NOC SNŮ aneb večer plný zážitků a splněných přání pro chronicky nemocné a postižené děti.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pořadové číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:VY_32_INOVACE_DUM51_20 Sada:VY_32_INOVACE_DUM51 Autor: Mgr. Jaroslav HASIL Ročník/předmět:6. –
Advertisements

Specifika dobrovolnické služby na onkologickém oddělení
Sociální služby SOZ.
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Nabídka pro partnery Procházka českým animovaným filmem Písek, 22. –
Beckiland Firemní párty.
Ekologická výchova v Zoo Ostrava
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
PROFIL SPOLEČNOSTI. BOS. org s. r. o. Kekulova Ústí nad Labem tel.: fax. :
DIDGERIDOO V JESKYNI ročník benefičního hudebního festivalu.
SRDCE NA DLANI 2005 Řada charitativních koncertů na pomoc Fondu Ohrožených Dětí.
Finanční možností svépomocných skupin
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Prezentace PROJEKTU SENIOR POINT
HESLO NA WIFI KULTURAEVROPA. RE: FORMA, na které záleží aneb zaměstnávání osob s chronickým duševním onemocněním PARALELNÍ ŽIVOTY je název projektu, který.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Prezentace projektu „ CAVE BEAT 2012 “ mezinárodní hudební festival v jeskyních Jeskynní tep o.s. Správa jeskyní ČR Správa CHKO Moravský kras.
Nabídka partnerství na dětských veletrzích Mámy drží spolu!
TV NOVA Noc filmových nadějí. Cíle projektu  Primární Podpora studentské filmové tvorby Podpora networkingu prestižních vybraných škol  Sekundární Získání.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
Pro střediska volného času, školní kluby a školní družiny a NNO pracující s dětmi a mládeží NÁRODNÍ INSTITUT DĚTÍ A MLÁDEŽE Ministerstva školství, mládeže.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
THE GARDEN A PLACE FOR LIFELONG LEARNING Projekt partnerství Grundtvig.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Praha
Doprovodné programy I. běh ŠMP – Muzejní výstavnictví Mgr. Dagmar Fialová.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Projekt Volunteering. Projekt Volunteering byl založen 14. září 2009 Asociací pro podporu vzdělání jako projekt Univerzitního centra Na Baště, Na Baště.
Česká asociace adiktologů
YOUTHPASS Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
FILMFEST, s.r.o Talent marketingových komunikací.
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Tříleté zkušenosti se zapojením do paliativní péče v rámci psychické podpory pacientů i rodinných příslušníků Mgr. Milena Malá, Zdravotní klaun, o. p.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
PAS MLÁDEŽE Akce 1.1 – Výměny mládeže (organizátorům)
Event management Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Čs. armády Milevsko
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Cesta do Sluneční zahrady Charitativní večer pro děti s handicapem sobota 17:00 – 21:00.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
PŘÍPRAVNÉ TŘÍDY ZÁKLADNÍCH ŠKOL v Městské části Praha 9
Komunitní a otevřená škola
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Centrum sociálních služeb Ostrava, o. p. s
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Podnikatelský záměr: Turnaj v malé kopané. Základní info: turnaj v amatérské malé kopané dvoudenní turnaj přínos pro Olomoucký kraj a město Olomouc, široké.
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
Nerovné odměňování žen a mužů – příčiny a současná situace v ČR Mgr. Veronika Šprincová.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
MĚSTO POČÁTKY si vás dovoluje pozvat na 9. ročník tradiční velkolepé akce pod záštitou ministra životního prostředí a hejtmana kraje Vysočina.
Činnost lektora v Severočeské galerie výtvarného umění v Litoměřicích, příspěvkové organizaci Duben 2016 Zpracovala: PhDr. Olga Kubelková lektorka Severočeská.
Poznámky z pohledu rodiny Ing. arch. Jan Florian
MIKULOVSKÉ OZVĚNY 58. ZLÍN FILM FESTIVALU 8.–
Dobrovolnické programy
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Regionální rodinná politika, její možnosti a význam
Zkušenosti měst v prevenci kriminality
Transkript prezentace:

NOC SNŮ aneb večer plný zážitků a splněných přání pro chronicky nemocné a postižené děti

