Prezentace IS Krizkom při ukázce

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Informační systém vyžadování věčných zdrojů Krizkom
Advertisements

Správa státních hmotných rezerv
Informační systém Argis
KRIZOVÉ ŘÍZENÍ informace pro starosty obcí Plzeňského kraje 2011
Metodika pro vyžadování věcných zdrojů za krizové situace Novelizace
(programové vybavení pro přenos a zobrazení dat
Systém hospodářských opatření pro krizové stavy
Informační systém krizového řízení kraje
Školení starostů obcí ORP České Budějovice Magistrát města České Budějovice
Portál krizového řízení pro Jihomoravský kraj
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje, odbor OPŘ a KIS
M A N A G E M E N T 3 Akad. rok 2009/2010, Letní semestr
Aktuality v oblasti zajišťování bezpečnosti ČR
HAVARIJNÍ PŘIPRAVENOST JE České Budějovice,
Vykazování věcných aktivit v rámci MZ Datum: Zpracovala: Mgr. Mária Borovská „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
POVODŇOVÉ PLÁNY Ing. Jiří Baloun
Nouzové přežití obyvatelstva a humanitární pomoc
Projekty EOC v ČR v období
(programové vybavení pro přenos a zobrazení dat z IS PCZ Argis)
Elektronické zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Portál eZakázky
Výběr informačního systému Karel Jaborník
Datové schránky CzechPOINT. Základní informace Plzeňský kraj – v čele hejtmanka Krajský úřad – cca. 370 zaměstnanců – v čele ředitel úřadu Organizace.
Kontrola zboží dvojího použití - nové aspekty Ing. Svatopluk Leitgeb 10. listopadu 2009 © 2009 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
1 Ing. Jiří Kahl Odbor koncepce a koordinace Praha 2011.
Informační systém pro plánování civilních zdrojů Argis
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
VĚCNÉ ZDROJE V PŮSOBNOSTI SSHR
Geo-informační systémy
ARGIS Informační systém plánování civilních zdrojů
Marta Toušková Útvar rozvoje hl. m. Prahy Setkání geodetů 2013 Ukončení projektu Digitální mapa Prahy a zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy.
Katalog sociálních služeb, zkvalitnění jejich nabídky a vzdělávání jejich poskytovatelů.
Organizační členění ÚO
Aplikace IS KP14+ URL aplikace IS KP
Účetní reforma v druhém roce
Celostátní informační podpora krizového řízení
Krizové řízení Krizovým řízením se rozumí souhrn řídících činností věcně příslušných orgánů zaměřených na: - analýzu a vyhodnocení bezpečnostních.
Informační portál MPSV (se zřetelem na elektronické aplikace) Ing. Petr Hortlík, IT expert.
Komerční využití systému ISDS
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
1 Regionální a municipální informační systém RAMIS PVT, a.s., Kovanecká 30/2124, Praha 9 tel.: , fax:
MONIS Monitorovací služby veřejné správy ČR
1 Krizové řízení Seminář. Správa státních hmotných rezerv ústředním orgánem státní správy v oblastech hospodářských opatření pro krizové stavy a státních.
Závěrečná konference k projektu
Informace o plánování sítě sociálních služeb v Jihočeském kraji.
Povodně 2002 Internetový portál Plzeňského kraje a Geografický informační systém kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
3. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
SMĚRNICE MINISTERSTVA VNITRA a POMŮCKA KRIZOVÉHO ŘÍZENÍ k vedení evidence údajů o přechodných změnách pobytu osob a evidence údajů o přechodných změnách.
S y s t é m hospodářských opatření pro krizové stavy v působnosti obcí (ORP) Odbor koncepce a koordinace hospodářských opatření Praha 2011.
Představení cvičení „ZÓNA 2013“. Hasičský záchranný sbor ČR plk. Ing. Drahoslav Ryba.
Správa státních hmotných rezerv ČR, ústředí: Šeříková 616/1, Praha 5–Malá Strana, ŽOFÍNSKÉ FÓRUM - Praha,18.
Mgr. Zuzana Jentschke - Stőcklová náměstkyně ministryně Sekce pro sociální a rodinnou politiku 10. dubna 2014.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
RNDr. Ivana Havlíková Ing. Jiří Štochel. STAVEBNÍ ZÁKON - STARÝ.
O čem to bude Úvod do informačního systému Ing. Radan Kasal
Ekonomické a organizační problémy ve školství Pk v 1. Q 2009 Ing. Ladislav Forman vedoucí odboru školství, kultury, památkové péče a tělovýchovy
OPERAČNÍ ŘÍZENÍ. Operační střediska HZS  Povinnost zřizování operačních středisek HZS ČR vyplývá z § 2 odst. 4 zákona č. 238/2000 Sb., O HZS ČR Ministerstvo.
KRIZOVÉ ŘÍZENÍ OSNOVA: KRIZOVÝ PLÁN KRAJE KRIZOVÝ PLÁN ORP HAVARIJNÍ PLÁN KRAJE VNĚJŠÍ HAVARIJNÍ PLÁN ZÓNA HAVARIJNÍHO PLÁNOVÁNÍ Mjr. Ing. Josef Obořil.
Zpracování Krizového plánu správního obvodu ORP Nový Bydžov Zpracování Krizového plánu správního obvodu ORP Nový Bydžov Oddělení OOB a KŘ HZS Královéhradeckého.
Zahájení cvičení „ZÓNA 2010“ plk. Ing. Ivan Koleňák MV-GŘ HZS ČR.
Humanitární pomoc - HZS ČR
Hodnotící zpráva k výsledkům kontrol ÚSC (2010 – 2011)
Obrana státu Zajišťování obrany České republiky (část 1)
Představení cvičení „ZÓNA 2013“
Stavební legislativa – možnosti zefektivnění přípravy staveb
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Prezentace IS Krizkom při ukázce uložení a výdeje pohotovostních zásob pro pracovníky KÚ a ORP květen 2011

ÚVOD SSHR zajistila vytvoření, uživatelské testování a zkušební provoz Informačního systému k podpoře řízení a koordinace využívání věcných zdrojů v průběhu krizových situací „IS Krizkom“ Do uživatelského testování IS Krizkom v roce 2010 a 2011 byli zapojeni uživatelé ze všech úrovní KŘ (ÚSÚ, KÚ, HZS krajů a ORP) a dále ochraňovatelé (PZ, ZHP). Návrhy a připomínky byly využity již při vývoji IS nebo byly zahrnuty do požadavků na další rozvoj IS v roce 2011.

IS KRIZKOM Provozní stavy IS Pohotovostní stav IS - 365 dnů v roce Umožňuje: prohlížení dat a informací podle rozsahu oprávnění orgánu KŘ – a to: z IS ARGIS o nezbytných dodávkách (ND a DMD), hmotných rezervách (HR) a mobilizačních rezervách (MR) a jejich ochraňovatelích, z IS KIS KD o pohotovostních zásobách (PZ), zásobách pro humanitární pomoc (ZHP) a jejich ochraňovatelích. V cílovém stavu o všech státních hmotných rezervách (tj. i o HR a MR).

IS KRIZKOM B. Aktivní stav IS za KS nebo na základě rozhodnutí o aktivaci Umožňuje: Vytvoření a řešení požadavků na věcné zdroje a podporu jejich řešení Oběh požadavků na věcné zdroje ( KŠ ORP, KŠ KÚ, ÚKŠ, KŠ ÚSÚ, KŠ SSHR, ochraňovatelé SHR), Zajištění realizace a informování o stavu řešení požadavků na věcné zdroje Notifikace Prohlížení dat stejně jako v pohotovostním stavu (navíc data o MZHP a nabídkách humanitární pomoci)

KRIZKOM – aktivní stav Druhy provozu IS podle území pro území kraje nebo současně i více krajů (v pravomoci kraje) pro území kraje se zapojením určených ÚSÚ pokud rozhodne vláda o podpoře pro úroveň krajů, ale není aktivován ÚKŠ (v pravomoci SSHR) pro celé území ČR nebo její část - pokud je aktivován ÚKŠ a dotčené KŠ všech úrovní ÚSÚ, JSÚ, krajů, UO (v pravomoci ÚKŠ-SSHR)

Provoz pro pro celé území ČR nebo její část – aktivován ÚKŠ KŠ ÚSÚ ÚKŠ OPS KŠ ÚSÚ KŠ SSHR KŠ JSÚ KŠ KRAJE KŠ KÚ Ochraňovatel SHR KŠ UO (ORP) součinnost v IS mimo IS cestou IS přeprava VZ vrácení neúplného požadavku

Provoz pro - pro území kraje se zapojením určených ÚSÚ (bez aktivace ÚKŠ) KŠ SSHR ÚSÚ KŠ KRAJE KŠ KÚ Ochraňovatel SHR KŠ UO (ORP)

Provoz – pro území kraje (bez zapojení ÚKŠ nebo ÚSÚ) KŠ KRAJE KŠ KÚ KŠ UO (ORP)

IS KRIZKOM

Menu jen pro ochraňovatele a ÚSÚ

Využití IS Krizkom za KS 1. Upozornění na aktivaci IS Krizkom (upozornění pomocí SMS, e-mailem a WS na vyhlášení krizového stavu, nebo uvedení IS Krizkom do „Aktivního stavu“ z jiného důvodu ) 2. Upozornění na úkol v IS Krizkom Podmínka pro zasílání zpráv (SMS, e-mailů, WS): Uživatel musí mít „nastaveno“ vyrozumívání v Systému upozorňování

Využití IS Krizkom ochraňovateli za KS 1. Upozornění na aktivaci IS Krizkom (vyhlášení krizového stavu) Zpráva na e-mail Od: 7.3.2011 16:31 je v KRIZKOM založena: Krajská krize se zapojením určených ÚSÚ/Prověrka 1/2011_ZLk. Více na: www.krizkom.cz. Vytvořeno: 7.3.2011 16:37 Určeno pro: ............................................

Využití IS Krizkom ochraňovateli za KS 2. Upozornění na úkol v IS Krizkom Zpráva na e-mail Ve stavu 4150-Rozhodnuto částečně Vám byl doručen k rozhodnutí požadavek č.: CZ072/09032011/01f37/5. Více na: https://www.krizkom.cz/Lists/koly%20pracovnch%20postup/DispForm.aspx?ID=3943 Vytvořeno: 9.3.2011 13:57 Určeno pro: …………………….

: Rozhodnutí

Realizace vyskladnění Na základě pokynu a informací z Rozhodnutí předsedy SSHR (Ř OPH) zahájí ochraňovatel vyskladňování SHR (PZ nebo ZHP), s využitím KIS KD připraví Výdejku připraví SHR k vydání (přepravě), provede fyzické vyskladnění a vyhotoví „Protokol o předání a převzetí SHR. Protokol potvrdí v IS Krizkom „Vyskladnění“

:MZe_souhlas

:Rozhodnutí

Změna stavu požadavku z Řešeno na Vyřízeno až odběratel (žadatel) potvrdí dodání SHR (převzetí)

Potvrzení dodání SHR (PZ, ZHP) odběratelem (žadatelem)

Děkuji za pozornost. Ing. Jiří Abert Tel. č Děkuji za pozornost. Ing. Jiří Abert Tel. č.: 244 095 311 Fax: 244 095 507 Mobil: 721 848 896