ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2011 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Hlediska hodnocení při výzkumech veřejného mínění  A) Podle oblastí (stav/očekávání)  Životní prostředí  Školství  Životní úroveň  Zdravotnictví 
Přijímací řízení.
PRŮZKUM NA TÉMA: „Dopady finanční krize“ eficia .
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2012 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Nauka o podniku Seminář 6..
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Kvantitativní metody výzkumu v praxi
Vstup absolventů středních škol na trh práce
Petr Adamus.  Vycházíme z předpokladu, že osoby s autismem trpí poruchami chování, protože prostředí a většina technik učení nepočítá s jejich individuálními.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
AutorMgr. Lenka Závrská Anotace Očekávaný přínos Tematická oblastOperace s reálnými čísly Téma PředmětMatematika RočníkPrvní Obor vzděláváníUčební obory.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků základní.
Přehled základních výsledků šetření Rušiče spánku a nykturie Březen 2009/ Tisková informace k výsledkům šetření / STEM/MARK a.s.
Vzdělávání zaměstnanců Střediska sociálních služeb městské části Praha 9 je finančně podpořeno z Evropského sociálního fondu v rámci realizace projektu.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Kdo chce být milionářem ?
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Modelové příjmové situace rodin s malými dětmi při vstupu pečujícího rodiče na trh práce Robert Jahoda VUPSV, v.v.i.
Analýza nestátního neziskového sektoru v Pardubickém kraji Mgr. Petra Vondráčková.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Respond & Co, Masná 3A, Ostrava 1, , telfax : , Anketní výzkum u uživatelů přípravku Urinal.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Vyhodnocení dotazníkových šetření prováděných na veletrhu GAUDEAMUS Přípravný výbor – Slavonice Přípravný výbor – Slavonice
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Malátova 17, Praha 5 tel.: · Uplatnění absolventů škol na pracovním trhu Jan Koucký Výsledky projektu.
Studie dobrovolných aktivit ekologických NNO Tomáš Růžička
Výsledky výzkumu ve vzdělávacích institucích doc. Ing. Josef Vaculík, CSc. Ing. Petr Urbanec Univerzita Pardubice.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.

Náhradní rodinná péče v České republice a zkušenosti přímých aktérů Postoje české společnosti k náhradní rodinné péči Projekt Centrum podpory NRP je realizován.
Analýza vlivu cen elektřiny na ekonomiku průmyslových podniků Prezentace EGÚ Brno, a. s. Sekce provozu a rozvoje elektrizační soustavy Květen 2007.
Online prodeje jako součást multikanálového přístupu v praxi
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Pardubický kraj Ing. Jarmila Halouzková
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
O.s.MOSTY vás vítá na závěrečné konferenci k projektu RADDAR naše téma: Alternativní způsoby podpory rodiny jako prevence institucionalizace.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Podpora poradců Podpora poradců
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Památky 11/ Obsah Obsahstrana 2 Metodologiestrana 3 Cíle projektustrana 5 Památky – vyhodnocení 11/2011strana 7.
Neber úplatky… …nebo se z toho zblázníš
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Cvičná hodnotící prezentace Hodnocení vybraného projektu 1.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Předškolní péče na Islandu Jónína Konradsdottir, ředitelka MŠ.
Máme spolupracovníky, kteří plní naše vize a odpovídají potřebám společnosti ?
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
TEST 17. POLITOLOGIE
Sdružení Podané ruce, o.s.
1 © Mediaresearch, a.s., 2008 NetMonitor a AdMonitoring Výsledky za říjen 2008.
Vlastní hodnocení školy a školní vzdělávací program
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Názor veřejnosti na téma DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ (vyhodnocení dotazníkového šetření) Královéhradecký kraj Ing. Jarmila Halouzková
Transformace sociálních služeb: zkušenosti a výsledky Ing. Daniela Lusková Role obcí v transformaci sociálních služeb 25. – , Praha.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybrané organizaci Autor práce: Zdeňka Sukdoláková Vedoucí.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Motivace a stimulace pracovníků ve vybraném podniku Autorka bakalářské práce: Martina Jakubcová.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Systém odměňování pracovníků ve vybraném podniku
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Vnitropodniková komunikace ve vybraném podniku Autor práce: Denisa.
Transkript prezentace:

ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat: září 2011 Obhajoba práce: 14.2.2012

Na začátku září 2011 bylo osloveno celkem 16 NZDM z Pardubického kraje Na začátku září 2011 bylo osloveno celkem 16 NZDM z Pardubického kraje.Do výzkumu se zapojilo 12 zařízení a dotazník vyplnilo celkem 27 pracovníků Pohlaví respondentů:

2) Věkové rozmezí respondentů:

3) Pořadí zaměstnání:

4) Jak dlouho pracujete jako kontaktní pracovník?

5) Proč jste se rozhodli pro práci v NZDM? CS, zajímavá práce, uplatnitelnost v oboru, nové zkušenosti, smysluplnost,aj. 6) Co na tuto práci říká Vaše rodina, známí nebo okolí? 60% velice individuální a záleží na konkrétních lidech 7) Myslíte si, že je toto zaměstnání uznávané a prestižní? spíše ne (17), uznávané u odborné veřejnosti (6), pro okolí (5)

8) A) Jaké je Vaše nejvyšší dokončené vzdělání?

B) Zvyšujete si kvalifikaci při práci? ano (7) C) Kolik hodin ročně se přibližně věnujete vzdělávání? - od 24h – 200h D) Kolik Kč si přibližně myslíte, že stojí Vaše vzdělávání ročně? - od 2.500Kč – 15.000Kč

9) Jaký je Váš průměrný hrubý měsíční příjem?

10) Jste se svým příjmem spokojeni?

11) Myslíte si, že jste ohodnoceni, dle vlastní dosažené kvalifikace a odpracované praxe?

12) A) Jaká je Vaše pracovní náplň? administrativní práce (22), přímá práce s klienty (21), chod klubu (9), vytváření preventivních témat (6), spolupráce v návazných sítí (4), tvorba metodik a manuálů (8), příprava a realizace volnočasových a vzdělávacích činností (10), komunikace (4), podílení se na psaní grantů (projektů) (6).

13) A) Máte v práci supervizi? Ano (27) B) Máte možnost žádat o individuální supervizi? Ano (27) C) Hradí Vám supervizi zaměstnavatel? Ano (27)

14) Máte možnost spolupráce s odborníky? Ano (25)

15) A) Máte možnost dalšího vzdělávání? Ano (27) B) Vybíráte si vzdělávání sami? Ano (27) C) Jste s nabídkou vzdělávání v ČR spokojeni?

16) A)Máte možnost se zapojovat do rozhodování ohledně dění v organizaci? B) Víte, jak je Vaše organizace financována? Ano ( 26)

C) Máte možnost nahlédnout do financí? D) Můžete ovlivnit finanční situaci Vaší organizace? Ano ( 27)

17) A) V případě, že se Vám něco nelíbí nebo s něčím nesouhlasíte, můžete to otevřeně říct svému nadřízenému? Ano (26) B) Už jste to někdy udělali?

18) Máte pravidelné hodnocení se svým nadřízeným? Ano (22), ne (2)

19) A) Co ovlivňuje Vaší spokojenost v práci? Mezi nejdůležitější 3 faktory patří vztahy s kolegy, náplň práce a určitá možnost rozhodování a samostatnosti. B) Co by jste v práci vylepšili? nic (3), vyšší plat ( 6), kanceláře (6), prostory (3).

Děkuji za pozornost. 18.5.2012