CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá. Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Návrh komunitního plánu na rok
Advertisements

Sociální zabezpečení 4. ročník Studijní obor: Sociální činnost Implementace ICT do výuky č. CZ.1.07/1.1.02/ GG OP VK.
Sociální služby SOZ.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Zákon o sociálních službách
Azylové domy v Rakousku • 30 azylů pro ženy, které se staly obětí násilí a jejich děti • První azyl z roku 1978 ve Vídni • Nezávislé NGOs (neziskové organizace)
Skupina osob se zdravotním znevýhodněním
Posouzení nepříznivé sociální situace
Transformace sociálních služeb pro lidi s postižením
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc
Farní charita Prachatice
1 Domov Duha, p.o. Hřbitovní č Nový Jičín Sociální služba – domov pro osoby se zdravotním postižením Domov Duha, p.o. Hřbitovní č
Vznik  jeden z výstupů projektu „Vytvoření střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb v Prostějově“  realizace byla zahájena  v pěti.
„Poskytování sociálních služeb které jsou dostupné a kvalitní
PRESENTACE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB A SOCIÁLNÍ PRÁCE V O.S. ESTER PRO ROK ČLENĚNÍ PROGRAMŮ: PROGRAMY SE ZÁKONA Č. 108/2006 SB. (SOCIÁLNÍ SLUŽBY)
Ročník Lenka Miketová ZSF OU v Ostravě
Sociální služby města Velké Meziříčí
ohroženým domácím násilím
Registrace poskytovatelů sociálních služeb Odbor sociální péče a zdravotnictví MHMP.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
ADVAITA, o. s. MUDr. David Adameček.
Mgr. Vendula Baboučková. A – akce R – rehabilitace P – pomoc I – integrace D – dobrovolnost A – agapé (-láska pečující), křesťanská láska, sounáležitost,
Projekt: Klidnější život s dobrým rodinným rozpočtem „Jak se starat o rodinné finance“ InHelp, o.p.s. 5.Května 3, Milovice.
Domov Trmice Za Humny 580 Gorkého 889
Profesní příprava a možnosti zaměstnávání osob s MP Vyhláška č.13 ze dne o středním vzdělávání a vzdělávání v konzervatoři. Podmínky přijetí.
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Žijte podle svých představ, podpoříme vás. Bzenecká 23, Brno Tel: , ,
Materiálně-technický standard v sociálních službách Eva Capicarová.
Městský ústav sociálních služeb Chomutov příspěvková organizace města Chomutova Poskytované služby  stravovací a ubytovací služby  zdravotnická péče.
Sdružení Práh Vzniklo v roce 1999 prostřednictvím projektu Matra II – holandského ministerstva zahraničí V roce 2000 členem sdružení se stává Psychiatrická.
Bc. Anna Kasincová (Pacholíková) Mgr. Markéta Křivská.
Sociální rehabilitace. je soubor specifických činností směřující dosažení samostatnosti, nezávislosti a soběstačnosti osob, a to rozvojem jejich specifických.
Sociální služby města HB – Domov pro seniory Bc. Milan Žák, DiS. Sociální pracovník organizace.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
ŠANCE LOVOSICE Prezentace služeb. ŠANCE LOVOSICE je nestátní neziskovou organizací, která se věnuje provozem sociálních služeb a služeb souvisejících,
Domov se zvláštním režimem.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Domov důchodců Dubí, příspěvková organizace Na Výšině 494 a Ruská 130.
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Humanitární sdružení PERSPEKTIVA. Působnost organizace  HS Perspektiva poskytuje služby cílové skupině již 10 let  Sociální rehabilitaci od
Sociální prostředky rehabilitace zdravotně postižených JUDr. Pavel Ptáčník, MPSV.
Koordinační skupina OZP Vít Kaška. Seznam členů Agentura Naděje Agentura Osmý den, o. p. s. Agentura osobní asistenční služby o. s. Asociace vozíčkářů.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Domy na půli cesty. pobytové služby zpravidla pro osoby do 26 let věku, které po dosažení zletilosti opouštějí školská zařízení pro výkon ústavní nebo.
DOMOV PRO SENIORY.  Cílová skupina  Kde se nacházíme  Co poskytujeme  Objekty areálu  Pokoje  Aktivity  Fakultativní služby  Zprostředkovávané.
Mgr. Petr Hanuš KOORDINÁTOR ODBORNÝCH SEKCÍ ASOCIACE POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB ČR ŘEDITEL SEKCE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB UNIE ZAMĚSTNAVATELSKÝCH SVAZŮ ČR.
 Zřizovatel: Ústecký kraj (od )  Adresa: Za Humny 580, Trmice  Vznik: 1991 (jako příspěvková organizace Statutárního města Ústí nad Labem..v.
Podpora sociálních služeb, komunitního života a sociálního bydlení
Podpora dětí a mladých dospělých v Dětském domově Radost a jejich příprava na vstup do samostatného života Daniel Walbröl mezinárodní konferencE v rámci.
Střední škola pedagogická, hotelnictví a služeb
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Centrum služeb a podpory Zlín o.p.s. HORIZONT ZLÍN
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Sociálně terapeutické dílny
PREZENTACE DOMOV PRO SENIORY.
Investiční záměr Zlínského kraje Veřejné projednání obec Loučka
Domov se zvláštním režimem
Sociálně aktivizační služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory
Týdenní stacionáře.
DOMOVA DŮCHODCŮ HRUBÁ VODA
Domov sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni Oblastní Charita Brno.
Domov se zvláštním režimem
Domov se zvláštním režimem
Azylový dům pro rodiny s dětmi
Domov se zvláštním režimem
§ 49 Domovy pro seniory. V domovech pro seniory se poskytují pobytové služby osobám, které mají sníženou soběstačnost zejména z důvodu věku, jejichž.
3. Krizová pomoc Sociální rehabilitace
Sociálně aktivizační služby
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
„Nad konáním dobra není třeba uvažovat“
Transkript prezentace:

