PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
Advertisements

Vzdělávací technologie kurzu podnikatelství pro techniky
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
Vzdělávání pro konkurenceschopnost Obecně Řídícím orgánem je MŠMT Řídícím orgánem je MŠMT Založen na principu partnerství Založen na principu partnerství.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Learning management system Zdeněk Jelínek. Learning management systém LMS- systém řízení studia – Learning management systém Je to soubor nástrojů pro.
ČSN EN ISO 19011:2003 Mezinárodní norma
11 Procesy a procesní řízení 22 Další charakteristiky procesu má svého vlastníka (osoba odpovídající za zlepšování procesu) má svého zákazníka (interního.
Jazykové vzdělávání v kontextu Lisabonského procesu Schopnost komunikovat v cizích jazycích - jedna ze základních dovedností občana Evropy.
Operační program Rozvoj lidských zdrojů 1 OPERAČNÍ PROGRAM ROZVOJ LIDSKÝCH ZDROJŮ MPSV - Odbor řízení pomoci z ESF Konference k ESF – Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Město Šlapanice průkopník moderního řízení ve veřejné správě 20. února Národní konference kvality ve veřejné správě.
Realizace a výstupy zakázky „Kvalitní management ve vzdělávání – cesta k úspěchu“ Realizátor zakázky: Asistenční centrum, a.s. Sportovní Most.
SCHOLA SERVIS od roku 2006 realizovala celkem 9 projektů financovaných fondy Evropské unie 8 projektů úspěšně ukončila, jeden je od roku 2012 v realizaci.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
Didaktické prostředky
Rozvoj e-learningové formy vzdělávání zaměstnanců ve správních úřadech
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
Jak uspořádat kvalitní vzdělávací kurz. ! Představení společnosti Pohled na kvalitu kurzu ze strany realizátora Pohled na kvalitu kurzu ze strany účastníka.
Další vzdělávání v technických oborech Krajská konference projektu UNIV 2.
Strukturální fondy EU a ICT v polygrafických podnicích Pavel Karásek.
Podnikání na Internetu e-learning letní semestr 2005 Jana Holá X.
Zkušenosti se zaváděním systému řízení v KSRZIS podle:
Dotace Robert Šedivec. obsah Co vám nabízíme = EUGA Aktuální příležitosti Konkrétní příklady.
PEČOVATELSKÉ CENTUM PRAHA 7 Pečovatelské centrum Praha 7 Realizace systému profesního vzdělávání v Pečovatelském centru Praha 7.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
1 NÁSTROJE V OBLASTI ŘÍZENÍ ANEB ÚSPĚŠNOST BEZ NÁSTROJŮ ? ÚSPĚŠNOST S NÁSTROJI ? Ing. Pavel Sladký M: Semináře, konzultace, motivační a certifikační.
Jak připravit projektový záměr? Jak se plnohodnotně zařadit do projektových týmů realizujících projekty v podmínkách rezortu? Jak řídit a administrovat.
Problémy vymezení hledisek kvality v přípravě učitelů pozitivní přínos určení a uplatňování hledisek kvality závisí na splnění podmínek pro jejich užitečné.
Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání, s. r. o.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Vzdělávací moduly  systém prakticky zaměřeného vzdělávání  postihuje široké spektrum dovedností potřebných k úspěšnému předkládání a řízení projektů.
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
Závěrečná konference k projektu
1 Opatření 4.1 JPD3 Zvýšení adaptability zaměstnavatelů a zaměstnanců na změny ekonomických a technologických podmínek jako podpora konkurenceschopnosti.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Základní norma zdravotnických znalostí pro pedagogické pracovníky
DRMS Forum září 2009 Elektronický vzdělávací systém Jan Pavlica.
E-learningový kurz e-learningu OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Další vzdělávání pracovníků škol GP – oblast podpory 1.3 CZ1.07/1.3.05/ Vysoká.
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Stabilizace sektoru vyššího odborného vzdělávání MŠMT Odbor vyššího odborného a dalšího vzdělávání.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
1 Výsledky učení a novela zákona o VŠ seminář Impuls , AVU Tomáš Fliegl odbor vysokých škol, MŠMT.
Příprava OP VVV – PO VŠ Adam KRČÁL Skupina pro výzkum a vysoké školství MŠMT 08/02/2013.
Vzdělávací programy projektu „Implementace nové integrovatelné e- learningové infrastruktury do rezortu MV prostřednictvím videokonferenčního řešení“ Registrační.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Monitoring, audit a kontrola
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Didaktické prostředky
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Projekt „Posilování sociálního dialogu – prevence násilí na pracovišti“ Ing. Michael Tauš Hlavní manažer projektu.
KA 1 Podpora a rozvoj služeb v oblasti SPOD
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání
Název operačního programu:
Prezentace Diplomatické akademie.
a management projektů SF EU
Transkript prezentace:

PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”

ING. PAVEL SLADKÝ Podpora zavádění „systémů“ na míru Pozitivní auditování procesů s přidanou hodnotou, certifikační audity vzdělávacích zařízení Zprostředkování potřebných souvisejících znalostí

RENTEL a.s. - představení RENTEL a.s. Technologie (LMS)‏ Obsah vzdělávání Služby – (hostování LMS, provoz PORTÁLŮ,vývoj kurzů, implementace administrace LMS, tutoring,…)‏

RENTEL a.s. - GARANCE Akreditace: MVČR MPSV MŠMT Profesní odborová unie zdravotnických pracovníků Čech, Moravy a Slezska Certifikace: ČSN EN ISO 9001:2001 ČSN ISO/IEC 27001:2006

LMS EDEN

E-LEARNING – PŘÍNOS z pohledu studujícího z pohledu studujícího Sami si určují kdy a kde se vzdělávají Sami si určují kdy a kde se vzdělávají Sami si určují studijní tempo Sami si určují studijní tempo Možnost přizpůsobovat hloubku studia jednotlivých oblastí svým stávajícím znalostem Možnost přizpůsobovat hloubku studia jednotlivých oblastí svým stávajícím znalostem Možnost vracet se v průběhu studia k již absolvovaným tématům Možnost vracet se v průběhu studia k již absolvovaným tématům Možnost pomocí autotestů zjistit úroveň naučeného s důrazem na závěrečný test/úkol Možnost pomocí autotestů zjistit úroveň naučeného s důrazem na závěrečný test/úkol z pohledu organizace Zkrácení nepřítomnosti pracovníků na pracovišti Zkrácení nepřítomnosti pracovníků na pracovišti Zjednodušení a zefektivnění řízení vzdělávání Zjednodušení a zefektivnění řízení vzdělávání Možnost realizace i ve vícesměnném provozu Možnost realizace i ve vícesměnném provozu Možnost cíleného zaškolení nových pracovníků Možnost cíleného zaškolení nových pracovníků Vytváření specifických vnitropodnikových kurzů Vytváření specifických vnitropodnikových kurzů Rychlá a snadná aktualizace těchto kurzů Rychlá a snadná aktualizace těchto kurzů Snížení cestovních a dalších nepřímých nákladů Snížení cestovních a dalších nepřímých nákladů

E-LEARNING V RÁMCI PROJEKTU Možnosti Možnosti Výuka a sdílení zainteresovaných partnerů v rámci přípravy projektu, jeho realizace a udržování Výuka a sdílení zainteresovaných partnerů v rámci přípravy projektu, jeho realizace a udržování Vytváření vzdělávacích programů v jednotlivých školách Vytváření vzdělávacích programů v jednotlivých školách Sdílení dovedností mezi partnery v rámci projektu Sdílení dovedností mezi partnery v rámci projektu Průběžné udržování získaných znalostí a dovedností Průběžné udržování získaných znalostí a dovedností

KONTAKTY V OTÁZKÁCH ZAVÁDĚNÍ, ŠKOLENÍ A AUDITOVÁNÍ SYSTÉMŮ KVALITY V OTÁZKÁCH ZAVÁDĚNÍ, ŠKOLENÍ A AUDITOVÁNÍ SYSTÉMŮ KVALITY Ing. Pavel Sladký Ing. Pavel Sladký Tel.: Skype:pavelsladky2007 V OTÁZKÁCH E-LEARNINGU, TVORBY VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ A JEJICH REALIZACE Luboš Prchal Luboš Prchal Tel: Skype:lprchal

Dotazy?