Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Úspornými žárovkami a vzděláváním k nižší energetické náročnosti OA Ostrava Ing. Jan Nevima, Ph.D. Závěrečná konference projektu 25. listopadu 2009.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Úspornými žárovkami a vzděláváním k nižší energetické náročnosti OA Ostrava Ing. Jan Nevima, Ph.D. Závěrečná konference projektu 25. listopadu 2009."— Transkript prezentace:

1 Úspornými žárovkami a vzděláváním k nižší energetické náročnosti OA Ostrava Ing. Jan Nevima, Ph.D. Závěrečná konference projektu 25. listopadu 2009

2 I. Nadace ČEZ

3 3 Nadace ČEZ  Nadace ČEZ podporuje veřejně prospěšné projekty, které přispívají k rozvoji společnosti.  3 typy oblastí podpory: - oranžové hřiště - oranžové kolo - podpora regionů  samotná podpora je zaměřena na oblast podpory dětí, zdraví, vědy a výzkumu, sociální sféry, sportu, kultury, životního prostředí a školství.

4 II. Projekt a jeho cíle

5 5 Projekt a jeho cíle 1. výměna stávajícího osvětlení za úsporné žárovky 2. provedení energetického auditu školy 3. realizace exkurze v PVE Dlouhé Stráně

6 III. Jak nás Nadace ČEZ podpořila?

7 7 Jak nás Nadace ČEZ podpořila?  OA Ostrava získala částku 55.050,- Kč a vlastní spolufinancování školy činilo 4.249,- Kč.  Největší položku rozpočtu činila výměna osvětlení za úsporné žárovky: cca 30.000,- Kč.  Další položkou byla exkurze do PVE Dlouhé Stráně v částce a pořízení stále expozice Nadace ČEZ v souvislosti s realizovaným projektem.

8 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Úspornými žárovkami a vzděláváním k nižší energetické náročnosti OA Ostrava Ing. Jan Nevima, Ph.D. Závěrečná konference projektu 25. listopadu 2009."

Podobné prezentace


Reklamy Google