Já a vše kolem mě..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Život je jako cesta vlakem…
Advertisements

Technika,tak jak ji vidím já…
Kamarádi :o) :o).
JÁ A MOJE ŽENA.
Citáty O LÁSCE.
Třída 3.B ZŠ Mánesova Pavla Mitáčková V úterý 15.4 jsme se neučili. Jeli jsme na výukový program do Koryčan. Ráno jsme se sešli u školy. Jeli s námi.
Jak ovlivňuje můj život současná technika
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
Vyrobilo počítačové studio
Zámeček  Zámeček je časopis pro dětské domovy, diagnostické ústavy nebo pro výchovné ústavy  Velkou část redakce tvoří především děcka.  Pravidelně.
Lásko dej mi čas.... Lásko dej mi čas... Možná se mýlíš, možná to není sen. To byla moje dlaň na tvém spánku, a tvůj dech podobný vánku.
Definice zapomínání: 1. Zánik vzpomínky. 2. Zánik nežné náklonnosti.
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
VII.A Lipník nad Bečvou Asi po hodině cesty ne moc rychlým vlakem jsme se dostali do městečka Lipník nad Bečvou, odkud jsme šli dále na hrad Helfštýn.
Jak jsem uvedla na první stránce, jmenuji se Gábina a ještě doplním příjmení Urválková. Tak tedy, neznáte mě. A protože se vzájemně nevidíme a nemůžete.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Nikdy nesuď nikoho, podle toho, jak vypadá
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Hoaxy? Neboli jak se budí panika…… Kateřina Procházková.
Klára Ligocká Slunečný server…. Bez elektroniky v naší době by jsme se neobešli… Je to dobře nebo špatně ??? Ukážeme si dobré ale i špatné stránky Bez.
Jak to vlastně bylo. Nikola Petráková.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Moji nejlepší kamarádi
Bakara N ě mecký jezdecký pony. Příchod Když Bakaru poprvé přivezli do stáje ve Vranči byla pohublá a vyděšená nepřijela, ale sama spolu s ní totiž přivezli.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Prezentace Jan   Nekopírovat !!!!.
Každý den jsme trochu starší…
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
VODA.
Dopis od Boha.
Prvních 17 let mého života jsem žila na vesnici. Začala jsem se nudit... Teď chci poznat život ve městě! Jmenuji se Zuzka (jméno je přeložené z německého.
KONĚ Do mých koníčků patří zejména koně. Ke koním chodím každý den od svých sedmi let. Ale je to velice závazný koníček, protože nejde koně jen tak vypnout.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
1. výročí Danielka a Jaroušek 2007.
Moje třída.
Chtěl/a bych být jako… Jsme kamarádi a každý z nás má přání být někým. Teď vám řekneme kým…
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Nejlepší historka z rybolovu všech dob!. Mnohé rybářské historky jsou tak trochu těžko uvěřitelné, ale tenhle člověk má fotky jako důkaz... Slyšel jsem.
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psí Svět.
Ilustrátor Zdeněk Miler, autor Krtečka
Mé záliby a koníčky.
Štěňátko puntík, co mělo puntík Autor:Katka Lacinová.
Pár vtípků.
Miláčku můj jedinej….
Já a Ája. Jméno: Ája Barva: Ryzák Plemeno: ČT Datum nar.: Otec: North Star Matka: Jasná.
Moje Rodina Lucka.
Moje osoba.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Dopis Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Moravičany 2015/ ročník. Anna Faltýnková Jmenuji se Anna Faltýnková. Je mi 11 let. Pátým rokem hraji na housle. Ráda sportuji a.
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Viktor Kubečka je to boxer my mu říkáme (Viky) je to náš třídní šašek.
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
ZODPOVĚDNÝ EVROPAN Markéta Válková 9.B 2015/2016.
ČÍM CHCI BÝT AŽ VYROSTU.
Jestli chceš uskutečnit svůj sen, probuď se!
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
DUCHOVÉ PŘIPRAV SE NA UVĚŘITELNÉ!!! Jsou všude kolem nás... Nevěříš???
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Každý den jsme trochu starší…
Krkonoše.
T-report Vyšetření genetického materiálu pacientů s vrozenými změnami chromosomů Anna Vichrová v Brně 2018.
Ach ty naše krásné ženy.
Transkript prezentace:

Já a vše kolem mě.

Představení… Tak něco o mně. Jmenuji se Nikola . Je mi 16 let . Bydlím ve Velkém Šenově.

Něco víc o mě. Kašmírek v jeho nejlepších chvílích. Mezi mé koníčky patří zvířátka ,traktory ,kámoši ,tanec a počítače . Jízdě na koni se věnuji 6 rokem. A stále jsem začátečník. A to jen díky tomu , že mě to nikdy nikdo neučil. Na koně mě posadili a řekli jeď. Učím se s koněm být jedno tělo. A občas to dopadá i vražedně . Moji rodiče mě v tom podporují. Tak mi mamka zařídila kdysi ježdění na koni kousek od nás. Chodila jsem k těm koňům moc ráda a i s majtelkou jsme si později začaly rozumět. Měla dva koně. Jeden byl valášek jménem Kašmír. A bylo to ČT. Největší zlatíčko pod sluncem .Nebyl úplně zdravej . Od malička mu chybělo 10 cm pánevní kosti ,což mu dost ubíralo na pohybu . Když jsem ho dostala , tak nedošel ani půl km a museli jsme se vrátit. Po měsíci procházek jsme začali chodit dál a dál. Potom jsme zkusili sedlo. A dojeli jsme daleko. Byl pod sedlem hodnej. Nikdy nedělal naschváli , či podobně. Bohužel ho po 5 letech ta nožka dohnala.A majtelka ho musela utratit. Což je pro mně nejhorší věc v životě. Ten koník byl velký kus mého života. A dodnes na něj vzpomínám jako na nejlepšího koníčka mého života. Kašmírek v jeho nejlepších chvílích.

Tanec… Tancům se nějak zvlášť nevěnuji. Ale miluji to rozject někde na disco. A nebo nalákat lidi na parket někde na plese. To jsou nejlepší vzpomínky. Miluji latinsko-americké tance a ani klasické mi nevadí .Stejnak není nad pořádné vyřádění na disco disco… Veněček..

Další kus života. Mezi koněma jsem přesedlala do traktorů, ke kterým jsem se dostávala doma i v okolí , kde bydlím . Jsme malá vesnice a my jsme zemědělci . Když mi táta poprvé dovolil řídit traktor , moc jsem si to zamilovala . Byla jsem z toho unešená. Z mé druhé jízdy už tak moc né .Stalo se totiž, že jsem srazila tátovi kus plotu, když jsem si nevšimla , že valník je širší jak traktor. :D . Pak jsem se chvíli jen vozila a táta nastoupil do práce. Nastoupil v Šenově do JZD,  což bylo jen dobře. Víc traktorů , víc možností . My doma máme jen Zetora a starou 25cítku, což jsou dost nezáživný stroje. Když jsem ale nasedla do takého stroje, jako je třeba SAME 200 nebo FEND . DOKONALOST .. Člověk by nevěřil, jak to je nádherné se v tom svézt. Větší přepych jak v autě. Sama za sebe můžu říct , že jsem si zamilovala SAME 200 . Je to dokonalý stroj. Jeho největší rychlost je 45 km/h. A největší zážitek v něm strávit 12 hodin a jezdit pro balíky přes čtvrt republiky . Nikdy na to nezapomenu…. SAME 200

Počítače… Počítačům se nevěnuji jen tak jako ostatní holky. FB, ICQ, a podobné porty . Ale také různé programování , upravování fotek a podobně. Jednou bych chtěla pracovat někde s počítačem.. Ráda také fotím , což opět zasahuji do té úpravy fotek..

Zvířátka… Má bejvalá kobylka.. Zvířátka jsou celý můj život. Bez nich si to ani nedokážu představit. A protože psaní tu mam dost radši přidám obrázky.

Moje telátko. Já a kášmírek.. Mouína.koník na kterém teď jezdím.

Moji kamarádi.. Honzík… Péťa…

Spolužačky :-* Já a Terezky… Matýsek a já..

Lásky <3

Bez nich neumím žít..

Já…

Zakončení…. Doufám že s te mě alepson trochu povrchně poznali a že se vám má prezentace líbila. Pokud by vás zajímalo více najde te si mě na www.lide.cz/kikola.r

Napsala a spracovala Nikola Rálišová. Dne 6.1. 2011 ve 12 : 00 Loučím se s Vámi a děkuji za pozornost.