Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Tabulka funkce: V balíku je šest lahví kofoly. Jedna stojí 25 Kč. Sestav tabulku závislosti celkové ceny na počtu zakoupených lahví z jednoho balíku kofoly.
Advertisements

zpracovaný v rámci projektu
Celkově mají Češi půjčeno kolem 800 miliard korun, z toho přes 650 miliard u bank. S rostoucím počtem půjček však narůstá také množství lidí, kteří mají.
Účtování o závazcích a pohledávkách
DPH Vypočítej sazbu DPH.
2. cvičení úrokování. spoření.
Sassí cosmetics ®. Každý začíná v pozici Sassí Beauty Partnerka. Další pozice jsou: 1.Sassí Koordinátorka 2.Sassí Ředitelka Nyní si ukážeme, jak můžete.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Prémiová automatická objednávka
€ 500 B.C Dostaneš 100% základního výdělku každé Tebou osobně sponzorované osoby. € B.C € B.C € 0 Vy € 150 B.C  Mega-Match ® (velká dvojice)
Obchodní politika Základní údaje  Prodejní cílovou skupinou TV Nova v roce 2008 jsou „Dospělí 15-54“ „Dospělí 15-54“ znamená osoby ve věku 15.
Věrnostní program.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Petr Benda Název materiálu: Daně – opakování I Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO.OA
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
Jak v praxi využít analýzu bodu zvratu?
Daň z přidané hodnoty.
Objem a struktura trhu. Průmyslový řetězec Skládá se ze všech sektorů průmyslu, které jsou zapojeny do realizace výrobku Proces od získávání surovin přes.
Země hojnosti a blahobytu…… Finanční nezávislost a svoboda…… Volný čas pro sebe a rodinu…… Mějte stále na paměti, že za svůj vlastní úspěch jste si sami.
Změny Marketingového plánu Firmy „Dr. Nona” Od
Seminář: DOTACE NA ZATEPLENÍ, ZDROJE TEPLA A PASIVNÍ DOMY Výstaviště Č
Informační nástroje pro řízení po linii výkonu
Základy financí 3. hodina.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Daň z přidané hodnoty.
SKENEROVÉ BONUSY.
Odvod DPH Příklad: Prodáme českému zákazníkovi naše zboží za Kč. Protože jsme plátci DPH, musíme tento obchod zdanit daní z přidané hodnoty, nejčastěji.
Daň z přidané hodnoty – úvodní informace
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Soňa Šestáková Název materiálu: Účtování Daně z přidané hodnoty Označení.
II. Řešení úloh v testech Scio z matematiky
Daň z přidané hodnoty a její účtování
Pojistné systémy 7. cvičení. Opakování Urči JNP, které musí zaplatit 45letý klient, chce-li si zajistit roční důchod Kč vyplácený na konci roku,
PROCENTA, ÚROKY 7. ročník.
DPH – daň z přidané hodnoty
Zadávací řízení dle pravidel PRV Lipová, „Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí“ Společně Měníme.
CHOVÁNÍ JEDNOTLIVNCE V ORGANIZACI
VeTo REALITY Váš partner ve světě realit. Nebojte se spolupráce s RK Do obchodu vkládám svoji osobní reputaci Nabízím vstřícné a férové jednání Spokojenost.
Finanční matematika v osobních a rodinných financích
Jak registrovat nové členy V této prezentaci se naučíte jak registrovat nové členy do Conligus Jak doporučit vhodný aktivační balíček.
* Procenta kolem nás Matematika – 7. ročník *
Společné zdanění manželů Počínaje rokem 2005 byl do ZDP zaveden nový § 13a, který umožňuje manželům vyživujícím alespoň jedno dítě žijící s nimi v domácnosti,
Základy finanční matematiky
Věrnostní klub - ČEDOK.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Ochrona praw autorskich © sierpień PLÁN MARKETINGU A SPOLUPRÁCE - základy.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Moderní škola Autor: Ing. Petr Benda Název materiálu: Daně – opakování II Označení materiálu: VY_32_INOVACE_EKO.OA
Zákon č. 137/2006 Sb.,o veřejných zakázkách platí pro v š e c h n y dotované zadavatele.
Network Marketing NINJA by Daniel Sikora V předchozích prezentacích jsme si řekli, jak zdarma vytvářet síť prostřednictvím Open-Pre-Launch a jak vytvářet.
Účtování DPH účet 343.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Ing. Zdeněk Šťastný daňový poradce.  zkušební verze:  ostrá verze:
Spotřební daň Ekonomika podniku 2. ročník Spotřební daň - je nepřímá daň, tzn. je součástí ceny výrobku - je placena jednorázově při prvním prodeji od.
EKONOMIKA DAŇ Z PŘIDANÉ HODNOTY 1. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
EKONOMIKA DAŇ Z PŘIDANÉ HODNOTY 2. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro.
Proč by měl dát zaměstnavatel šanci pracovat člověku po ukončení léčby aneb legislativou dané motivační nástroje Hana Potměšilová 23. října 2015, PRAHA.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Účtování DPH Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marcela Vlachová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Anotace Materiál je určen pro 1. a 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu EKONOMIKA DOPRAVY, inovuje výuku použitím multimediálních.
17. ŘVH FAČR Praha, Struktura použití členských příspěvků.
Tlak na snižování cen léků Spolupráce VZP a SÚKL
Daň z přidané hodnoty 14. prosince 2016 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Daň na vstupu Daň na výstupu.
Základ pro výpočet DPH a výpočet
Základ pro výpočet DPH a výpočet
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Účtování DPH účet 343.
Daň z přidané hodnoty 12. prosince 2018 doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D.
Poskytovatelé ambulantních stomatologických služeb Dohodovací řízení pro rok 2019 Společný návrh ZP
Transkript prezentace:

klubový materiál

Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše

Zákazník – nakupuje za plnou cenu

Člen klubu – nakupuje s klubovou slevou pro vlastní potřebu

Poradce – nakupuje s klubovou slevou, prodává zákazníkům

nakupuje s nejvyšší klubovou slevou Vedoucí poradce po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě

Modrý stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 10% Zelený stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 20% Žlutý stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 30% Oranžový stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 40% Červený stupeň nakupuje s nejvyšší klubovou slevou po splnění povinného nákupu má nárok na výplatu provize ze své sítě má nárok na bonifikaci při výplatě provize ve výši 50%

Nárok na výplatu provize: vzniká při vlastním nákupu v minimální výši 100 bodů v měsíci, ve kterém na provizi vznikl nárok.

Výše provize: 1/ provize z vlastních nákupů 1,40 Kč za každý vlastní bod 2/ provize z přímo řízených poradců (Vaší první linie) 1,40 Kč ze součtu bodů všech nákupů v této linii 3/ provize z nepřímo řízených poradců (Vaší druhé linie) 2,30 Kč ze součtu bodů všech nákupů v této linii 4/ provize z ostatních poradců (poradců ve Vaší třetí a dalších liniích) podíl z 3,60 Kč ze součtu bodů všech nákupů v dané linii O provize z třetích a dalších linií se poradci dělí v poměru vlastních bodů, případně vynásobených bonifikací.

Celková výše rozdělených provizí: je 47,20% z ceny VP včetně DPH Příklad: z výrobku Central Trio se z částky 645,- Kč (cena VP) rozděluje na provizích 304,50Kč.

Vedoucí poradce Pro přiznání této pozice je třeba splnit tzv. kvalifikační nákup. Znamená to: 1/ nakoupit v jednom měsíci zboží v bodové hodnotě 500 bodů nebo 2/ nakoupit ve dvou po sobě bezprostředně následujících měsících zboží v hodnotě 250 bodů v každém z těchto měsíců. 1x 2x

Modrý stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud obraty skupiny přímo řízeného poradce jsou ve dvou po sobě následujících měsících vyšší než 700 bodů. Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 10%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň jednoho poradce na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 20%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií. Zelený stupeň

Žlutý stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň tři poradce na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 30%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

Oranžový stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň šest poradců na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 40%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

Červený stupeň Na tento stupeň máte nárok, pokud máte ve své první linii alespoň deset poradců na modrém stupni (nebo na stupni vyšším). Příklad: Na této pozici máte nárok na bonifikaci ve výši 50%. Tato bonifikace se vztahuje na výpočet provize z Vaší třetí a dalších linií.

naleznete v aktuálním ceníku SPOLEČNOSTI FF SERVIS spol. s r.o. pro klub LEVEL PŘEHLED CEN VÝROBKŮ