Dobré jméno České republiky jako zajímavé turistické destinace nemůžeme tvořit jinak než-li společně.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Advertisements

Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR 2. ročník Regionální konference cestovního ruchu Karlovy Vary 16. prosince 2013.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
Plán akcí oddělení cestovního ruchu odboru regionálního rozvoje krajského úřadu pro rok 2002.
PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5. DUBNA 2004 PŘÍPRAVNÉ ZASEDÁNÍ MONITOROVACÍHO VÝBORU RÁMCE PODPORY SPOLEČENSTVÍ 5.
1 Sdružení řemesel a malých podniků ve stavebnictví (CAPEB) FINANCOVÁNÍ SOCIÁLNÍHO DIALOGU Leden 2008 Seminář o sociálním dialogu 15. únor 2008 (na projektu.
Jak podnikat v cestovním ruchu ?
Národní síť Místních akčních skupin České republiky v kontextu rozvoje venkova Olomouc František Winter.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Úloha transferu technologií v inovačním procesu Pavel Švejda CTT UTB ve Zlíně, 27. března 2014.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Zvyšování kvality v cestovním ruchu prostřednictvím IOP: Vytvoření národního systému kvality služeb v cestovním ruchu Členské fórum ATIC Polička lll.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
VY_32_INOVACE_ Politiky unie oblasti činnosti unie dělení podle resortu, kterých se týkají (doprava…), nebo podle toho, jak v nich rozhoduje Rada.
Národní informační portál s podporou call centra (NIP) Fórum cestovního ruchu listopadu 2011 Pardubice.
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Oddělení cestovního ruchu
Moravskoslezský kraj: Tradice, rozvoj, kvalita
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
Volnočasové projekty a EU financování
Svaz měst a obcí České republiky a zákon o rozpočtovém určení daní Ing. Oldřich Vlasák předseda.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky & Ministerstvo vnitra Ing. Jaroslav Svoboda
Země živitelka 2009 Seminář Podpora rozvoje venkova v ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
Cestovní ruch: zákon pro posílení oboru i ekonomiky ČR Jitka Fatková ředitelka odboru cestovního ruchu Tisková konference MMR 24. červen 2010.
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
Prezentace turistické oblasti
Česká republika: bezpečná a cenově stále příznivá.
Územní a hmotné podmínky rozvoje cestovního ruchu ČR - DSO Tato distanční studijní opora vznikla v roce 2005 z velké většiny jako praktický dílčí výstup.
Země živitelka 2009 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Podnikání v cestovním.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Smlouva o spolupráci mezi regiony Vysočina a Champagne-Ardenne Podpis Témata spolupráce: –cestovní ruch, rozvoj venkova a měst, –hospodářský.
Český systém kvality služeb Prezentace projektu Ministerstvo pro místní rozvoj ČR na podporu cestovního ruchu Velké Losiny –
Didaktické metody pro výuku cestovního ruchu na školách.
Systém kvality a inovací v cestovním ruchu
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Organizace zabezpečování veřejných statků a služeb Soukromý sektor 1.
Liberec 2014 Mgr. Jan Charousek. Cestování a poznávání vzdálenějšího okolí doprovázelo i vývoj starověkých civilizací. Mnohé písemné doklady o cestování.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Projekty realizované ROP SM krajem a ORP Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Sdružení Český ráj Destinační management v TR Český ráj.
Národní síť Zdravých měst ČR Zdravotní plán města.
Fórum podnikatelů cestovního ruchu Liberec – Krkonoše – svazek měst a obcí Josef Nosek – manažer, regionální rozvoj.
Regionální značka Jako ochranná známka Mgr. Ladislav Drobníček.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR Go / Regiontour Brno 15. ledna 2015 Podpora a spolupráce A.T.I.C.
Seminář Svazu měst a obcí České republiky , Praha Úloha architekta při rozvoji města Ing. arch. Marek Janatka, Ph.D.
ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing. Miroslav Procházka Předseda KS AHR ČR Zlínský kraj ASOCIACE HOTELŮ A RESTAURACÍ ČESKÉ REPUBLIKY Ing.
BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE. BÝT ČLENEM PROFESNÍ ORGANIZACE Být členem asociace znamená: nestát "mimo" profesní dění, mít možnost se potkávat a vyměňovat.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN Provozuje.
Aktuální stav přípravy programového období František Kubeš odbor regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj ČR RSK Pardubického.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Autor: Bc. Jana LehárováObor: Ekonomika a podnikání Datum: Ročník: IV. Předmět: Cestovní ruch Střední škola oděvní, služeb a ekonomiky Červený.
Prioritní oblast 4: Národní podpora cestovního ruchu
Právní úprava cestovního ruchu v ČR: živnostenský zákon
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
20 let
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR
215. Žofínské fórum „Středočeský kraj a rozvoj cestovního ruchu“
Organizačně-právní podmínky fungování ekonomiky cestovního ruchu v Polsku Dr. Piotr Gryszel, Ph.D.
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
GO a REGIONTOUR 2019 Veletrhy cestovního ruchu
Transkript prezentace:

Dobré jméno České republiky jako zajímavé turistické destinace nemůžeme tvořit jinak než-li společně

Celostátní kolegium cestovního ruchu České republiky je platforma pro společná jednání směřující k posílení postavení a významu cestovního ruchu v ČR 13 významných účastníků profesních svazů, sdružení a asociací

Účastníci Celostátního kolegia cestovního ruchu České republiky

5/2008 první podnět k zahájení společných jednání 12/2008 přípravné jednání v Praze 3/2009 oficiální ustavení kolegia zakládajícími subjekty 5/2009 prezentace v Písku a zveřejnění webu 9/2009 jednání v PS Parlamentu ČR 10/2009 prezentace kolegia při veletrhu MADI Historie

23 témat vybraných pro jednání Celostátního kolegia cestovního ruchu v ČR

snížení sazby DPH pro služby cestovního ruchu průvodcovská činnost neoprávněné podnikání vízová politika vyjmutí turistických vozidel (souprav) nad 3,5 tuny z poplatkové skupiny dálničních známek sociální cestovní ruch – Cestovní ruch pro všechny zřízení Podvýboru PSP pro cestovní ruch 7 témat na rok 2009

autorský zákon - poplatky udržitelný rozvoj - doplnění zákona o lesích zlepšení propagace - koordinace dlouhodobé nešvary - kriminalita nastolení rovných podmínek podnikání - (standardizace služeb) označování nebalených potravin podpora domácího cestovního ruchu – prázdninová sezona a mimosezóna Další významné body

zákoník práce – přesčasová práce právní ochrana značených turistických cest vzdělávání ceny nájmů pozemků pod lyž.areály zvýšení limitu poplatku lázeňského a rekreačního statut Turistických informačních center Národní informační a rezervační systém živnostenský zákon – živnost ubytovací služby organizace cestovního ruchu v ČR Další významné body

Celostátní kolegium cestovního ruchu podrobné zápisy z jednání, a prezentace jsou určené pro stažení, otevřeny jsou diskusní příspěvky a komentáře