Motto: „VIP servis pro postižené děti u nás v zoo“ Idea projektu Mezinárodní projekt je určen chronicky nemocným a handicapovaným dětem, které nemívají často příležitost navštívit zoologickou zahradu. Vzhledem ke svému zdravotnímu stavu tráví většinu času v nemocnicích, léčebnách a ústavech. Během červnového večera mají ale příležitost zavítat i se svými kamarády do zoo, kde je čekají zážitky se živými zvířaty i doprovodný edukativně-zábavný program. V době, kdy je zahrada uzavřená veřejnosti, se děti stávají VIP hosty. Večerem je provázejí zaměstnanci zoo, kteří jim vyprávějí o svých zkušenostech s ošetřováním zvířat. Kromě toho jsou pořádána divadelní představení, soutěže, výtvarné dílny či vystoupení klaunů. Večer doprovází živá hudební produkce s minimálně jedním mediálně známým umělcem. Pro návštěvníky jsou připraveny drobné dárky, řada překvapení a bohaté občerstvení. PODPOŘIT NOC SNŮ MŮŽETE I VY!

Historie projektu Počátek projektu DREAM NIGHT AT THE ZOO spadá do roku Tehdy byla v rotterdamské zoo uspořádána první Noc snů pro pacienty jedné nemocnice. O pět let později se k akci přidalo už 13 zdravotnických zařízení. V roce 2002 se okruh pořadatelů rozšířil o další holandské zoologické zahrady. Projekt poprvé překročil nizozemské hranice, když se k místním zoologickým zahradám připojily zoo v belgických Antverpách a v dánském Aalborgu. V roce 2003 se k realizaci akce přidaly dvě francouzské a dvě kanadské zoologické zahrady. O rok později přibylo mnoho nových pořadatelů, ke skupině dosavadních partnerů se připojily tři zoologické zahrady ve Velké Británii. K nově zastoupeným zemím patřily USA, Kolumbie, Řecko či Nový Zéland. V Evropě se projekt rozšířil do Německa, Maďarska a Švédska. V témže roce k projektu poprvé přistoupila i první zoologická zahrada z České republiky, konkrétně ZOO Děčín. V letošním roce už akce zaznamenala skutečně masovou podporu po celém světě. Z myšlenky uspořádat jeden charitativní večer se během necelého desetiletí stala celosvětová událost. Podrobnější informace na

Než začne Noc snů… … je potřeba zajistit spoustu příprav:  oslovit sponzory, bez jejichž pomoci bychom celý slavnostní večer nemohli uskutečnit  oslovit potenciální hosty večera – divadla, spolky, zájmová sdružení apod., kteří by mohli na akci vystoupit či připravit soutěže  oslovit rodiny, ústavy sociální péče, pomocné školy a rodičovská centra - poštou či em  rozeslat osobní pozvánky a programy přihlášeným dětem a jejich nejbližším  připravit samotný program večera – zajistit účinkující, občerstvení, smyslové a poznávací hry pro děti, kontaktní zvířata atd.

V každém koutě zahrady se něco děje… Základní scénář: h – h Příjezd dětí s doprovodem U vchodu všechny pozvané osobně přivítá vedení zoo h – h Hlavní kulturní program V lesním amfiteátru zoo se uskuteční hlavní kulturní program. Vystoupení populárního umělce, hudební skupiny, oficiální poděkování partnerům akce, soutěže apod h – h Doprovodný program V areálu zoo budou rozmístěna kontaktní stanoviště s připravenými aktivitami. Vhodnými jsou například: smyslové vnímání zvířat (pachy, kůže, zvuky, dotyk s živými zvířaty...), malování, face-painting, drobné koordinační soutěže o bonbony, jako např. hod míčkem. V případě zájmu chovatelé vezmou (dle možností) hosty do zákulisí zoo a mnoho zajímavého o svých svěřencích poví h – h Závěrečná aktivita Na závěr je vždy připraveno něco unikátního. V minulosti to byla např. ohňová show. I pro letošní rok máme připravenu podobnou aktivitu h – h Raut Nedílnou součástí programu je bohatý raut. Je důležité dát dětem pocit VIP přístupu.

POKUD VÁS AKCE OSLOVILA: MŮŽETE NÁS KONTAKTOVAT SE SVOJÍ NABÍDKOU NA TEL.: , (v zoo je špatný signál) NEBO PSÁT NA ráda se s vámi domluvím na konkrétní spolupráci Ing. Dagmar Floriánová vedoucí Centra návštěvnických služeb

Co za vaše partnerství nabízíme?  uvedení loga společnosti v direct mailu  prezentace loga s označením partner akce na všech tiskových materiálech  uveřejnění loga společnosti na internetových stránkách a  volná rodinná vstupenka na akci Noc snů v Zoo Děčín  prezentace loga během akce v Zoo Děčín