní svůj cíl zpružnit vnitřní trh práce. Rozšiřujeme spolupráci s VŠ.

V současné době je volné pracovní místo v regionu Ostrava MÁTE ZÁJEM o TRAINNE PROGRAM VE DRUHÉ NEJVĚTŠÍ POJIŠŤOVNĚ NA TRHU v ČR? V současné době je volné pracovní místo v regionu Ostrava ZAŠLETE NÁM: Strukturovaný životopis v českém a anglickém/německém jazyce Motivační dopis Lokaci Vaší stáže trainee@koop.cz

Vítejte v Kooperativě !