Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 9.0 (Spouštění prezentace)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 9.0 (Spouštění prezentace)"— Transkript prezentace:

1 MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 9.0 (Spouštění prezentace)

2 Spouštění prezentace Jakmile je prezentace hotová, je možné ji konečně spustit a rozpohybovat. Spuštěná prezentace se zobrazí přes celou obrazovku. Z plochy zmizí veškeré pracovní nástroje, jakož i ikony, nabídky a tlačítka spolu s kurzorem myši. Vše zabere pouze obraz prezentace. Posluchače nebudou tedy rušit žádné okolní prvky a mohou se plně soustředit na plochu.

3 Spouštění prezentace Obecně lze spustit prezentaci několika způsoby. Spouštění prezentace klávesou F5 Z jakéhokoliv místa na snímku lze spustit prezentaci stisknutím klávesy F5. Prezentace bude vždy spuštěna od prvního snímku bez ohledu na místo, kde se právě nacházíte a kde stojíte na snímku.

4 Před spuštěním

5 MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 9.0 (Spouštění prezentace)

6 Před spuštěním Prezentaci lze taky spustit klepnutím na ikonu plátna ve spodní části okna programu. V tomto případě ale bude prezentace spuštěna od snímku, na kterém se právě stojí, a předcházející snímky budou ignorovány.

7 Konec Cíle kapitoly: Podrobně popsat spuštění programu Spouštění pomocí klávesy F5 Spouštění klepnutím na ikonu se symbolem plátna


Stáhnout ppt "MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 9.0 (Spouštění prezentace)"

Podobné prezentace


Reklamy Google