Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Komunitární program PROGRESS
Advertisements

MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podprogram pro rok Cestování dostupné všem Seminář pro žadatele 17. a 25. ledna 2012 NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Koncepce politiky bydlení v ČR do roku 2020 a sociální bydlení 18. Září 2012.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 15. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
MOŽNOSTI FINANCOVÁNÍ PROJEKTOVÝCH ZÁMĚRŮ V NOVÉM PROGRAMOVACÍM OBDOBÍ EU
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podprogram pro rok Cestování dostupné všem Seminář 17. a 25. ledna 2012 NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Zvyšování kvality v cestovním ruchu prostřednictvím IOP: Vytvoření národního systému kvality služeb v cestovním ruchu Členské fórum ATIC Polička lll.
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Možnosti podpory z Národního programu podpory cestovního ruchu
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 14. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Odborná sekce Rady kvality ČR „Kvalita v průmyslu a stavebnictví“ Poradenské služby v programech Operačního programu Podnikání a inovace 5. ledna 2009.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 16. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
Moravskoslezský kraj: Tradice, rozvoj, kvalita
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Podpora nevládních a neziskových organizací v oblasti cestovního ruchu
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Podprogram pro rok 2015 – Cestování dostupné všem Seminář pro žadatele 15. a 16. ledna 2015.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce Ing. Petra Murycová, oddělení Evropské unie, MPSV.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Společný regionální operační program PRIORITA 4 Cestovní ruch Opatření 4.1 Rozvoj služeb pro cestovní ruch Podopatření Podpora regionálních a místních.
Komunitární program PROGRESS Jitka Zukalová, MPSV, oddělení Evropské unie.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
Integrovaný operační program Konference „Bezpečná Evropa“ Hradec Králové.
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4.patro Ing. Tomáš Jeřábek.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
PODPORA SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ V RÁMCI OPZ – VÝZVA Č. 03_15_015 Veronika Pokorná, MPSV Praha,
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR 3. června 2014 Senát Parlamentu ČR SPOLEK PRO OBNOVU VENKOVA ČR.
NÁRODNÍ PROGRAM PODPORY CESTOVNÍHO RUCHU Podprogram pro rok 2012 Cestování dostupné všem Prezentaci připravily firmy REDEA Žamberk s.r.o. a.
Operační program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost Kateřina Čočková, regionální projektová manažerka.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
Regionální operační program NUTS II Severovýchod Informační seminář pro Seminář Greenway Jizera , Mladá Boleslav.
Integrovaný regionální operační program Mgr. Jan Veselský, Centrum pro regionální rozvoj České republiky Praha- Dotační možnosti a aktuální výzvy.
Regionální kolegium CR – pracovní skupina pro CR 6. června 2016.
Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1 lll INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM INTEGROVANÝ OPERAČNÍ.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Seminář pro žadatele o finanční podporu – OP VVV CORSO IIa, Křižíkova 34, Praha 8, konferenční sál, 4. patro 22. července 2015 Mgr. Zuzana Slimáková.
Národní dotační programy
Národní program podpory cestovního ruchu 2017
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM pro období 2007–2013
Informace o Programu švýcarsko-české spolupráce
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Podpora vybraných druhů sociálních služeb ve Středočeském kraji II
Transkript prezentace:

Národní program podpory cestovního ruchu 2010 – 2013 Podprogram Cestovní ruch pro všechny 16. února 2010

Cíle podprogramu:  zpřístupnění aktivit spojených s cestováním i určitým způsobem znevýhodněným skupinám obyvatel; začlenění nových cílových skupin  podpora rozvoje domácího cestovního ruchu, vytváření nových produktů cestovního ruchu s cílem snížení sezónnosti cestovního ruchu  vytvoření podmínek pro zajištění pracovních míst v podnicích cestovního ruchu po dobu celého kalendářního roku

Cílové skupiny:  děti a mládež  rodiny s dětmi s nízkými příjmy  zdravotně handicapovaní  senioři

Oprávnění žadatelé:  podnikatelské subjekty (právnické a fyzické osoby) s historií minimálně 2 roky v kategorii CZ NACE: 55 - ubytování 56 - stravování a pohostinství 79 - činnosti cestovních agentur, kanceláří a jiné rezervační související činnosti

Alokace podprogramu:  100 mil. Kč v roce 2010 Podporované aktivity:  individuální projekty  dotace může být až 50% z celkových uznatelných nákladů akce  celkové náklady na jednu akci se mohou pohybovat v rozmezí od 1 do 5 mil. Kč

Realizace akce:  dotace musí být vyčerpána v roce 2010  akce, která bude spolufinancována v rámci podprogramu, musí být dokončena nejpozději v roce následujícím po výběru akce k dotaci

Podání žádosti:  termín podání žádosti: –  elektronická žádost: www3.mmr.cz/zad  podání žádosti: osobně: podatelna MMR ČR, Staroměstské n. 6, P-1 poštou na adresu: Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Odbor cestovního ruchu - 61 Oddělení intervencí v cestovním ruchu Staroměstské náměstí Praha 1

Informace o podprogramu:   seminář pro žadatele  kontaktním místem je odbor cestovního ruchu  kontaktní osoby: Ing. Šrajbová Jana, tel.: , Ing. Horynová Eva, tel.: , Ing. Bohuslav Dvořák, tel.: ,

Ostatní: CzechQuint – kvalita a inovace v cestovním ruchu  finance - financování rozvoje a aktivit cestovního ruchu  legislativa -řízení cestovního ruchu na úrovni státu, krajů a regionů, řešení nerovného podnikatelského prostředí  certifikace - zlepšení orientace na trhu, transparentnost služeb  inovace - zvýšení kvality a vytváření podmínek pro rozvoj cestovního ruchu  vzdělávání - zvyšování vzdělanosti a kvalifikace

Jitka Fatková Ředitelka odboru CR Staroměstské nám Praha 1