Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Prezentační manažer Kapitola 9.3 (Automatický chod - časování)
Prezentační manažer Kapitola 8.0 (Rozšířené efekty)
Prezentační manažer Kapitola 6.2 (Organizační diagram)
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.3 (Data vložená z MS Excel)
VY_32_INOVACE_54_MS_Word_ III. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
Prezentační manažer Kapitola 13.0 (Sestavení z externích zdrojů)
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Prezentační manažer Kapitola 5.0 (Grafika)
Základní škola a mateřská škola Bzenec
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.0 (Sestavení vlastní prezentace)
Zpracováno v rámci projektu SIPVZ 0120P2006
Manažerská grafika: Program č.3 Jaroslav LosSB 272.
Vzhled prezentace - šablony
Záložky, křížové odkazy, hypertextové odkazy
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.0 (Graf v MS PowerPoint)
IT začátečníci - Word Modul 3.
Prezentační manažer Kapitola 3.0 (Úvodní práce v programu)
Power Point– pracujeme se snímky
VY_32_INOVACE_In 6.,7.17 PowerPoint – snímky
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE Předmět: Informatika Ročník: 6.ročník Klíčová slova: Nová prezentace, snímek, průvodce prezentací,
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 13.1 (Schránka a operace se schránkou)
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 4.0 (Text)
Tabulkový procesor Open Office FORMÁT BUŇKY, efekty a zarovnání
Dnes učím já....
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
VY_32_INOVACE_53_MS_Word_ II. Autor : Trýzna Stanislav Školní rok : 2011/2012 Určeno pro : šestý ročník Předmět: informatika Téma : základní orientace.
postup tvorby prezentace
Anotace Žák dokáže v aplikací MS Word vytvořit tabulku Autor Petr Samec Jazyk Čeština Očekávaný výstup Dokáže v aplikaci MS Word vytvořit, upravit a formátovat.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 9.0 (Spouštění prezentace)
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 3.1 (Práce se snímky)
Power Point– správa prezentace
Hromadná korespondence
Word – Struktura dokumentu
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
Power Point– sestavujeme prezentaci
SubjektSpeciální ZŠ a MŠ AdresaU Červeného kostela 110, TEPLICE Číslo op. programuCZ Název op. programuOP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Excel– Zásady Ing. Bohumil Bareš.
Power Point– popis prostředí
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.4 (Videosekvence)
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
UŽIVATELSKÉ ROZHRANÍ MS POWERPOINT
Vlastnosti stránky a tisk
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Informatika Název a číslo učebního materiálu VY _32_INOVACE_04_09.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 12.1 (Sestavení z externích zdrojů)
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR v rámci projektu EU – OP VK, oblast podpory 1.4. Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 PROGRAM MALOVÁNÍ Seznámení.
Nástroj pro prezentace
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 6.1 (Tabulka)
VŠB –TUO ATŘ Manažerská grafika Grafy v MS Excel 2003 Podešva Petr
Tabulkový procesor MS EXCEL III. TVORBA GRAFŮ, SEZNAMY, FILTROVÁNÍ DAT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Světlana Filipová.
Mgr. Karel FischerÚprava prezentace1 Změna použité šablony Ke změně šablony mohu použít jednu ze tří možností: a)Formát \ návrh snímku b)V panelu nástrojů.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE I.
Nastavení prezentace.
Word – Tisk Ing. Bohumil Bareš. Tisk – klepneme na ikonu Microsoftu, vybereme tisk 2.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Ivana Brhelová Název šablonyIII/2.
EXCEL – tisk a tvorba grafů Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Svitavy Ditta Kukaňová.
Doc. RNDr. František Koliba, CSc. Katedry Informatiky a matematiky OPF SU Budova A Informatika pro ekonomy II INM / BPNIE Přednáška.
Informatika – Úvod do MS Powerpoint. Výukový materiál Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Tabulkový procesor Základní informace o kontingenčních tabulkách a grafech Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Růžena Hynková.
konfigurace tisku účetní pásky
Nastavení stránky a tisk
ZONER CALLISTO Ovládání programu
Panel úloh.
Prezentační nástroj Open Office, Impress ZÁKLADY PRÁCE
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Poznámka: Pokud chcete mít jistotu, že má vizitkový papír správné umístění pro tisk, zkuste si vizitky nejdřív vytisknout na běžný papír. Možná.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Transkript prezentace:

Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk) MS PowerPoint Úkoly pro jedenáctou kapitolu: Délka trvání druhé kapitoly < min. Prezentační manažer Kapitola 11.0 (Tisk)

Tisk prezentace Program nabízí poměrně široké spektrum pro vytištění hotové prezentace. Je možno tisknout jak celou prezentaci, tak snímek či více snímků na A4 nebo vybrat jen určité snímky, osnovu nebo jen poznámky. Prakticky všechny cesty pro tisk či vše, co bude směřovat do těchto míst, můžeme popsat cestou Soubor na hlavním panelu a vybereme položku Tisk. Pozor! Pokud je počítač umístěn v síti nebo je k němu připojeno více tiskáren, musíte nejprve vybrat správnou tiskárnu.

Popis okna pro tisk Instalované tiskárny Výběr snímků k tisku Způsob tisk Tisk pro černobílé tiskárny Přeformátování na papír v tiskárně Obr. 01

Rozsah tisku Vše – tisk celého dokumentu prezentace. Aktuální snímek – tisk snímku na kterém se právě uživatel nachází. Výběr – tisk vybraných snímků, označených do bloku. Snímky – pro omezené tisknutí určitých snímků (oddělovat čárkou nebo pomlčkou).

Tisknutí snímků pro… Velmi důležitá nabídka Vytisknout. Zásadním způsobem ovlivňuje vzhled vytištěných dokumentů. Snímek – pouze snímek přes celou stránku. Podklady – více snímků na stránce, menší snímky (slouží přednášejícímu). Poznámky – vytištění poznámek lektora /využití jen zřídka/. Osnova – veškeré texty a nadpisy v prezentaci. Obr. 02

Tisk podkladů Zajímavá funkce, slouží pro vytištění několika snímků na jeden list papíru. Po zvolení této možnosti se aktivuje v pravé části okna oblast Podklady. Můžeme navolit či vybrat počet snímků na stránce a jejich rozvržení v rámci stránky. Obr. 03

Tisk prezentace Ve spodní části okna Tisk si můžeme povšimnout mnohých zatržítek. Stupně šedi – při tisku na černobílé tiskárně /bez pozadí/ Jen černobíle Na velikost papíru Orámovat snímky Nakonec tlačítkem OK potvrdíme nastavení parametrů v okně, a zahájíme tím tisk.

Konec Cíle kapitoly: Podrobně popsat tisk prezentace Práce v dialogovém okně tisku Vytištění snímků Další možnosti pro tisk