Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace služeb cestovního ruchu Minikonference cestovního ruchu Chrudimska 20. dubna 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Venkovská turistika a certifikace
Advertisements

Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Cyklisté vítáni certifikace Monitoring cyklistů a pěších
Milan Babický Štěpán Barák
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
ROP – možnosti pro cestovní ruch
Cyklokonference Třeboň 24. dubna 2007 Bc. Vojtěch Srb KÚ Jihočeského kraje.
stravovacích zařízení
Formy veřejného stravování
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.02 SOU Obořiště
CHARAKTERISTIKA ·     je seznam nabízených pokrmů a příloh;   ·     svým vzhledem a obsahem reprezentuje provozovnu;       je reklamním a propagačním prostředkem.
GRANTOVÁ SCHÉMATA OLOMOUCKÉHO KRAJE VÝZVA 02. GS v rámci Společného regionálního operačního programu Grantové schéma na podporu drobného podnikání ve.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Mikroregion Úhlava Marketingová značka jako nástroj udržitelného rozvoje.
Moje budoucnost.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Výzkumy CzechTourism Fórum cestovního ruchu listopadu 2011
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Destinační management TO Jeseníky-východ
Cykloturistika Produkty Služby Infrastruktura Propagace.
Nadacepartnerstvi.cz Greenways.cz Co potřebuje cyklista ve městě Bike Brno, Juraj Flamik Vážený pane řediteli…
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Produktové novinky 2011.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Konference Společně správným směrem - spolupráce s partnery i médii Ostrava, 10. prosince 2009 Certifikace.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
Materiálně technické předpoklady
Klára Tomsová, Kateřina Jacinová
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
stavby pro veřejné stravování a cestovní ruch
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Certifikace Cyklisté vítáni Využití potenciálu cykloturistiky a zvyšování kvality cykloturistických produktů Radek Patrný, Nadace Partnerství ,
DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM Bc. Petra Zivrová MÁME VÁM CO NABÍDNOUT.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné.
Sdružení Český ráj. 2 Projektové záměry Regionální projektové záměry pro období : Marketingové a koordinační aktivity v CR Rozvoj doplňkové infrastruktury.
Destinační management TO Poodří - Moravské Kravařsko Konference Kunín 9. června
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Síť podniků stravovacích zařízení. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
 Hrady, zámky, zříceniny ▪ Spolupráce s NPÚ – francouzský rok kultury  Technické památky ▪ Zejména Ještěd – 40 let od otevření ▪ Spolupráce – Hotel.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Společenská výchova – Zásady chování v ubytovacích zařízeních
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Agroturistika a venkovská turistika
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Stravovací úsek hotelu – Food And Beverage Management
Venkovská turistika 2017 Spolupráce SVTA a ATIC.
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Sortiment poskytovaných služeb v železniční dopravě; dopravní ceniny, tarify, slevy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana.
Kategorizace hostinských zařízení a nabídka produktu stravovacích zařízení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová.
Materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
Značka „Českosaské Švýcarsko
SLUŽBY CESTOVNÍHO RUCHU
Základní pojmy v cestovním ruchu, podnikání v cestovním ruchu, činnosti a povinnosti cestovní kanceláře.
Transkript prezentace:

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace služeb cestovního ruchu Minikonference cestovního ruchu Chrudimska 20. dubna 2010

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Certifikace Cyklisté vítáni byla podpořena v roce 2004 z prostředků SROP (Společný regionální operační program) v opatření rozvoje služeb pro cestovní ruch na národní úrovni realizuje ji a garantuje Nadace Partnerství v rámci programu Zelené stezky – Greenways navazuje na zahraniční systémy Bett & Bike (Německo) a Radfreundliche Betriebe (Rakousko)

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Cíl a záměry certifikace přizpůsobit nabídku služeb cestovního ruchu a jejich kvalitu specifickým potřebám cyklistů a cykloturistů zvýšit podíl šetrných forem turistiky budovat partnerství veřejného a soukromého sektoru

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Provádění certifikace: Hodnotitelé

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Kdo může certifikaci získat? ubytovací zařízení – hotely, penziony, horské chaty Kritéria certifikace jsou pro každý typ objektu různá, dělí se na povinná a doplňková. stravovací objekty – restaurace, vinárny, pivnice kempy – kempy a chatové osady turistické cíle – hrady, zámky, skanzeny, informační centra

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Jak propagujeme certifikované objekty? Cílem je dostat informace přímo k cyklistům, i zahraničním… 1) Partnerství s cyklistickými servery cyklo.turistika.cz

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Cílem je dostat informace přímo k cyklistům, i zahraničním… 2) Katalogy Cyklisté vítáni K dispozici: na Informačních centrech v certifikovaných objektech na veletrzích, výstavách atd.

