ARMOR Tiskové kazety nové generace. Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Environmentální profil společnosti Czasch spol. s r.o.
Advertisements

Jehličkové tiskárny.
Ukázky použití zařízení pro kryogenní čištění
Všeobecný systém preferencí (GSP) od
Publikované materiály pochází ze zdrojů autora.
Řízení jakosti výrobků ve společnosti TESCOMA s.r.o.
KONICA MINOLTA a veřejné zakázky
Problematika financování antiretrovirové léčby a laboratorních vyšetření u osob s HIV/AIDS v ČR ve světle mezinárodních závazků MUDr. Jaroslav Jedlička,
Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Ekolabeling.
Lisovna plastů, spol. s r.o.
Pilsen Steel s.r.o. Procesní přistup, PQM -vyhodnocení
Přídavná zařízení.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Ekologie, nakládání s odpady a šetření energií.
Výrobce toroidních komponentů značky
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Školení zaměstnanců Kvalita, environment a BOZP
TISKÁRNY.
TISKÁRNY VÝSTUPNÍ ZAŘÍZENÍ PC.
Kyocera Mita presentace Břetislav Prchal – Digital Copy Centre Burianova 4a Havířov – Město Tel.: Tel./fax: DCC Digital.
Rychlý přehled nejběžnějších typů tiskáren.  8, 9 nebo 24 jehliček  Jehličky skrz barvící pásku protlačují jednotlivé body, čímž vzniká na papíře obraz.
NÁZEV: Udržitelné stavebnictví a průmysl Přednášející KAM Sika CZ Vedoucí PS 12 v Czech BCSD FOTO.
Tiskárny.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Opáčko Jak funguje CD-ROM, jak čte data?
Podnikatelské prostředí: Makroprostředí
Ing. Jaroslav Prachař Dětská obuv a značka kvality CZECH MADE.
Počítačová grafika.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Jak fungují tiskárny?.  Po tisknutí v určitém programu Tisk nebo CTRL + P začne program který je instalován k tiskárně přepisovat vše to, co se má vytisknout.
Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUM VY_32_INOVACE_02A20 Autor Ing. Jiří Kalousek Období vytvoření květen.
Informatika - Tiskárny akademický rok 2013/2014
Inkoustová tiskárna Do této kategorie patří tiskárny, které tisknou pomocí inkoustu. Obr. 1.
Ekologický pilíř – celkový přehled
KVALITA VÝROBY UČEBNICE STR hodina.
Vítám Vás u prezentace na téma:. I když většinu času pracujeme s daty přímo na počítači, často je potřeba je nějak reprezentovat širšímu okolí. Ne vždy.
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
TISKÁRNY Tiskárna je výstupní zařízení, které slouží k přenosu dat uložených v elektronické podobě na papír nebo jiné médium (fotopapír, kompaktní disk.
Vendula Smékalová VŠLG
Parabel s.r.o. Padělky 192, CZ – Lukov Tel.:
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
TISKÁRNY-HISTORIE AŽ SOUČASNOST
MARKETING.
Dentimed s.r.o.
1 Seminář – Dětská obuv Český normalizační institut Czech Standards Institute Dětská obuv a technické normy Eva Štejfová Český normalizační institut.
Produkt Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na
S Q A S (Safety and Quality Assessment System)
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
Inovace je změna daného stavu a lze ji aplikovat ve všech směrech lidských aktivit. Tyto změny mají sedm řádů, sedm faktorů a sedm zdrojů. Inovační proces.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_238.
Společenská odpovědnost firem Ing. Silvia Aguilar Bobadilla VŠE-Kostelecké horky
Model strategie marketingového mixu
EKOINKUBÁTOR PODNIKOVÁ EKONOMIKA ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT Ing. Eva Štěpánková ESF MU Katedra podnikového hospodářství
1 RESPONSIBLE CARE Odpovědné podnikání v chemii, Adaptabilita chemického průmyslu, projekt esf Svaz chemického průmyslu České republiky Ing. Ladislav Špaček,
XEROX LASEROVÉ TONERY A INKOUSTOVÉ NÁPLNĚ „ALTERNATIVNÍ ŘEŠENÍ”
TISKÁRNY  Jehličkové  Inkoustové  Laserové  Termosublimační  Termální.
CS ES SS GS Cíle společnosti KOITO CZECH pro rok Navýšení ziskovosti, Nové zakázky Nové zakázky & Splnění střednědobého obchodního plánu zavedením.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Multifunkční tiskárna Číslo DUM: III/2/VT/2/1/16 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV: VY_32_INOVACE_26_01_Z9_Skála AUTOR: Mgr. Aleš Skála TÉMA: Globalizace Základní škola Libina, příspěvková.
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
Tiskárny.
Inkoustové tiskárny.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
TISKÁRNY Anna Hošková Máme 3 druhy tiskáren.
ŘEMESLO - TRADICE A BUDOUCNOST
Tvorba značky.
ENVIRONMENTÁLNÍ MANAGEMENT
Technická dokumentace pro 1. ročník CZ.1.07./1.5.00/
Laserová tiskárna
Podnikatelské koncepce
Transkript prezentace:

ARMOR Tiskové kazety nové generace

Představení skupiny ARMOR a společnosti ARMOR s.r.o. Skupina ARMOR - vznik 1922 ve Francii (Nantes) - dnes 16 obchodních poboček po celém světě - 6 výrobních závodů - evropská jednička ve výrobě inkoustových a laserových kazet - s více než 900 produkty naše nabídka pokrývá přes 90% běžně používaných tiskáren

Produkty Tonerové kazety Všechny naše tonerové kazety jsou individuálně testovány a jsou osazeny čipy stejně jako tzv. originály. Inkoustové kazety Každá inkoustová kazeta obsahuje vlastní inkoust ARMOR, který je vyráběn tak, aby chránil tiskovou hlavu, všechny inkousty procházejí 50 různými testy zaměřenými na fyzikální a chemické vlastnosti. (Např. spektrometrické testy) Barvicí pásky Nabízíme více než 300 druhů barvicích kazet, které pokrývají veškeré potřeby běžných uživatelů. Termotransferové fólie pro faxy Jsme evropskou jedničkou ve výrobě termotransferových fólií.

Proč používat právě spotřební materiály pro tisk značky ARMOR ? 100% kompatibilní produkty náplně ARMOR jsou 100% kompatibilní, v některých případech je na rozdíl od originálů kompatibilita ještě širší, i pro několik výrobců tiskáren zároveň (např. IBM, Lexmark, Epson, MINOLTA), zatímco originální toner lze použít pouze pro tiskárnu pro kterou jej výrobce vyvinul. Kvalita tisku Kvalita tisku je srovnatelná jako při používání originálu. U inkoustových kazet jsme zvládli i technologie vlastní výroby inkoustů a to včetně pigmentových barev (tuto technologii zvládají již jen dva další výrobci alternativ na světě) Certifikáty kvality: ISO 9001, ISO 14001, STMC, DIN 33870, ISO 19752, ISO 19798… Kapacita tisku Kapacita tisku našich náplní je minimálně stejná jako u tzv. originálu, mnohdy i vyšší. Při výrobě jsou použity stejné normy a technologie, které používají výrobci originálů.

Proč používat právě spotřební materiály pro tisk značky ARMOR ? Cena Oproti originálu ušetříte 20 až 50 % při zachování všech funkcí, které má originální kazeta. Rozšířené záruky Poskytujeme 2 roky záruku na spotřební materiál s tím že záruku lze uplatnit po celé dva roky, na celou kapacitu výrobku. Zároveň poskytujeme rozšířenou záruku na zařízení. Zákazník se nemusí bát použít spotřební materiály ARMOR do tiskáren v záruce. Reklamace - v roce 2010 činil podíl reklamací méně než 0,3% Patent free výrobky Všechny naše produkty jsou navrženy tak, aby plně respektovaly patentová práva výrobceDodávky Po celém území ČR do 24 hodin

Proč používat právě spotřební materiály pro tisk značky ARMOR ? Ekologie ARMOR podporuje aktivity významných ekologických asociací a s programem „Alternative print“ se zavazuje k mnoha činostem vedoucím k ochraně životního prostředí. Snažíme se redukovat odpad, zajistit čistší výrobu, prosadit sbírání použitých kazet a garantovat jejich likvidaci cestou, která bude 100% ohleduplná k přírodě. ARMOR vlastní mnohé ekologické certifikáty a zapojuje se do celosvětových ekologických programů Responsible Care Program Tento program zavazuje firmy pracující v chemickém průmyslu ke zdokonalení zdravotních, bezpečnostních a ekologických pravidel. UN Global Compact Podpisem na této listině se zavazujeme k dodržování „Mezinárodní deklarace lidských práv“, základnímu principu organizace práce a ochrany přírody. REACH Výrobky ARMORu jsou jedny z prvních, které splňují novou evropskou normu REACH (registrace, ohodnocení, oprávnění a omezení chemikálií), zaměřenou na ochranu veřejnosti před nebezpečnými chemikáliemi.