CENTRUM SOCIÁLNÍ REHABILITACE Diakonie Dubá

Kdo jsme? jsme pobytové zařízení pro lidi se zdravotním postižením se sídlem v Dubé (okres Česká Lípa) provozovatelem je občanské sdružení Diakonie Dubá fungující od roku 2002 poskytujeme sociální službu v souladu se zákonem č. 108/2006 Sb. a následných dodatků a změn

Jaká je naše cílová skupina? dospělí lidé po nejrůznějších úrazech a nemocech s trvalými nebo přetrvávajícími zdravotními následky lidé s vrozeným tělesným postižením, případně doprovázeným mentálním handicapem věk uchazečů - 18 až 55 roků DALŠÍ INFORMACE … pro zájemce o pobyt na

Co nabízíme? veškeré potřebné bezbariérové zázemí (jednolůžkové pokoje, vybavená kuchyň, výtah, sociální zázemí) možnost bezdrátového internetu a připojení TV základní asistenční služby a programy, které pomáhají v rozvoji dovedností směřujících k samostatnosti, tj. například: - nácvik hospodaření s finančními prostředky - nácvik péče o domácnost - nácvik přípravy stravy včetně nákupů potravin

- nácvik obsluhy elektrospotřebičů - nácvik obsluhy počítače vč. internetu a u - nácvik komunikace a chování v různých situacích nabízíme i volnočasové aktivity (fotografický kurz, sportovní program, chovatelský a pěstitelský program, kreativní kroužek)

Jaké jsou podmínky přijetí? splnění předpokladu cílové skupiny zdravotní a duševní předpoklady pro budoucí samostatný život nezávislý na ústavní péči podaná žádost o byt či jiná jistota ubytování po skončení pobytové smlouvy DALŠÍ INFORMACE : Základem pro posouzení vhodnosti žadatele je vyplněný dotazník, který naleznete na

Kontaktní informace pověřená osoba: Michal Exner – výkonný ředitel adresa zařízení: Dlouhá 87, Dubá telefon: nebo