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Cílem je dostat informace přímo k cyklistům, i zahraničním… 3) Partnerství s vydavateli map vydavatelství ShoCart vydavatelství Žaket cyklomapy, průvodci, atlasy. v mapě označené certifikované objekty + doplňující info

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Cílem je dostat informace přímo k cyklistům, i zahraničním… 4) Partnerství s vydavateli časopisů Časopisy Cyklopedie, Velo, Cykloturistika vycházejí katalogy objektů Cyklisté vítáni v uváděných mapkách jsou označeny a popsány objekty Cyklisté vítáni

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Kritéria certifikace Cyklisté vítáni Ubytovací zařízení Základní požadavky, povinné 1.Možnost ubytování na jednu noc 2.Nabídka energeticky vydatných snídaní s minimem tuků (na požádání hosta jogurt, müsli, ovoce) 3.Možnost vyprání a usušení oblečení a výstroje 4.Uzamykatelná místnost/boxy pro bezplatné uschování jízdních kol 5.Poskytnutí základního nářadí pro jednoduché opravy kol 6.Možnost umytí kola, základní vybavení pro mytí kola 7.Lékárnička 8.Informační tabule Cyklisté vítáni: aktuality a informace o službách pro cyklisty 9.Smlouva o certifikaci

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Kritéria certifikace Cyklisté vítáni Ubytovací zařízení Doplňkové služby, min. 3 položky povinné 1.Zajištění odvozu či přepravy zavazadel pro cyklisty 2.Zprostředkování výpůjčky kvalitních kol 3.Možnost zakoupení obědových balíčků 4.Poskytnutí základních náhradních dílů pro kola 5.Prodej cyklistických a turistických map okolí 6.Nabídka doporučených jednodenních výletů na kole v okolí 7.Seznam ubytovacích možností v regionu, které jsou vhodné pro cyklisty 8.Rezervační servis pro zajištění dalšího ubytování, které poskytuje služby pro cyklisty 9.Přístup na internet 10.Cizojazyčné informační materiály

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Kritéria certifikace Cyklisté vítáni Stravovací zařízení Základní požadavky, povinné 1.Přizpůsobení nabídky nápojů potřebám cyklistů, v nabídce "cyklonápoj", čaje. Cena nesmí přesáhnout cenu ostatních nealko nápojů a piva. 2.Jedno teplé a jedno vegetariánské nesmažené jídlo během celé provozní doby. Nabídka musí obsahovat jídlo s malým obsahem tuků (např. pokrmy z celozrnných těstovin, zeleniny, ovoce) 3.Kvalitní, pokud možno zastřešené, odstavné místo pro kola a zavazadla v dohledu hosta nebo uzamykatelná místnost/boxy pro bezplatné uschování kol a zavazadel 4.Poskytnutí základního nářadí pro jednoduché opravy kol 5.Lékárnička 6.Informační tabule Cyklisté vítáni

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Kritéria certifikace Cyklisté vítáni Stravovací zařízení Doplňkové služby, min. 3 položky povinné 1. Možnost zakoupení obědových balíčků 2. Trojjazyčné jídelní lístky 3. Nabídka místní gastronomické speciality 4. Nabídka speciálního Cyklo Menu (Příloha Cyklo Menu) 5. Celodenní provozní doba 6. Možnost usušení oblečení a výstroje 7. Možnost umytí kola, základní vybavení pro mytí kola 8. Poskytnutí základních náhradních dílů pro kola 9. Prodej cyklistických a turistických map okolí 10. Nabídka doporučených jednodenních výletů na kole v okolí 11. Seznam ubytovacích možností v regionu pro cyklisty 12. Přístup na internet 13. Cizojazyčné informační materiály

nadacepartnerstvi.cz cyklistevitani.cz Cyklisté vítáni Děkuji za pozornost!