KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Advertisements

, , Nabídka investiční spolupráce.
Základní umělecká škola V. Petrželky, Edisonova 90, Ostrava – Hrabůvka
Obsah prezentace Kdo jsme Co je hipoterapie Náš cíl
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Prázdniny 2013 – Pivovarníci odměňují zodpovědné řidiče Ing. Martina Ferencová Zastupující výkonná ředitelka
ADOPCE PANENEK Adoptuj panenku a zachráníš dítě. Cíl projektu •Cílem projektu PANENKA je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF,
… do Česka přišel crowdfunding. Co je a co není Hithit? Hithit není charita. Tu děláme pro dobrý pocit, na Hithitu nakupujeme a tím podporujeme.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
TŘÍDNÍ SCHŮZE Pohled zpět • 1. MÍSTO V CELOŠKOLNÍ SOUTĚŽI Kč • Matematika – Klokan, Pythagoriáda • Angličtina – The Harry Potter’s Day.

Best Online Media Mediální zastoupení 21 webů zejména z oblasti informačních technologií připravuje internetové reklamní kampaně na míru a nyní uvádí ve.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Rozbor a výsledky integrovaných mobilních kampaní Aktuálně.cz Ondřej Švihálek, Centrum Holdings 13. října 2010.
OBLAST 3: KULTURNÍ A VZDĚLÁVACÍ VÝMĚNA MLADÝCH EVROPANŮ Mgr. Pavel Černuška, Ph.D. Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci.
1 PUBLIC RELATIONS 1 Případové studie UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ.
 VY_32_INOVACE_16_09  Základní vzdělávání – Člověk a společnost – Výchova k občanství.
PES PŘÍTEL ČLOVĚKA…….A ČLOVĚK PŘÍTEL PSA LEDEN 2012 – KVĚTEN 2012.
Fundraising PE 415.
CSR V INTERNÍ KOMUNIKACI SKUPINY ČEZ
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
VY_32_INOVACE_ 19_Lidé kolem nás Volný čas (SADA ČÍSLO 2)
Program PĚT P. Pět P je… Sociálně preventivní volnočasový program Sociálně preventivní volnočasový program Zaměřuje se na: Zaměřuje se na: Přátelství.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Salesiáni spolupracovníci ASC
29. – 31. března 2010 Městské kino Jas Tanvald JEDEN SVĚT 2010 FESTIVAL DOKUMENTÁRNÍCH FILMŮ O LIDSKÝCH PRÁVECH JAK ZÍSKÁŠ SVÉ DIVÁKY TY?
- VYJADŘUJÍ ČÁST Z CELKU - PŘIČEMŽ CELEK JE VŽDY 100 %
SOUTĚŽ studentského sdružení EKONOM I. Řešitelské příklady II. Tip na kurz akcie ČEZ (BCPP, :15) III. Losování ze všech účastníků soutěže Počet.
Knihovny vzdělávají aneb Senioři v lavicích Nebuďte sami doma Městská knihovna Chrudim a sekce 60+ SKIP
Národní týden manželství „Šťastně až do smrti? Není to jen pohádka? Jak mít vztah, který vydrží...“ únor, 2015.
Úspornými žárovkami a vzděláváním k nižší energetické náročnosti OA Ostrava Ing. Jan Nevima, Ph.D. Závěrečná konference projektu 25. listopadu 2009.
Senioři a společnost Mezigenerační solidarita v praxi Jiří Hrabě, Elpida, o.p.s.
1.Multikulturní výchova 2.Medializace a mediální výchova 3.Výchova k dobrovolnictví 4.Zdravé klima neformálního a zájmového vzdělávání 5.Participace a.
 Dílna 5.  Téma: Kosmonaut  Návštěva unikátní výstavy v Praze.
CESTOU K ÚSPĚCHU CZ.1.07/1.2.25/ Začátkem měsíce února začal u nás v Horizontu probíhat kroužek „Výtvarná a tvořivá dílna Šikulové“. Nyní se již.
VY_32_INOVACE_PSYPS10560ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Slovní úlohy na procenta Vytvořila: Mgr. Marie Jíšová v programu PowerPoint 2003 ZŠ Benešov Karlov.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
WORshop 2008 Týdenní seminář Klára Otavová. Cíle projektu: Chcete, aby se vaše děti bavily? Chcete aby měly cíle? Chcete, aby se zapojily?
CÍRKEV BRATRSKÁ Komunitní centrum Liščí Vrch Jana Kříže 3127, Most
Dámy a Pánové Radi bychom Vám představili firmu ADELINE Street. Tato firma vznikla jako projekt jednotlivých hudebních umělců, kteří jí nejdříve založili.
Ivana Boudová. Člověk v tísni vznikl v roce 1992 Humanitární pomoc v krizových oblastech a podpora dodržování práv ve světě „Postavme školu v Africe trvá.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 17. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Financování NO Systém veřejného financování - financování z veřejných rozpočtů Finance z neveřejných zdrojů (tuzemských i zahraničních) Nadace tuzemské.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
SPOJENCI sbírkového projektu POMOZTE DĚTEM! Kateřina Tomášová – projektová manažerka.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
… do Česka přišel crowdfunding. Jak to začalo… „Máme s klukama kapelu, nemůžeš se zeptat ňákejch firem, jestli by nám nedali peníze? Dáme.
Muzeum jako místo setkávání – prožitek jinak. Regionální muzeum v Litomyšli a jeho aktivity směrem k veřejnosti. Renata Kmošková, programová produkční.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
LUŽÁNKY – STŘEDISKO VOLNÉHO ČASU BRNO, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Evropská dobrovolná služba (European Voluntary Service)
Společný jazyk v rytmu (2012–2013) Naďa Ježková, Kristýna Koláčná projekt podpořený programem EU Mládež v akci.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
aneb projektový den pro žáky primy a sekundy DATUM: 9. května 2008
Pij s rozumem: Vyhodnocení webu a FB 2015.
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
vítěz 1. ročníku národní soutěže
Vánoční Jarmark na ZŠ Svážná 9
SOBOTA OD 11 HODIN.
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Mnichovice Tour 2018 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Mnichovice Tour 2019 benefiční cyklistický závod v rámci projektu
Transkript prezentace:

KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY

Navazujeme na úspěšnou kampaň z loňského roku, kdy jsme podporovali děti v nemocnicích: na konto OS Loutky v nemocnici jsme nasbírali czk, z toho přes czk jsme získali díky veřejné dražbě ponožkových loutek Dobronožek do kampaně se připojilo 16 veřejně známých a vážených osobností/kapel např. Divokej Bill, Tatabojs, Jiří Macháček, Toxique, Simona Stašová, Michal Viewegh, Antonín Panenka a další. microsite kampaně navštívilo unikátních návštěvníků přes fanoušků na FB 37 neplacených mediálních PR výstupů Proč to děláme?

Naším cílem je opět podpořit dobrou věc! proto letos vyhlásíme veřejnou sbírku na podporu neslyšících výtěžek ze sbírky poputuje na projekt Zpívající ruce, který se věnuje školení speciálních tlumočníků hudby pro neslyšící odborným garantem projektu Zpívající ruce je Česká komora tlumočníků do znakového jazyka a sdružení Myslím – Centrum kultúry nepočujúcich Jaké to bude letos?

VELKÁ KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY soutěž o lístky do vybraných letních hudebních festivalů: koupí jakékoliv soutěžní půllitrové Kofoly můžu vyhrát lístky na letní hudební festival návštěvou festivalu pak budu moct podpořit dobrou věc, protože I ZÁBAVA MŮŽE POMÁHAT! Jak to dáme dohromady?

Dobrou věc podpořím tím, že během festivalu se zaregistruji ve stanu Kofoly a nechám si udělat barevný otisk rukou na svém oblečení nebo části těla nošením otisku rukou dám najevo, že podporuji neslyšící, protože za každého člověka s otiskem věnuje Kofola 5 Kč na projekt Zpívající ruce další peníze na podporu projektu získáme z veřejné aukce, ve které budeme dražit ponožkové loutky Dobronožky Jak to dáme dohromady?

Neslýchané festivaly - soutěžní výrobky

DĚKUJI ZA POZORNOST