14. září 2012. Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena 1.1.2001. JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Hana Procházková (Úřad práce Pardubice)
Advertisements

CEBRE Česká podnikatelská reprezentace při EU
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Spolupráce obcí v DSO Lednicko-valtický areál
MSP v české ekonomice a dotační podpora z EU a státních prostředků.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
Finanční možností svépomocných skupin
Okresní hospodářská komora Louny Datum vzniku:
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
1 Grantové schéma Podpora konkurenceschopnosti podniků Národní vzdělávací fond.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Jihočeská hospodářská komora p r e z e n t a c e
Představení komory, akce, projekty
Projekt č. 310 Evropská konkurenceschopnost pražské podnikatelské samosprávy Střední podnikatelský stav Ing. Martina Holíková ,
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Projekt „Zvyšování projektové absorpční kapacity Jihomoravského kraje“ realizovaný v rámci opatření 3.3. Společného regionálního operačního programu Konference.
MAS Naděje o.p.s. Prezentace pro jednání předsednictva Hospodářské a sociální rady Mostecka Most,
Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihočeského kraje vznikla na podzim roku Zakladatelem byla Jihočeská hospodářská komora. Rada pro rozvoj lidských.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Setkání pracovníků kontaktních míst pro podnikatele MPO, Praha Kontaktní místa Hospodářské komory České republiky.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
„Budování rozvojového partnerství za účelem posílení kapacity při plánování a realizaci programů v kraji Vysočina“
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
1 Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační infrastruktura a inovační proces v krajích Manfred Hellmich Praha 29. listopadu 2005.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
1 HK ČR, E x p o r t n í s e m i n á ř Hradec Králové 6. září 2011 Služby poskytované exportérům sítí složek HK ČR.
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
CZ / /0003 Digitalizace – digitální vysílání jako nová technologie a nový trh Hermes o.s. Czech Digital Group, Newton College Jan Vávra,
Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační strategie Manfred Hellmich Inovace 2006 Praha 5. prosince 2006.
Aktivity Sdružení automobilového průmyslu v oblasti vzdělávání Předkladatel: Jiří Černý, viceprezident TPCA Czech a viceprezident AutoSAP 75. zasedání.
Petra Skryjová, Zuzana Kubičíková, Beata Kupová,.
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
ÚVOD. ZMĚNY OPROTI INTERREG IIIA samostatný cíl strukturálních fondů = posílení významu, zvýšení objemu finančních prostředků pro českou stranu, zvýšení.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Roadshow Přehled programů ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
JHK a její podpora začínajícím podnikatelům JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA.
Hotelový provoz VY_INOVACE_Kaluzova_ Organizace hájící zájmy hotelů. Tento výukový materiál byl zpracován v rámci projektu EU peníze středním školám.
Evropská územní spolupráce. Základní charakterisitka Iniciativa Evropského společenství Interreg III z období dala základ novému cíli politiky.
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Setkání politické reprezentace města Ostrov se zástupci firem působících na území města Ostrov „Kvalita přináší úspěch, úspěch přináší odpovědnost, odpovědnost.
Posilování přeshraniční spolupráce v období MVDr. Stanislav Mišák náměstek hejtmana Zlínského kraje Konference , Zlín.
Představení podnikatelských aktivit v regionu. Kdo jsme: RHK Brno je samostatným právním subjektem v rámci sítě HK ČR. Byla zřízena na základě Zákona.
Podpora meziobecní spolupráce Prezentace výsledků dotazníkového šetření ORP Poděbrady.
Krajská hospodářská komora Střední Čechy. Základní informace o Krajské hospodářské komoře Střední Čechy  Regionální hospodářská komora  Princip dobrovolného.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
Ministerstvo pro místní rozvoj Řídící orgán SROP a JPD Praha Pardubický kraj.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Cestovní ruch v přeshraniční spolupráci
Krajská hospodářská komora Zlínského kraje
ZASTOUPENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE PŘI EU
Závěrečná konference projektu
Prioritní osa 4 Spolupráce institucí a komunit
Svaz měst a obcí ČR Základní informace o činnosti
Kariérové poradenství a podnikavost
Transkript prezentace:

14. září 2012

Jihočeská hospodářská komora (JHK) byla založena JHK je sdružení podnikatelů, které působí nezávisle na politických stranách, státních orgánech a orgánech územní samosprávy. Hospodářské komory jsou v ČR zřizovány na základě zvláštního zákona 301/1992 o Hospodářské komoře a Agrární komoře ČR. Členství v JHK je dobrovolné. Aktuální počet členů je 1163.

podpora rozvoje podnikatelského prostředí, prosazování a ochrana zájmů podnikatelů spolupráce s Hospodářskou komorou České republiky a zajišťování úkolů HK ČR v rámci své působnosti reprezentace a koordinace společných zájmů svých členů vůči orgánům státní správy a samosprávy vyjadřování se k legislativním návrhům a jiným opatřením zejména z hlediska komplexního posouzení ekonomických důsledků pro hospodářskou sféru poradenská a konzultační činnost, vzdělávání a informační servis propagace a šíření informací o podnikatelské činnosti členských subjektů JHK

Sdružení REALITY – 30 členů Sdružení DOPRAVA – 52 členů KLUB PERSONALISTŮ – 62 členů IT KLUB - 34 členů Sdružení STAVEBNICTVÍ A ÚZEMNÍHO ROZVOJE – 89 členů Sdružení CESTOVNÍHO RUCHU členů

Ostatní služby Vydavatelství, marketing Ověřovatelské služby Poradenství a vzdělávání

Dotační poradenství Informační Místo pro Podnikatele Odborné semináře Vzdělávací kurzy

Ověřování podpisu a listin: vidimace a legalizace Czech POINT Ověřování certifikátů o původu zboží Ověřování karnetů ATAKonverze dokumentů

Infoservis JHKZpravodaj JHK Monitoring dotačních titulů Katalog Členi ČLENŮM

Elektronické mýtné Datové schránkyInzerce přes JHK Rating malých a středních podniků

 Realizace projektu:  Financován Evropskou Unií prostřednictvím Evropského fondu pro regionální rozvoj v rámci programu Evropská územní spolupráce – Cíl 3 Česká republika - Svobodný stát Bavorsko 2007—2013  Cílem projektu je zlepšení celkového povědomí o možnostech využívání obnovitelných zdrojů energie, vzájemná informovanost o normách a standardech na území Jihočeského kraje a Dolního Bavorska, zlepšení informačních potřeb firem, multiplikátorů a vysokých škol v těchto příhraničních regionech.  Bližší informace

Úspěšná mládež CZ-AT  Realizace projektu:  Projekt je realizovaný z OP Přeshraniční spolupráce Rakousko – Jižní Čechy.  Ve školách v České republice i Rakousku ubývá studentů odborných a řemeslných oborů, což způsobuje, že ve firmách chybí kvalifikovaná pracovní síla pro technickou oblast, oblast řemesel apod. Tento projekt se zaměřuje na podporu vzájemné spolupráce škol a podpoření přeshraniční fluktuace pracovní síly.

 Plánovaná realizace projektu:  Cílem projektu je nabízet stejně kvalitní služby v Jižních Čechách jako v Dolním Bavorsku, prohloubení znalostí obou regionů a zvýšení cestovního ruchu v obou regionech, zvyšování vzdělanosti osob v cestovním ruchu. Projekt je rozdělen: gastronomie, ubytování a ostatní firmy působící v cestovním ruchu.

 Setkáváme se s odborníky k problematice daných států – kooperační setkání se zahraničními odborníky.  Účastníme se delegací s představiteli daného státu; pomáháme i s uspořádáním delegací v ČR.  Připravujeme pro podnikatele konzultační dny s kolegy z partnerských organizací v zahraničí.

Jihočeská hospodářská komora Husova 9, České Budějovice Tel.: | | web: